Autor |
Správa |
Mirek1
|
|
|
CHCETE UDĚLAT Z VRANOVSKÉHO SRAZU KAŽDOROČNÍ KVĚTNOVOU TRADICI? JÁ A ZAJDA BY JSME BYLI PRO A ZAMLUVIT SI KEMP NA DALŠÍ ROKY A UDĚLAT Z TOHO TRADICI. PODZIMNÍ BY SE DĚLAL RŮZNĚ NA JINÝCH MÍSTECH.
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
Mirek1
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 19 Máj 2009, 20:55 |
|
|
Taky by neškodilo,když ten hlas někdo dá,tak napsat něco k tomu proč ANO a proč třeba NE
|
|
|
|
|
Denys
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 19 Máj 2009, 21:02 |
|
Registrovaný: 28 Sep 2008, 08:06 Príspevky: 132 Bydlisko: Roztoky u Prahy
|
Jak je psáno již jinde,pohoda,klid,optimální vzdálenost pro většinu.Zajištěné moto,různé druhy ubytování.Bude těžké hledat konkurence schopné místo.Jo a nealko Bažant taky dobrý,to ale asi nikdo další neocení.
_________________ žít a nechat žít
|
|
|
|
|
Peter BT
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 19 Máj 2009, 21:04 |
|
administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
Ano, lebo
1 - v pohode sa tam zmestíme
2 - je možnosť rôzneho ubytovania na jednom mieste
3 - rozumné ceny
4 - je to zhruba tak nejak v strede medzi všetkými
5 - krásne okolie ponúka veľa možností pojazdiť, popozerať
6 - bol tu prvý zraz a podľa mňa veľmi vydarený
a hlavne - nám sa tam veľmi páčilo
|
|
|
|
|
MIRAS
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 19 Máj 2009, 21:12 |
|
Registrovaný: 31 Okt 2008, 14:27 Príspevky: 621 Bydlisko: HUMPOLEC
|
No prostě všechno na pohodu, samá + .A ještě jsem nespal v penzionu .
|
|
|
|
|
GumaJ
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 19 Máj 2009, 21:21 |
|
Registrovaný: 27 Feb 2009, 10:47 Príspevky: 294 Bydlisko: Praha 8
|
|
|
MilanBT
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 19 Máj 2009, 22:28 |
|
Registrovaný: 17 Okt 2008, 10:35 Príspevky: 271 Bydlisko: Mikulovice, okres Pardubice
|
Hlasoval jsem taky pro. Vzdálenost je přijatelná, ať už se jedná o chalany z Čech nebo Slovenska. Nebyl problém se zajištěním ubytovacích a stravovacích kapacit. Příroda je v okolí hezká, a hlavně první sraz se vydařil, tak proč by tomu nemělo být také u ostatních srazů.
|
|
|
|
|
Hynek
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 20 Máj 2009, 07:21 |
|
|
Ano, bo to bylo fajne a pěkne.A všichni to mají tak akorát.
|
|
|
|
|
PitbullLibor74
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 20 Máj 2009, 21:57 |
|
Registrovaný: 09 Mar 2009, 19:02 Príspevky: 200 Bydlisko: Olomouc
|
Já jsem samozdřejmě pro ať to zůstane tradicí..Je tam před sezónou volnej prostor pro takovou akci a krásný prostředí...Akorád příště přijedu už v pátek protože polovinu lidí jsme vůbec nepoznali.
_________________ Pitbulllibor74 - Doggenreiter
|
|
|
|
|
Jirka78
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 20 Máj 2009, 22:11 |
|
|
já též souhlasím,
mám to za barákem (Třebíč) a na Vranov pravidelně jezdím na vyjížďku
|
|
|
|
|
Pavel68
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Máj 2009, 07:01 |
|
|
Též souhlasíme,moc se nám tam líbilo.
_________________ Hlavně v klidu,kam nevidím tam nejedu?!
|
|
|
|
|
Sedli
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Máj 2009, 07:42 |
|
Registrovaný: 17 Apr 2009, 18:11 Príspevky: 119 Bydlisko: NERATOVICE
|
Bylo to super, ale radši bych vždy dojel někam jinam.Nejsme MC aby jsme dělali tradici v místě stálici.Asi mne přehlasujete,takže se smířím Klidně bych jindy dojel třeba do Slovák nebo i do Uher aby si občas každý užil kilometrů víc nebo méně.Prostě bych to měnil.To je můj názor.A míst podobného tipu je mnoho-toho bych se nebál.Ba naopak budeme moci po pár letech srovnávat-co kde bylo a tak.Říkám nejsme MC ale motorkáři pro radost z jízdy.Tak proč jezdit stále na najeté trasy??To mě omrzí a zevšední.
TAK A TEŤ SE DO MĚ PUSŤTE....RATATATA
_________________ RATATATA
|
|
|
|
|
Peter BT
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Máj 2009, 08:21 |
|
administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
Sedli píše: Bylo to super, ale radši bych vždy dojel někam jinam.Nejsme MC aby jsme dělali tradici v místě stálici.Asi mne přehlasujete,takže se smířím Klidně bych jindy dojel třeba do Slovák nebo i do Uher aby si občas každý užil kilometrů víc nebo méně.Prostě bych to měnil.To je můj názor.A míst podobného tipu je mnoho-toho bych se nebál.Ba naopak budeme moci po pár letech srovnávat-co kde bylo a tak.Říkám nejsme MC ale motorkáři pro radost z jízdy.Tak proč jezdit stále na najeté trasy??To mě omrzí a zevšední. TAK A TEŤ SE DO MĚ PUSŤTE....RATATATA
ty chodíš sám, že? ja musím tú moju postupne navykať na kilometre
|
|
|
|
|
Sedli
|
|
|
Mirek1 píše: CHCETE UDĚLAT Z VRANOVSKÉHO SRAZU KAŽDOROČNÍ KVĚTNOVOU TRADICI? JÁ A ZAJDA BY JSME BYLI PRO A ZAMLUVIT SI KEMP NA DALŠÍ ROKY A UDĚLAT Z TOHO TRADICI. PODZIMNÍ BY SE DĚLAL RŮZNĚ NA JINÝCH MÍSTECH.
otázka byla špatně položená. Jistě že ANO , ale mohlo by jít i o červen kvůli stabilnějšímu počasí a mohlo by to být i jinde...
|
|
|
|
|
Sedli
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Máj 2009, 09:44 |
|
|
Peter BT píše: Sedli píše: Bylo to super, ale radši bych vždy dojel někam jinam.Nejsme MC aby jsme dělali tradici v místě stálici.Asi mne přehlasujete,takže se smířím Klidně bych jindy dojel třeba do Slovák nebo i do Uher aby si občas každý užil kilometrů víc nebo méně.Prostě bych to měnil.To je můj názor.A míst podobného tipu je mnoho-toho bych se nebál.Ba naopak budeme moci po pár letech srovnávat-co kde bylo a tak.Říkám nejsme MC ale motorkáři pro radost z jízdy.Tak proč jezdit stále na najeté trasy??To mě omrzí a zevšední. TAK A TEŤ SE DO MĚ PUSŤTE....RATATATA ty chodíš sám, že? ja musím tú moju postupne navykať na kilometre
Příště bych chtěl také ženu obšťastnit. tedy tím, že jí vezmu sebou
|
|
|
|
|
|