Autor |
Správa |
NaaR
|
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 16:45 Príspevky: 760 Bydlisko: Skoro HK.
|
No tak na me prislo meneni desek jaky pouzivate a jak ste spokojeny ?....
_________________ R.I.P.Rest In Pain
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
stonemen
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Júl 2009, 19:39 |
|

Registrovaný: 09 Mar 2009, 12:09 Príspevky: 991 Bydlisko: Lipí - Náchod
|
Zatím mám origo,málo najeto, po kolika km je měníš????
_________________ A.C.A.B.
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Júl 2009, 20:26 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:40 Príspevky: 880 Bydlisko: Hradec Králové
|
Jednou jsem dával obyčejný Ferodo, podruhý jsem na tu čtvrttunu železa radši zvolil sinterový LUCASy. Asi je to lepší, sjel jsem s tím všemožný i nemožný kopce a brzdí pěkně.
_________________ '03 - výfuky IXIL - odškrcení - AIS pryč - Dynojet stage1 - KN filtr - panceřové brzdové hadice
|
|
|
|
|
NaaR
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 24 Júl 2009, 13:42 |
|

|
stonemen no ja na tech co tam byly najezdil skoro 20000.
to cafe ja ted dostal nabidnuty goldfreny ale nevim este jaky to uvidim zejtra 
|
|
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 24 Júl 2009, 13:58 |
|

|
GoldFreny mám na zadku a stály v Prostějově 45O,-kč. Nejsou to racing ale obyč. AD.
|
|
|
|
|
NaaR
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 24 Júl 2009, 14:44 |
|

|
jo 450 je cena ktera mi byla recena... spokojenost s nima ?
|
|
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 24 Júl 2009, 15:33 |
|

|
Jako mám je na zadku,tak s nima brzdím svátečně,ale měl jsem je na předku na mé minulé Kawě ER5,taky typAD a brzdilo to. Někdo říká,že to žere kotouč,ale já nic nepozoroval. Podotýkám na typu ,,AD,, Jak se chovají jiné,třeba racing GoldFren,tak to nevím.
|
|
|
|
|
NaaR
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 24 Júl 2009, 18:16 |
|

|
no tak ono vseobecne veskery sintrovany smesi se budou chovat lip nez klasiky co sem slysel z ruznejch stran tak feroda se vyplati koupit az vrcholnou radu..
|
|
|
|
|
break13
|
 |
Predmet príspevku: desky | Napísal: 12 Aug 2009, 08:56 |
|
Registrovaný: 11 Aug 2009, 12:50 Príspevky: 822 Bydlisko: Praha 4
|
Nazdar všichni,
další téma, ke kterému taky něco mám.
Jsem velkej experimentátor a nevěřím nikomu, pokud si to nevyzkouším a proto se v motorkách vrtám už přes 30let. Brzdy mám zatím původní jak byly od původního majitele (itala) a moc mě nevyhovujou, výtečně to brzdí až když se to ohřeje- asi jsou to závodní desky. Jinak u firmy Cromax se dají na Bulldoga(a samozřejmě i na ostatní Yamahy s legendárníma R1 brzdama) koupit destičky street legal od Bremba a taky Bendix. Mám rád renomovaný firmy a proto jsem pořídil oboje a jak je nasadím, dám report.
R.
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 12 Aug 2009, 09:44 |
|

moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
to break:
ahoj. co tak sleduju, tak jseš fakt pěknej experimentátor ...
pěkně, pěkně ...
nechceš prosím tě něco málo o sobě napsat sem?:
http://yamaha-bulldog.web4men.sk/viewforum.php?f=2
včetně foto bulldy atd. ? je to tu zvykem a je to také vhodné proto, abychom tě tu mohli konečně i někde nějak přivítat.
zatím jsi ve svých dosavadních příspěvcích zmínil, že se v motorkách vrtáš už 30 let. to je taky velice zajímavé a myslím, že to stojí za pochlubení v uvedeném vlákně ...
|
|
|
|
|
break13
|
 |
Predmet príspevku: představení | Napísal: 12 Aug 2009, 12:23 |
|
Registrovaný: 11 Aug 2009, 12:50 Príspevky: 822 Bydlisko: Praha 4
|
Ouklend píše: to break: ahoj. co tak sleduju, tak jseš fakt pěknej experimentátor ... pěkně, pěkně ...  nechceš prosím tě něco málo o sobě napsat sem?: http://yamaha-bulldog.web4men.sk/viewforum.php?f=2včetně foto bulldy atd. ? je to tu zvykem a je to také vhodné proto, abychom tě tu mohli konečně i někde nějak přivítat. zatím jsi ve svých dosavadních příspěvcích zmínil, že se v motorkách vrtáš už 30 let. to je taky velice zajímavé a myslím, že to stojí za pochlubení v uvedeném vlákně ...
Nazdárek,
určitě se představím, nechte mě jen vydechnout, objevil jsem Vás předevčírem a registroval fčééra a navíc jsem se včera hrabal v mašině přes 7 hodin.
R.
|
|
|
|
|
zdenysrx6
|
|

Registrovaný: 03 Dec 2016, 20:29 Príspevky: 149 Bydlisko: dycky Most
|
heeeeej ,tak co stěma recenzema na ty brzdový desky? po deviti letech by to už šlo, ne? to je takovej dlouho dobej test..... potřeboval bych poradit , na jaře sem koupil v bikersu gold freny a nic moc nebrzděj , zadní ma srovnatelnej učinek.....
|
|
|
|
|
amik
|
|

|
Jak jsem psal už v jiném vlákněně. Dával jsem sintrovany SBS (myslím bývalý Bendix) a koušou jako Pitbull. A to ještě stále nemám panceřovky. Mám na nich zatím cca 15t a spokojenost. Jinak tady : viewtopic.php?t=290Edit : kecám, mají už notně přes 20 a letošní sezóna bude asi jejich poslední. Nějak jezdíme.....
|
|
|
|
|
zdenysrx6
|
|

Registrovaný: 03 Dec 2016, 20:29 Príspevky: 149 Bydlisko: dycky Most
|
diky ,ja to musim vyměnit ,zadní mi brzdí stejně jako přední , možna i líp
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:40 Príspevky: 880 Bydlisko: Hradec Králové
|
Myslím že jakékoliv sinterové desky povedou ke spokojenosti. Objednával jsem přes http://www.motocheb.cz, dorazily rychle a brzdí velmi, velmi dobře.
_________________ '03 - výfuky IXIL - odškrcení - AIS pryč - Dynojet stage1 - KN filtr - panceřové brzdové hadice
|
|
|
|
|
|