Autor |
Správa |
Peter BT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Máj 2009, 10:00 |
|

administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
no neviem
asi to budeš musieť kombinovať 
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
Zdenek Marciniszyn
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Máj 2009, 10:11 |
|
|
Jsem pro. Pristi rok nebudu mit problem s terminem. Mam to kousek a na Vrancli je to prima.
|
|
|
|
|
marwil.senior
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Máj 2009, 12:42 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:04 Príspevky: 208 Bydlisko: praha 5
|
Ja jsem také pro, je tam vše, co je potřeba pro pohodu.
_________________ Kdo ji nepoložil,jako by jí neměl.
|
|
|
|
|
Mirek1
|
|

|
Sedli píše: Mirek1 píše: CHCETE UDĚLAT Z VRANOVSKÉHO SRAZU KAŽDOROČNÍ KVĚTNOVOU TRADICI? JÁ A ZAJDA BY JSME BYLI PRO A ZAMLUVIT SI KEMP NA DALŠÍ ROKY A UDĚLAT Z TOHO TRADICI. PODZIMNÍ BY SE DĚLAL RŮZNĚ NA JINÝCH MÍSTECH. otázka byla špatně položená. Jistě že ANO , ale mohlo by jít i o červen kvůli stabilnějšímu počasí a mohlo by to být i jinde...
Tak potom hlasuj NE,bo otázku každý pochopil 
|
|
|
|
|
Peter BT
|
|

administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
Mirek1 píše: Sedli píše: Mirek1 píše: CHCETE UDĚLAT Z VRANOVSKÉHO SRAZU KAŽDOROČNÍ KVĚTNOVOU TRADICI? JÁ A ZAJDA BY JSME BYLI PRO A ZAMLUVIT SI KEMP NA DALŠÍ ROKY A UDĚLAT Z TOHO TRADICI. PODZIMNÍ BY SE DĚLAL RŮZNĚ NA JINÝCH MÍSTECH. otázka byla špatně položená. Jistě že ANO , ale mohlo by jít i o červen kvůli stabilnějšímu počasí a mohlo by to být i jinde... Tak potom hlasuj NE,bo otázku každý pochopil 
a teraz mám z toho guláš
ale hlasoval som ano pre zachovanie vranova
|
|
|
|
|
Zajda1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 22 Máj 2009, 13:21 |
|

|
Sedli píše: Peter BT píše: Sedli píše: Bylo to super, ale radši bych vždy dojel někam jinam.Nejsme MC aby jsme dělali tradici v místě stálici.Asi mne přehlasujete,takže se smířím  Klidně bych jindy dojel třeba do Slovák nebo i do Uher  aby si občas každý užil kilometrů víc nebo méně.Prostě bych to měnil.To je můj názor.A míst podobného tipu je mnoho-toho bych se nebál.Ba naopak budeme moci po pár letech srovnávat-co kde bylo a tak.Říkám nejsme MC ale motorkáři pro radost z jízdy.Tak proč jezdit stále na najeté trasy??To mě omrzí a zevšední. TAK A TEŤ SE DO MĚ PUSŤTE....RATATATA ty chodíš sám, že? ja musím tú moju postupne navykať na kilometre  Příště bych chtěl také ženu obšťastnit.  tedy tím, že jí vezmu sebou 
To radši ne, třeba tam budeš mít tu omladinu co kolem tebe poskakovala a sundávala tričko. 
|
|
|
|
|
Sedli
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 22 Máj 2009, 14:21 |
|

Registrovaný: 17 Apr 2009, 18:11 Príspevky: 119 Bydlisko: NERATOVICE
|
Zajda1 píše: Sedli píše: Peter BT píše: Sedli píše: Bylo to super, ale radši bych vždy dojel někam jinam.Nejsme MC aby jsme dělali tradici v místě stálici.Asi mne přehlasujete,takže se smířím  Klidně bych jindy dojel třeba do Slovák nebo i do Uher  aby si občas každý užil kilometrů víc nebo méně.Prostě bych to měnil.To je můj názor.A míst podobného tipu je mnoho-toho bych se nebál.Ba naopak budeme moci po pár letech srovnávat-co kde bylo a tak.Říkám nejsme MC ale motorkáři pro radost z jízdy.Tak proč jezdit stále na najeté trasy??To mě omrzí a zevšední. TAK A TEŤ SE DO MĚ PUSŤTE....RATATATA ty chodíš sám, že? ja musím tú moju postupne navykať na kilometre  Příště bych chtěl také ženu obšťastnit.  tedy tím, že jí vezmu sebou  To radši ne, třeba tam budeš mít tu omladinu co kolem tebe poskakovala a sundávala tričko. 
 tý woe to jo..
_________________ RATATATA
|
|
|
|
|
plyšoun
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 22 Máj 2009, 17:19 |
|

Registrovaný: 20 Okt 2008, 22:02 Príspevky: 26 Bydlisko: Beroun, Praha a okolí
|
Sedli píše: Bylo to super, ale radši bych vždy dojel někam jinam.Nejsme MC aby jsme dělali tradici v místě stálici.Asi mne přehlasujete,takže se smířím  Klidně bych jindy dojel třeba do Slovák nebo i do Uher  aby si občas každý užil kilometrů víc nebo méně.Prostě bych to měnil.To je můj názor.A míst podobného tipu je mnoho-toho bych se nebál.Ba naopak budeme moci po pár letech srovnávat-co kde bylo a tak.Říkám nejsme MC ale motorkáři pro radost z jízdy.Tak proč jezdit stále na najeté trasy??To mě omrzí a zevšední. TAK A TEŤ SE DO MĚ PUSŤTE....RATATATA
Sedli já myslím že jedno místo nevadí, alespoň vychytáme trasu po pěkných silničkách:)
Já jsem tedy pro, páč píchnout dvakrát na stejným místě nepřichází v úvahu. 
|
|
|
|
|
Sedli
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Máj 2009, 06:44 |
|

Registrovaný: 17 Apr 2009, 18:11 Príspevky: 119 Bydlisko: NERATOVICE
|
plyšoun píše: Sedli píše: Bylo to super, ale radši bych vždy dojel někam jinam.Nejsme MC aby jsme dělali tradici v místě stálici.Asi mne přehlasujete,takže se smířím  Klidně bych jindy dojel třeba do Slovák nebo i do Uher  aby si občas každý užil kilometrů víc nebo méně.Prostě bych to měnil.To je můj názor.A míst podobného tipu je mnoho-toho bych se nebál.Ba naopak budeme moci po pár letech srovnávat-co kde bylo a tak.Říkám nejsme MC ale motorkáři pro radost z jízdy.Tak proč jezdit stále na najeté trasy??To mě omrzí a zevšední. TAK A TEŤ SE DO MĚ PUSŤTE....RATATATA Sedli já myslím že jedno místo nevadí, alespoň vychytáme trasu po pěkných silničkách:) Já jsem tedy pro, páč píchnout dvakrát na stejným místě nepřichází v úvahu. 
Jdeš tvrdě po statistice  aby jsi se nedivil. Stojím si za jiným místem.
Vzhledem k tomu že máš sadu na lepení,tak to potká někoho kdo ji nemá a tady nastoupí tvůj revanš osudu 
_________________ RATATATA
|
|
|
|
|
aiko
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Máj 2009, 22:20 |
|

Registrovaný: 22 Okt 2008, 06:58 Príspevky: 43 Bydlisko: Suchohrad
|
Nam sa s manzelkou velmi pacilo, takze sme ZA aby sa z Vranova stala tradicia.
_________________ Čert nikdy nespí!
|
|
|
|
|
|