Autor |
Správa |
Pjotr
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Apr 2009, 20:17 |
|

Registrovaný: 25 Mar 2009, 18:40 Príspevky: 482 Bydlisko: podkrkonoší
|
Taky jsem musel vyhodit podložku, ale to snad na závadu nebude  .
A to mám stejnej model jako ty Alexi  .
Jinak problém s průměrem u černého rámu skutečně mohl nastat. Černá zeštíhluje
Alex: Ta naše barevná (blue-stone/silver)kombinace v nabídce pro rok 2006 nebyla. Měl by to být model 2005. Pro rok 2006 byla naše modrá v kombinaci s černou. Nebo se pletu?
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
Peter BT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Apr 2009, 20:22 |
|

administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
NaaR píše: peter ty budes mit dlsi etapu na vranove pri prilezitosti odevzdani blatnicku  :D:D

|
|
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Apr 2009, 22:09 |
|

|
Jelikož se tady nic už neprodává,měl bych to tady nějak ustřihnout a přesunout do diskuse.
Alexi,hodláš ve výrobě pokračovat? Jestli ano,nechám ti tady tu hlavičku a zbytek bych vám někam přesunul do diskuse 
|
|
|
|
|
stonemen
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 22 Apr 2009, 17:02 |
|

Registrovaný: 09 Mar 2009, 12:09 Príspevky: 991 Bydlisko: Lipí - Náchod
|
NaaR píše: no ja to u 03 mel upne akundadrat ale je fakt ze sem do orechu musel dat vycpavku abych hlavu sroubu natlacil az na kraj jinak bych to nechyt 
Oříšek jsem vycpával taky a mám BT 04,když koukám na ty postupy montáže ostatních pejskařů tak si říkám že improvizace nám čechoslovákům není cizí...  Ještě že Alex padáky nedodává do ciziny to by mu je vraceli,že nejdou nasadit... 
_________________ A.C.A.B.
|
|
|
|
|
alex227
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 22 Apr 2009, 19:04 |
|

Registrovaný: 10 Feb 2009, 14:20 Príspevky: 480 Bydlisko: Vysočina
|
Mirek1 píše: Jelikož se tady nic už neprodává,měl bych to tady nějak ustřihnout a přesunout do diskuse. Alexi,hodláš ve výrobě pokračovat? Jestli ano,nechám ti tady tu hlavičku a zbytek bych vám někam přesunul do diskuse 
Míro,
klidně to ustřihni. Mám v zásobě 1 černý a 1 stříbrný pro strýčka příhodu, ale jinak to je vše.
_________________ Kolik třešní, tolik višní...
|
|
|
|
|
alex227
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 22 Apr 2009, 19:06 |
|

|
stonemen píše: NaaR píše: no ja to u 03 mel upne akundadrat ale je fakt ze sem do orechu musel dat vycpavku abych hlavu sroubu natlacil az na kraj jinak bych to nechyt  Oříšek jsem vycpával taky a mám BT 04,když koukám na ty postupy montáže ostatních pejskařů tak si říkám že improvizace nám čechoslovákům není cizí...  Ještě že Alex padáky nedodává do ciziny to by mu je vraceli,že nejdou nasadit... 
Ponaučení pro mne - příště delší šroub, anebo šroub s imbusovou hlavou. Tím by se předešlo Vámi popisovaným problémům.
|
|
|
|
|
Pjotr
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Apr 2009, 06:10 |
|

Registrovaný: 25 Mar 2009, 18:40 Príspevky: 482 Bydlisko: podkrkonoší
|
alex227 píše: Ponaučení pro mne - příště delší šroub, anebo šroub s imbusovou hlavou. Tím by se předešlo Vámi popisovaným problémům.
Alexi, to se snad ani nedá nazvat problémem. Padáky jsou SUPER!
|
|
|
|
|
MilanBT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Apr 2009, 12:27 |
|
Registrovaný: 17 Okt 2008, 10:35 Príspevky: 271 Bydlisko: Mikulovice, okres Pardubice
|
Tak já nejdřív lehce zkusil zasunout padáky na sucho, což se nezdařilo (odírala by se barva), tak jsem namazal padák i protichůdnou matici (ale ani potom padák do díry nelezl.  Padák jsem tedy do díry šrouboval rukou a když už to dál nešlo, nasadil jsem delší šroub a snažil se chytit protichůdnou matici aby nebyla přes závit. Poté co se matice chytila už šly k sobě oba protipóly stáhnout.  Další problém nastal s originálním šroubem.  Nejprve jsem musel ořech v gole vypodložit 2 maticema aby mě šroub nezapadal do goly  , ale ani potom jsem ještě nemohl slavit úspěch, neboť jsem šroub strhnul.  Potom, co se stav opakoval 3-krát, tak mi nezbylo, než se znovu zamyslet a postup šroubování pojistného šroubu nějak změnit.  Pomohla absence pérovky.  Druhej padák už byl brnkačka.  Padáky jsou v trubce tak těsný, že šroub už je tam jen jako pojistka  ). Montáž sice byla trochu náročná z důvodu přesnosti a těsnosti padáků (strojaři naštěstí nejsou zedníci  ) ale výsledek stojí za tu námahu  .
|
|
|
|
|
stonemen
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Apr 2009, 19:26 |
|

Registrovaný: 09 Mar 2009, 12:09 Príspevky: 991 Bydlisko: Lipí - Náchod
|
Pjotr píše: alex227 píše: Ponaučení pro mne - příště delší šroub, anebo šroub s imbusovou hlavou. Tím by se předešlo Vámi popisovaným problémům. Alexi, to se snad ani nedá nazvat problémem. Padáky jsou SUPER!
Máš pravdu, rozhodně to není problém, člověk má pak příjemný pocit když to zmákne... 
_________________ A.C.A.B.
|
|
|
|
|
NaaR
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Apr 2009, 19:32 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 16:45 Príspevky: 760 Bydlisko: Skoro HK.
|
ono delsi sroub by tam moc nesel narazil by na airbox navic takhle to je akorat jen musis trosku premejslet aspon sme se nenudily 
_________________ R.I.P.Rest In Pain
|
|
|
|
|
aiko
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Apr 2009, 21:31 |
|

Registrovaný: 22 Okt 2008, 06:58 Príspevky: 43 Bydlisko: Suchohrad
|
Nazdar páni,
tak mne padáky krásne jemne ztuha sadli do diery a krátky šrób som nahradil o 5 mm dlhším. Plochá aj pérová podložka ostala.
Cakum - prásk, za 15 minut hotovo.
Alex dakujem.
PS: Uz aj mna sa pýtali, či tie padáky sú originál 
_________________ Čert nikdy nespí!
|
|
|
|
|
PitbullLibor74
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 30 Apr 2009, 20:22 |
|

Registrovaný: 09 Mar 2009, 19:02 Príspevky: 200 Bydlisko: Olomouc
|
_________________ Pitbulllibor74 - Doggenreiter
|
|
|
|
|
Zajda1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 07 Jún 2009, 19:35 |
|

|
Tak teď budu mluvit ze skušenosti. Alexi tvoje padáky jsou super při dnešním pádu mě to zachránilo motorku. Sám si to viděl. Moje velká blbost. Hlavně že se Peťce nic nestalo. Moto se opraví. Za těch 500kč to stálo do toho investovat. Jinak by škoda byla mnohem horší.
Díka Alexi.
|
|
|
|
|
alex227
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 07 Jún 2009, 20:42 |
|

|
Jsem rád, že jste oba v pořádku. Drobné škrábance na výfuku se rozleští.
Upřímě řečeno, moje zásluha to není - stejnou službu by udělali jakékoli padáky. Důležité ponaučení pro všechny - drobná investice do padáků vám ušetří spoustu peněz.
|
|
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 07 Jún 2009, 20:55 |
|

|
.............zapoměl jsi dodat,při drobné kolizi jako dneska. Podržely hezky a ušetřily hafo peněz a práce.
Hlavně že jste celí,ale to kvílení gumy za mnou mi nebylo moc příjemné 
|
|
|
|
|
|