Autor |
Správa |
Sedli
|
|

Registrovaný: 17 Apr 2009, 18:11 Príspevky: 119 Bydlisko: NERATOVICE
|
Rád bych si osadil psa vyšším štítkem proti větru.Nemáte někdo kontakt na někoho kde by se to dalo sehnat??

_________________ RATATATA
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
Pavel68
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 20 Apr 2009, 11:58 |
|
|
už jsme to zde na foru někde řešili,je jich víc druhů,já o tom taky uvažuji,ale nechám to až po srazu,protože si je tam chci prohlédnout v reálu.
_________________ Hlavně v klidu,kam nevidím tam nejedu?!
|
|
|
|
|
Zajda1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 20 Apr 2009, 12:04 |
|

|
Já na sraz povezu oba dva štítky. Pokud by jsi ho někdo chtěl vyzkoušet bude možnost. Něco mě už nastínil Pavel.
Prostě možnost bude si vyzkoušet ten můj. Je to otázka výměny 5min a 6 šroubků.
|
|
|
|
|
NaaR
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 20 Apr 2009, 12:20 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 16:45 Príspevky: 760 Bydlisko: Skoro HK.
|
hele este furt mi doma visi to mra vyssi  :D
_________________ R.I.P.Rest In Pain
|
|
|
|
|
suta
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 11 Jún 2009, 19:57 |
|

Registrovaný: 23 Nov 2008, 16:56 Príspevky: 34 Bydlisko: Brno - Bystrc
|
Tak jsem právě namontoval úplně největší štít co jsem byl schopen sehnat, vypadá to jako Haryk ale vyzkoušený ho ještě nemám. posílám fotku z kšeftu a cena celkem 212 éček včetně poštovnýho. Fakt mě dost vadilo na delších cestách jak to fouká a tady to kryje aji ruce a sahá to až do výše očí a to mám 190
jak bude vyzkoušený - pošlu foto a zkušenost jo a barva šedá kouřová.
|
|
|
|
|
Zajda1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 11 Jún 2009, 20:03 |
|

|
suta píše: Tak jsem právě namontoval úplně největší štít co jsem byl schopen sehnat, vypadá to jako Haryk ale vyzkoušený ho ještě nemám. posílám fotku z kšeftu a cena celkem 212 éček včetně poštovnýho. Fakt mě dost vadilo na delších cestách jak to fouká a tady to kryje aji ruce a sahá to až do výše očí a to mám 190  jak bude vyzkoušený - pošlu foto a zkušenost jo a barva šedá kouřová.
Já mám ten svůj velkej štítek a jsem maxi spokojen. Málo kdy dávám malej. Už jsem zvyklej na ten vysokej. Je to pohoda s tím cestovat. Já ten svůj můžu vřele doporučit i když ta mašina navypadá pěkně. Hlavně aby plnil svůj účel ne.
|
|
|
|
|
samotář47
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 12 Jún 2009, 09:08 |
|
|
Zajda1 píše: suta píše: Tak jsem právě namontoval úplně největší štít co jsem byl schopen sehnat, vypadá to jako Haryk ale vyzkoušený ho ještě nemám. posílám fotku z kšeftu a cena celkem 212 éček včetně poštovnýho. Fakt mě dost vadilo na delších cestách jak to fouká a tady to kryje aji ruce a sahá to až do výše očí a to mám 190  jak bude vyzkoušený - pošlu foto a zkušenost jo a barva šedá kouřová. Já mám ten svůj velkej štítek a jsem maxi spokojen. Málo kdy dávám malej. Už jsem zvyklej na ten vysokej. Je to pohoda s tím cestovat. Já ten svůj můžu vřele doporučit i když ta mašina navypadá pěkně. Hlavně aby plnil svůj účel ne.
štít vypadá velmi pěkně.Myslím,že to je to co hledám i já.Kdepak se dá získat?
_________________ samotář 47
|
|
|
|
|
MilanBT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 12 Jún 2009, 09:35 |
|
Registrovaný: 17 Okt 2008, 10:35 Príspevky: 271 Bydlisko: Mikulovice, okres Pardubice
|
Tak to já si počkám, až ho uvidím někde v reálu, nebo alespoň na lepších foto a z více pohledů  .
|
|
|
|
|
suta
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 12 Jún 2009, 11:52 |
|

Registrovaný: 23 Nov 2008, 16:56 Príspevky: 34 Bydlisko: Brno - Bystrc
|
|
|
|
|
Zajda1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 12 Jún 2009, 11:56 |
|

|
suta píše: Je to od Francouzů http://www.bullster.com/en/catalogue-mo ... erche=moto ale objednávky přes Rakousko od www.xajo.com trvalo to asi 3 týdny - ale vše O.K. Mám taky ten druhej štítek - ale ten nic moc. Zkusím zítra udělat nějaký fotky a dám je sem.
Pokud zítra pojedeš s náma tak fotek bude habakuk
Mám přezdívku od srazu Paparazzi
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Jún 2009, 21:54 |
|

moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
suta píše: Je to od Francouzů http://www.bullster.com/en/catalogue-mo ... erche=moto ale objednávky přes Rakousko od www.xajo.com trvalo to asi 3 týdny - ale vše O.K. Mám taky ten druhej štítek - ale ten nic moc. Zkusím zítra udělat nějaký fotky a dám je sem.
Čau Suto.
Jsem tu nový a na srazu jsem nebyl. Můžeš mi sem prosím tě hodit nějaké reálné fotečky toho tvého obrovského plexi a napsat k tomu nějaké své zkušenosti?
Díky.
|
|
|
|
|
Zajda1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Jún 2009, 22:00 |
|

|
Ouklend píše: Čau Suto.
Jsem tu nový a na srazu jsem nebyl. Můžeš mi sem prosím tě hodit nějaké reálné fotečky toho tvého obrovského plexi a napsat k tomu nějaké své zkušenosti?
Díky.
Tak to bude asi trošku problém. Načekáš se. Bydlí kousek odemne a ještě jsem ho neviděl a ani tu jeho mašinu. Na mini srazík měl dojet napsal že to nestíhá a že se scuknem po cestě na obědě a pak už o sobě nedal vědět. Dle mého názoru nespolehlivost. A o srazu nemluvě.
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Jún 2009, 22:14 |
|

moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
Áha. Tak v tom případě díky za upozornění. Tak to jsem asi namydlenej. Jsem na vážkách, jestli řešit plexi a jak, tak by se mi nějaká zkušenost hodila.
|
|
|
|
|
Zajda1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Jún 2009, 22:21 |
|

|
Ouklend píše: Áha. Tak v tom případě díky za upozornění. Tak to jsem asi namydlenej. Jsem na vážkách, jestli řešit plexi a jak, tak by se mi nějaká zkušenost hodila.
Je to smutný ale je to tak.
|
|
|
|
|
Zajda1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Jún 2009, 22:25 |
|

|
Ouklend píše: Áha. Tak v tom případě díky za upozornění. Tak to jsem asi namydlenej. Jsem na vážkách, jestli řešit plexi a jak, tak by se mi nějaká zkušenost hodila.
Pokud jsi se díval tak já mám vysoké plexi a jsem s ním maxi spokojen. Jen je trošku jiné

|
|
|
|
|
|