Zobraziť témy bez odpovede
Zobraziť aktívne témy
Aktuálny čas je 30 Apr 2025, 22:08

Moderátor: Moderátor
Autor Správa
Ouklend
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 24 Aug 2009, 20:25
Obrázok užívateľa
moderátor

Mirek1 píše:
No,je to tady za pár dní a jako by se ani nic uskutečnit nemělo.
Jsou nějaké novinky :?:
Kolik nás tam asi tak bude :?:(nevěřím,že tam bude jen těch pár zde napsaných)
Nějaké plánování,kdo s kým pojede :?:

... to máš pravdu Miro. tak snad něco bude no. :shock:

já teda jedu tak, či tak v pátek. nevím ještě v kolik přesně a je mi to celkem putna, ale čím dříve, tím lépe. jak jseš ty na tom? jestli by jsi nebyl proti, tak můžeme z OL společně. a myslím, že by s náma mohl jet i Miki.

mno tak co kluci? kdo jede v pátek z OL a okolí ... :?: :?: :?: :wink:

Reklama

Zajda1
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 24 Aug 2009, 20:29
Obrázok užívateľa

Já jedu z Brna o 9 nebo něco po 9, hodně záleží jaké bude počasí, jsem domluven s Mirasem že se někde scuknem a nebo že to vezmu přes Humpolec. Může si k nám někdo přidat, je mě jedno jestli to vezmu na Seč spodem nebo vrchem.

Mirek1
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 24 Aug 2009, 20:46
Obrázok užívateľa

Ouklend píše:
... to máš pravdu Miro. tak snad něco bude no. :shock:

já teda jedu tak, či tak v pátek. nevím ještě v kolik přesně a je mi to celkem putna, ale čím dříve, tím lépe. jak jseš ty na tom? jestli by jsi nebyl proti, tak můžeme z OL společně. a myslím, že by s náma mohl jet i Miki.

mno tak co kluci? kdo jede v pátek z OL a okolí ... :?: :?: :?: :wink:

Sice jsem psal,že dojedu i s 2ma kamošema v pátek,ale zatím se to nějak formátuje spíš na sobotu brzo ráno.
Stejně jsem divnej,každého naseru,jsem arogantní unikát,tak že nic no :wink: Dojedu jak dojedu :wink:

Ouklend
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 24 Aug 2009, 21:08
Obrázok užívateľa
moderátor

Mirek1 píše:
Sice jsem psal,že dojedu i s 2ma kamošema v pátek,ale zatím se to nějak formátuje spíš na sobotu brzo ráno.
Stejně jsem divnej,každého naseru,jsem arogantní unikát,tak že nic no :wink: Dojedu jak dojedu :wink:

:lol: ... a opět jsi nezklamal ... :lol:

ty jsi otevřel tuto diskuzi " ... Nějaké plánování,kdo s kým pojede :?: ... " a jak to dopadlo? já ti podal ruku a ty odpovíš, že dojedeš jak dojedeš. mno tak nic, když jedeš s kamarádama v sobotu je to samozřejmě OK. akorát mě takhle mrzí, že nebudeme moci s tebou v pátek na Seči pokecat ... :?

P.S.: nevšiml jsem si, že by někdo tady o tobě řekl, nebo napsal, že jsi arogantní ... :wink:

Mirek1
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 24 Aug 2009, 21:46
Obrázok užívateľa

Ouklend píše:
:lol: ... a opět jsi nezklamal ... :lol:

ty jsi otevřel tuto diskuzi " ... Nějaké plánování,kdo s kým pojede :?: ... " a jak to dopadlo? já ti podal ruku a ty odpovíš, že dojedeš jak dojedeš. mno tak nic, když jedeš s kamarádama v sobotu je to samozřejmě OK. akorát mě takhle mrzí, že nebudeme moci s tebou v pátek na Seči pokecat ... :?

P.S.: nevšiml jsem si, že by někdo tady o tobě řekl, nebo napsal, že jsi arogantní ... :wink:

arogantní napsal kdysi ten druhej :lol:
že jedu pravděpodobně v sobotu,není kvůli tomu,že jedeš ty v pátek,to snad ani nemůžeš myslet vážně :shock:
a jinak kdo s kým,byl pouze poslední,nejmíň podstatný bod mého dotazu.
Jenom mě zajímalo,co se tam bude po ty tři dny odehrávat,krom toho,co je na plakátku. Nerad někam jedu,kde nevím,co mě čeká přesně.

Ouklend
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 24 Aug 2009, 22:00
Obrázok užívateľa
moderátor

Mirek1 píše:
arogantní napsal kdysi ten druhej :lol:
že jedu pravděpodobně v sobotu,není kvůli tomu,že jedeš ty v pátek,to snad ani nemůžeš myslet vážně :shock:
a jinak kdo s kým,byl pouze poslední,nejmíň podstatný bod mého dotazu.
Jenom mě zajímalo,co se tam bude po ty tři dny odehrávat,krom toho,co je na plakátku. Nerad někam jedu,kde nevím,co mě čeká přesně.

sice nevím, koho a co myslíš tím " ten druhej " ( že bych byl ten první ??? uááá, to by bylo super mít zlatou medajli :lol: ), ale jinak jsem tě myslím plně pochopil včetně toho, že jedeš s kámošema až v sobotu, což je rozdílný den, jako pátek ...

stejně by jsi mi chtěl určitě zase ujet ne ? ... :wink: :lol:

helmi
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 24 Aug 2009, 22:03
Obrázok užívateľa

Nevieš čoŤa čaká? Predsa Bulldog zraz a v rámci neho voľná zábava... Napríklad by sme sa len tak mimochodom spontánne, mohli poskladať na starého žiguláka (2000 Kč ?) a nejakými roxormi ho rozflákať. To by bola zábava a každý by zo seba dostal nakumulovanú agresivitu nadobudnutú počas celého roka. Ozaj . Agresivitu tlmí aj hulenie trávy! Čo vy na to ako ,,odborníci"?

miki
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 24 Aug 2009, 22:05
Obrázok užívateľa

vypadá to že jedou z Uníčovska 1-3 bulíci tak se na pátek určo dohodnem ale nejdřív se to upřesní o tomto víkendu :wink:

Ouklend
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 24 Aug 2009, 22:12
Obrázok užívateľa
moderátor

miki píše:
vypadá to že jedou z Uníčovska 1-3 bulíci tak se na pátek určo dohodnem ale nejdřív se to upřesní o tomto víkendu :wink:

OK. tak dej Miki vědět. můžu to vzít přes Uničov, nebo se potkáme v Mohelnici, ale přes Uničov pojedu asi v každém případě, bo se mi nechce jet po dálnici ...

Mirek1
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 24 Aug 2009, 22:15
Obrázok užívateľa

helmi píše:
Nevieš čoŤa čaká? Predsa Bulldog zraz a v rámci neho voľná zábava... Napríklad by sme sa len tak mimochodom spontánne, mohli poskladať na starého žiguláka (2000 Kč ?) a nejakými roxormi ho rozflákať. To by bola zábava a každý by zo seba dostal nakumulovanú agresivitu nadobudnutú počas celého roka. Ozaj . Agresivitu tlmí aj hulenie trávy! Čo vy na to ako ,,odborníci"?

Já bych si tak asi jel hlavně odpočinout a ne pracovat a ještě za to platit :lol: :lol: :lol:
Co se týče hulení trávy a jiných sraček,tak v tom jsem absolutní laik,to nemůžu posoudit :roll:

MilanBT
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 29 Aug 2009, 09:11

Tak Vážení, za týden touto dobou dávám pokyn k zahájení vyjížďky/spanilé jízdy 2. Česko-Slovenského Bulldog srazu :D :D :D . Nechci Vám radit, ale už by jste urychleně měli začít stříhat metr :D :D :D .

Ouklend
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 29 Aug 2009, 09:15
Obrázok užívateľa
moderátor

MilanBT píše:
Tak Vážení, za týden touto dobou dávám pokyn k zahájení vyjížďky/spanilé jízdy 2. Česko-Slovenského Bulldog srazu :D :D :D . Nechci Vám radit, ale už by jste urychleně měli začít stříhat metr :D :D :D .

... a dáváš pokyn i ke slunečnému počasí, nebo bude za týden touto dobou hnusně pršet, stejně jako teď ... :?: :(

MilanBT
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 29 Aug 2009, 09:23

No nevím jestli bude za týden pršet, ale u šamana Brdečky je objednáno slunečné počasí. :D Už několik dní kvůli tomu tančí orientální magické tance. S kouřovými efekty samozřejmě :D . Víc se pro objednávku slunečného počasí fakt nedalo udělat :x .

Ouklend
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 29 Aug 2009, 09:26
Obrázok užívateľa
moderátor

... no ještě jít zkusit hodit nějaké drobáky do pokladničky v kostele ... :D :wink:

Mirek1
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 29 Aug 2009, 09:34
Obrázok užívateľa

Někde jsem na netu četl,že příští týden do čtvrtka pohoda a pátek,sobota o5 studená fronta. Je to ale ještě daleko a tak přesní oni zase nejsou.Budem věřit :roll:

Verzia pre tlač

Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť