Autor |
Správa |
alex227
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Mar 2009, 12:58 |
|

Registrovaný: 10 Feb 2009, 14:20 Príspevky: 480 Bydlisko: Vysočina
|
Je to duté iba preto, aby to nevážilo 3 kilá... V podstate je tam potreba nechať dieru iba na skrutku. Pre Tvoju informáciu, stena v tomto prevedení je tlstá cca 12mm v najtenšom mieste (keď nepočítam prvých cca 15mm v mieste kam príde zátka)
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
cafe-racer
|
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:40 Príspevky: 880 Bydlisko: Hradec Králové
|
U mě (nejoptimističtější varianta):
1. pancéřové brzdové hadice, plus podle potřeby výměna kotoučů (začínají jemně dupat - přes 50tis km)
2. odstranění systému dodatečného spalování výfukových plynů
3. výfuky IXIL x-treme short (jako má Ozzy, ale stříbrné)
4. leštěné ráfky
5. Progresivní pružiny do předních vidlic (ještě že mi to NaaR připomněl - díky!)
Co z toho nakonec klapne, to se ještě uvidí podle peněz a chuti.
Co u vás ostatních?
Naposledy upravil cafe-racer dňa 14 Okt 2009, 20:44, celkovo upravené 1
|
|
|
|
|
NaaR
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 14 Okt 2009, 18:03 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 16:45 Príspevky: 760 Bydlisko: Skoro HK.
|
pancerky sem vynechal nepovazuju je za nutny
na jare bych mel vymenit olej ve vidlich a kdyz v tom budu vidim to na progresivni pruziny
dodatecny spalovani uvidim jak se mi do toho bude chtit ale vidim to taky docela realne pravdepodobne i s dynojetem.
ale taky se muze stat ze mi hrabne a pujdu do toho kitu kompletniho na 60 kw ale to by muselo v praci bejt moc dobre coz nepredpokladam
jinak teda mit misto kde by se dalo delat tak bych potreboval odstrojit komplet a vycistit poradne uplne vsade.aby zas k necemu vypadal bulik jeden 
_________________ R.I.P.Rest In Pain
|
|
|
|
|
Peter BT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 14 Okt 2009, 18:07 |
|

administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
Nazdar Martine,
konečne tu niekto píše k veci
ja mám z toho tvojho zoznamu akurát odstránené dodatočné spalovanie - teda aby som bol presný, mám ho odpojené, nechal som ho na mieste. Dôvodom bolo, že som to chcel mať vratné, keby sa to neosvedčilo, prípadne keby začali bazírovať na tom na STK. A ešte vrodená lenivosť - lebo keď ho odstrániš, musíš dať držiak na pravú stranu na ten plastovo-nerezový dekel, ktorý je dnes uchytený práve na tomto spaľovaní.
Dnes môžem povedať, že som s rád, źe som v rámci Tophamu spravil aj toto, aj keď je pravda, že som musel kúpiť dinojet na bulíka - bolo treba doladiť karburátory. Podľa servisáka by sa dalo ísť ešte vyššie s výkonom, ale nemal som na to dôvod - išlo mi hlavne o vyrovnanie priebehu krútáku. To sa stalo, bulík ožil, má iný zvuk jak pôvodne, takže spokojnosť
držím palce 
|
|
|
|
|
Felix
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 14 Okt 2009, 18:45 |
|

|
Já plánuju hlavně progresívní pružiny do vidle a proto se ptám,jestli měl někdo možnost porovnat při svezení standardní pružiny s progresívními,popř. s progresívními jezdil.
Dík
P.S. Jinak u nás lze koupit v e-shopech buď Wurth nebo Wilbers v cenách 2-2500kč v sadě s olejem.Které doporučujete?
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 14 Okt 2009, 18:45 |
|

moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
Mno tak já to vidím ideálně celkem podobně:
1. odstranění systému dodatečného spalování výfukových plynů (dynojet mám)
2. zadní blatníček, který zatím zdá se snad i u Frantíků vyjde
3. namontovat krauser držáky bočních kufrů (jsou na komaxitu) a k tomu napasovat origo yamaha držák zadního kufru, protože se zatím zdá, že to k sobě vůbec nepasuje, takže buď jej nějak přiohnu a přibastlím, nebo bude přes zimu k prodeji
4. no a výfuky by byla pohádka, ale zatím jsem si bohužel ještě nevybral, a to ani značku, a ani provedení (černé x stříbrné), takže závidím cafe-racerovi, že už má rozhodnuto
5. Jo a ještě bych měl asi po bodu 1. pro jistotu udělat seřízení karburátorů
|
|
|
|
|
NaaR
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 14 Okt 2009, 18:54 |
|

|
felixi mam takovej dojem ze oboje bude v podstate to samy jen jina samolepka na krabici
jinak porovnani primo na bulikoj nemam ale na jinym jo a je to docela znatelnej rozdil 
|
|
|
|
|
Zdenek Marciniszyn
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 14 Okt 2009, 19:02 |
|
|
Ja snad konecne vymenim ty predni pruziny za progresivni,radsi je hned objednam. A jeste nastrikam ty drzaky zadniho blatnicku,kdyz jste mi je tak zepsuli, at jsou min videt. Ventily budu delat az pristi zimu.
|
|
|
|
|
Denys
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 14 Okt 2009, 19:03 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 08:06 Príspevky: 132 Bydlisko: Roztoky u Prahy
|
Já řeším jen výběr kufru.Rozhoduji se mezi hliníkovým SW motech X-trax a mezi plastovým Shadem.Hliníkáč je universální i na enduro a Shad zase hezčí a levnější.
Ale hlavně budu v zimě jezdit,jezdit a jezdit.Letos už konečně chci pokořit 300 dní na moto.Aktuální číslo po dnešku 250.
_________________ žít a nechat žít
|
|
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 14 Okt 2009, 19:19 |
|

|
Vyměním brzdovku za novou 
|
|
|
|
|
MIRAS
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 14 Okt 2009, 19:59 |
|

Registrovaný: 31 Okt 2008, 14:27 Príspevky: 622 Bydlisko: HUMPOLEC
|
Dynojet už mám.
Laufy taky.
Kufr taky.
Pneu taky.
Brzdovku jsem taky letos vyměnil.
Chtěl bych gelové sedlo a musím udělat gufera v předních vidlích, poněvadž rosí. To sedlo bude asi hudba budoucnosti, nebo napíšu Ježíškovi, ale to asi neklapne. No uvidíme.
|
|
|
|
|
Simir
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 14 Okt 2009, 20:07 |
|
Registrovaný: 25 Feb 2009, 20:13 Príspevky: 269 Bydlisko: Jižní Čechy
|
Já dám pancéřovky,tím pádem i brzdovku a samo olej + filtr.Jinak to mám vychytaný.
|
|
|
|
|
lubin
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 14 Okt 2009, 21:08 |
|

Registrovaný: 04 Okt 2008, 09:32 Príspevky: 187 Bydlisko: králíky okr. Ústí nad Orlicí
|
nové pneu no nové uplně asi ne od hamleta
potom laďáky
a sem tam nějaké maličkosti vymyslet klín myslím že něco takového co měl OZZY? ho´d sem prosím foto kdyby to šlo díky
|
|
|
|
|
stonemen
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 15 Okt 2009, 20:47 |
|

Registrovaný: 09 Mar 2009, 12:09 Príspevky: 991 Bydlisko: Lipí - Náchod
|
Tak u mě tak nějak podobně jako u Vás
1. pancéřové hadice,brzdové destičky
2. KN vzduchový filtr
3. Topham
4. odstranění gumových zarážek
Chtěl bych se optat těch co ty panc.hadičky mají,jestli odstranily s předních brzd ten spojovací váleček co rozděluje hadice k brzdovým čelistím. Přemýšlel jsem že bych dal hadice na každou brzdu už od brzdový páky...(doufám že to je srozumitelný  )
_________________ A.C.A.B.
|
|
|
|
|
NaaR
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 16 Okt 2009, 05:10 |
|

|
stone .jak to udelas je na tobe vetsinou to avaj uz od riditek zvlast ale v podstate je to jedno fyzika v tomto pripade hovori jasne
|
|
|
|
|
|