Autor |
Správa |
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 15 Sep 2009, 16:38 |
|

|
Peter BT píše: Ale Mirek je ináč dobrý chlap, len ho musíš poznať. A to že ťa naserie dva krát za týždeň, na to si tiež zvykneš, vedel by som ti rozprávať.... trvalo mi to dlho.....
Jenom,jestli to neříkáš jenom tak
Jinak pan Break měl možnost mě poznat,ale asi neměl zájem se se mnou pozdravit.To já kamkoli přijedu,tak se pozdravím se známýma i neznámýma,už jsem tak vychovaný.
A to že Zajdovi odmítl pomoc při zajištění prezentu pro organizátory srazu(max.15min.času),to mě dojalo a na tohoto pána jsem si již svůj osobní názor udělal. Proto jsem šel s pár přátely pěšky na Seč a z5,hodina zábavy v trapu,ale co,žíly se nám nezkrátily.
Já napíšu,to cítím,už takový jsem,ale zatím jsem ještě nikoho ve štychu nenechal a jak doufám(vážně) píše Petr,nejsem mrcha.
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
stonemen
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 15 Sep 2009, 20:32 |
|

Registrovaný: 09 Mar 2009, 12:09 Príspevky: 991 Bydlisko: Lipí - Náchod
|
_________________ A.C.A.B.
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 15 Sep 2009, 20:36 |
|

moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
stonemen píše:
prosím tě to by mě zajímalo, jak to zvládáš postavit sám  můžeš to blíže rozvést ? díkes 
|
|
|
|
|
miki
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 15 Sep 2009, 20:48 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 20:00 Príspevky: 1058 Bydlisko: Uničov
|
Musím řict že to taky zvládám sám a zvedák mně vyšel taky na 1000,- a to byl nový  Na podepření kyvky má dvě vidličky a je dost stabilní.Teď když mám centrál tak je mi na prd  Tlak na vanu je při použití zvedáku malý protože tím vyrovnáváte "balanc".Samozřejmě zvedat bulďu jen pod vanou je riskantní a snad to nikoho nenapadne 
_________________ Se stářím by měl přijít rozum,někdy však přichází stáří samo...
|
|
|
|
|
stonemen
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 15 Sep 2009, 20:50 |
|

|
Ouklend píše: prosím tě to by mě zajímalo, jak to zvládáš postavit sám  můžeš to blíže rozvést ? díkes 
Není problém  k mašině se postavím ze zadu, najedu se stojanem pod kývku na určené rovné plošky, rozteč na držácích je už pevně nastavena, pak chytím uchopy spolujezdce, motorku srovnám a stojan sešlápnu nohou... Samozřejmě to chce trochu opatrnosti (jako u baby  ) A pokud potřebuju něco dělat i na předním kole tak použiju ten Mirasův hever, a zvednu si ji pod motorem přes krátký prkno... Motorka se nekolíbe díky stojanu a nejezdí dopředu,dozadu díky heveru... 
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 15 Sep 2009, 20:56 |
|

moderátor
|
stonemen píše: Není problém  k mašině se postavím ze zadu, najedu se stojanem pod kývku na určené rovné plošky, rozteč na držácích je už pevně nastavena, pak chytím uchopy spolujezdce, motorku srovnám a stojan sešlápnu nohou... Samozřejmě to chce trochu opatrnosti (jako u baby  ) A pokud potřebuju něco dělat i na předním kole tak použiju ten Mirasův hever, a zvednu si ji pod motorem přes krátký prkno... Motorka se nekolíbe díky stojanu a nejezdí dopředu,dozadu díky heveru... 
díky. v sobotu máme doma nějakou oslavu, tak ještě před požitím řeknu někomu statnému z rodiny o jištění a vykouším. zní to jednoduše ...
|
|
|
|
|
stonemen
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 15 Sep 2009, 21:05 |
|

|
Ouklend píše: díky. v sobotu máme doma nějakou oslavu, tak ještě před požitím řeknu někomu statnému z rodiny o jištění a vykouším. zní to jednoduše ...
Držím palce,hlavně klid a rovnováhu 
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 15 Sep 2009, 21:06 |
|

moderátor
|
stonemen píše: Držím palce,hlavně klid a rovnováhu 
díkes. však jo. jak jsem psal. hlavně před požitím. to je sice klídek a pohodka, ale rovnováha v prde.. 
|
|
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 15 Sep 2009, 21:39 |
|

|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 15 Sep 2009, 22:34 |
|

moderátor
|
Mirek1 píše:
... no však. opráším z něj prach a jdu na to. já už měl strach, že mě samotnému na samotě u lesa bude todle udělátko k ho... teda k ničemu ... 
|
|
|
|
|
durinkos
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 26 Okt 2009, 19:18 |
|
|
no ja som si uz na zimu objednal ten centralny stojan. mam na tom ladaky od ixilu a stojan nemozem poriadne sklopit. bude nutne ho asi kapanek upravit!
|
|
|
|
|
peperba
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 28 Okt 2009, 20:38 |
|

Registrovaný: 01 Okt 2009, 08:25 Príspevky: 64 Bydlisko: Bratislava
|
len tak pre info teraz som sa vratil s viedne a u Louisa maju stojan pod zadne koleso v akcií za 19,95€ a nekupil som ho....vsimol som si to az v letaku (co mi cica pribalila ku prilbe) po ceste domov...
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 29 Okt 2009, 01:43 |
|

moderátor
|
peperba píše: len tak pre info teraz som sa vratil s viedne a u Louisa maju stojan pod zadne koleso v akcií za 19,95€ a nekupil som ho....vsimol som si to az v letaku (co mi cica pribalila ku prilbe) po ceste domov...
nevěš hlavu. ten stojan tam mají v akci myslím častějc, takže můžeš zkusit příště znovu ... 
|
|
|
|
|
Marian (Mana)
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 01 Nov 2009, 17:18 |
|
Registrovaný: 19 Okt 2009, 20:05 Príspevky: 60 Bydlisko: Kvášňovice (okr.Klatovy)
|
|
|
|
|
Felix
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 01 Nov 2009, 18:30 |
|

|
Marian (Mana) píše:
A jak řešíš předek?Moto přece nemůže stát celou zimu vahou na př. kole.Nebo jsem něco přehlídnul? 
|
|
|
|
|
|