Autor |
Správa |
OZZY
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 18 Máj 2009, 09:59 |
|

spomíname
Registrovaný: 30 Mar 2009, 17:09 Príspevky: 255 Bydlisko: Ovčáry Mělnik
|
Koukam že už tady bylo vše napsano a ja už nic lepšího nevymislím  ale ještě jednou dík organizátorum od OZZYHOa WRÁNY za skvělej víkend mezy fajn lidma a samozřejmě motorkama  Koukal jsem že zas už něco ten postřelenej Zajda vykoumává  noo to je dobře 
_________________ MEMENTO MORI
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
Jirka78
|
 |
Predmet príspevku: Super | Napísal: 18 Máj 2009, 14:36 |
|

|
Zdravim vsechny, prijel jsem v sobotu s brachem na spolecnou projizdku a obed. Muzu rict ze to bylo super a fajn lidi. diky, priste pojedu zas.
|
|
|
|
|
Peter BT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 18 Máj 2009, 15:22 |
|

administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
MIRAS píše: Zdarec všichni, chtěli by jsme poděkovat všem, kteří ten super nápad s organizací srazu Bulldogů dotáhli do zdárného konce. Zajdovi, Peterovi BT, Mírovi, atd. I přes rozmary počasí to vše dopadlo skvěle. Bylo fajn, že dorazili i "braťja" zo Slovenska i Maďarska. Škoda jen, že jsme se nestihli se všemi rozloučit. Tak alespoň touto cestou. Doufáme, že to nebylo první a zároveň poslední setkání příznivců této značky. Ještě jednou díky.
tých maďarov som tam nestretol
alebo si myslel na mňa? 
|
|
|
|
|
alex227
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 18 Máj 2009, 16:56 |
|

Registrovaný: 10 Feb 2009, 14:20 Príspevky: 480 Bydlisko: Vysočina
|
Keď tam boli maďari, ty si bol preč. Stavili sa iba na chvíľku 
_________________ Kolik třešní, tolik višní...
|
|
|
|
|
Denys
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 18 Máj 2009, 17:37 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 08:06 Príspevky: 132 Bydlisko: Roztoky u Prahy
|
Super a díky všem.Určitě přijedu zas.Příště mohu vzít pod patronát nějaké klasické soutěže,pokud bude zájem a čas a dovalím ceny.Zajdovi děkuji zvláště.
_________________ žít a nechat žít
|
|
|
|
|
MIRAS
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 18 Máj 2009, 18:22 |
|

Registrovaný: 31 Okt 2008, 14:27 Príspevky: 622 Bydlisko: HUMPOLEC
|
Peter BT píše: MIRAS píše: Zdarec všichni, chtěli by jsme poděkovat všem, kteří ten super nápad s organizací srazu Bulldogů dotáhli do zdárného konce. Zajdovi, Peterovi BT, Mírovi, atd. I přes rozmary počasí to vše dopadlo skvěle. Bylo fajn, že dorazili i "braťja" zo Slovenska i Maďarska. Škoda jen, že jsme se nestihli se všemi rozloučit. Tak alespoň touto cestou. Doufáme, že to nebylo první a zároveň poslední setkání příznivců této značky. Ještě jednou díky. tých maďarov som tam nestretol alebo si myslel na mňa?  V jednu chvíli jsem si myslel, že maďaři jsme všichni  ,ne to byla narážka na výbornou maďarskou kulturní vložku. 
|
|
|
|
|
stonemen
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 18 Máj 2009, 18:37 |
|

Registrovaný: 09 Mar 2009, 12:09 Príspevky: 991 Bydlisko: Lipí - Náchod
|
Jo jo jo,všechno napsáno a sděleno,bylo to opravdu supr  Škoda jen pro mě, že jsem tak rozlítanej, že jsem se moc dlouho nezdržel  ale spanilá jízda, i po té dávce kilometrů a ranní sprše co jsem si skousnul, byla supr taky  Těším se na příště... 
_________________ A.C.A.B.
|
|
|
|
|
Peter BT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 18 Máj 2009, 21:16 |
|

administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
|
|
|
|
Landar
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 18 Máj 2009, 22:00 |
|

Registrovaný: 06 Okt 2008, 20:55 Príspevky: 119 Bydlisko: Skoro HK (CZ)
|
Vcera jsem prijel zpatky domu a jen umyl motorku a vyhazel veci na postel a pak nejak to se mnou seklo a sel jsem hned chrnet
Takze se sem dostavam az ted.
A jak bylo psano, velediky Zajdovi za zorganizovani srazu pac to dat dohromady je umeni, kor kdyz kazdy je z jineho koutu svetadilu pomalu  ale povedlo a za sebe muzu rict, ze splnilo ma ocekavani a ze jsem spokojen a poznal fajn lidi. Ne se vsema se podarilo tuknout ale verim ze to se jeste priste dopiluje
Fotky ted sypu na ULOZTO a pak poslu link Zajdovi at to da na rajce. Navic dam link i sem, budou to fota ze zrcadlovky v plnem rozliseni (tiskova kvalita takze kdo si bude chtit dat plakat nad postel ma moznost  . Az to smazou tak na vyzadani pak muzu presypat znovu
edit: tak odkaz na fotky v plne velikosti hýr http://uloz.to/1799986/20090517_VranovBT1100sraz.zip
|
|
|
|
|
Čiko
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 19 Máj 2009, 08:31 |
|

Registrovaný: 17 Dec 2008, 20:05 Príspevky: 31 Bydlisko: Brno-Bystrc
|
Myslím že tohle byl ten nejlepší sraz na kterým se kdy byl.Za mě i za bráchu palec nahoru a plnou zelenou pro další takoví akcičky!!!!!OBROVSKÉ DÍKY VŠEM kteří tohle dali dohromady!!!Jste fantastická parta lidí  Moc rád s váma pojedu..kamkoliv!!  ..ale už né na své  ..ale to neva,za Vama pojedu klidně i na kole 
|
|
|
|
|
Sedli
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 19 Máj 2009, 13:19 |
|

Registrovaný: 17 Apr 2009, 18:11 Príspevky: 119 Bydlisko: NERATOVICE
|
Je mi ctí a potěšením, že jsem mohl strávit bezva víkend z bezva lidmi. Děkuji Zajdovi a všem, kteří přispěli do mlýna byť i jen svojí účastí. Bylo to fajn a rozhodně z tohoto víkendu budou mé vzpomínky žít ještě dlouho  tady snad uroním...
Jinak jsem se již viděl s ALEXEM a mám padáky HÉéČ!
Cesta s Plyšounem na Prahu přez JH a pak přez Slapy byla fakt parádní.Poslední fotky z této cesty tam mám také.Počítám, že se na příště i o nějakého psa rozrosteme,takže AŤ ŽIJE SRAZ č.2
_________________ RATATATA
|
|
|
|
|
plyšoun
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 19 Máj 2009, 19:25 |
|

Registrovaný: 20 Okt 2008, 22:02 Príspevky: 26 Bydlisko: Beroun, Praha a okolí
|
Ahoj všichni.
Návrat do reality byl docela krušný, zvlášť po tak super víkendu a tak se k tomu dostávám až teď.
Díky organizátorům a i všem ostatním zúčastněným - Jste Prima.
A ještě jednou dík za pomoc s defektem.
Od teď vozím sadu na opravy a malé nářadíčko.
Váš Plyšoun.
|
|
|
|
|
alex227
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 19 Máj 2009, 19:58 |
|

Registrovaný: 10 Feb 2009, 14:20 Príspevky: 480 Bydlisko: Vysočina
|
Plyšoune,
nebuď smutný, i s malým nářadíčkem se dá hrát velké divadlo 
_________________ Kolik třešní, tolik višní...
|
|
|
|
|
MIRAS
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 19 Máj 2009, 20:22 |
|

Registrovaný: 31 Okt 2008, 14:27 Príspevky: 622 Bydlisko: HUMPOLEC
|
Tak ti přeji, abys to nářadíčko nemusel dlouho potřebovat .
|
|
|
|
|
trooper
|
|

|
Zdarec, dik za prijemnej patecni vecer. Ja jsem pokracoval v sobotu rano dal do rakouska, tam bylo trosku lepsi pocasi, ale i tak motorka vypadala za cca 540km jak po motokrosu. Dneska jsem prijel odpoledne domu a tak jsem vam tu chtel jen podekovat za fajn zabavu.
|
|
|
|
|
|