Autor |
Správa |
remote
|
|

|
Já mám přes emajl potvrzenou objednávku na jednu cimřičku remote
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
amik
|
|

|
|
|
|
|
Mirek1
|
|

|
|
|
|
|
Mirec
|
|
Registrovaný: 06 Sep 2010, 20:34 Príspevky: 637 Bydlisko: Šumperk
|
No vidíš,a já navštívil oficiální stránky Dolte,kde na mě vyskočilo,že ubytování už není možné objednat (!!!),tak jsem hned vystrašenej volal Mikuláštíkovi a ten řekl že objednání pouze přes e-mail nebo FB 
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
|
amik píše: Hárlejáci si normálně dotáhnou stroje do hospody - vypálený koberec od zadních gum a leží na zemi vedle svých miláčků  jinak se hlásím jako první na opuštěnou tetinu 
|
|
|
|
|
amik
|
|

|
|
|
|
|
Mirec
|
|
|
amik píše: ... sem nechodí 
|
|
|
|
|
Jiří Berka
|
|
Registrovaný: 18 Aug 2016, 20:29 Príspevky: 42 Bydlisko: Mohelnice
|
Ahoj kluci ubytováni nepotřebuju mám to dom asi 40km.Navic nesmim chlastat takže su doma za pul hodiny.Přijedu v pátek třeba aji v sobotu to je fuk,červenohorsky sedlo je paráda,myslim na vyjiždku,dá se zajet na Skřitek nebo na Slezskou Hartu,neni to tak daleko.Pár silnic sem tam projel.když tak se ozvěte.
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
|
Hoši hoši,děláte mi čáru přes rozpočet s vyjížďkou  nejdřív že chcete vyzkoušet novou cestu na Č.sedlo,a pak to máte všichni nedávno projeto?!?!  tak kam vás mám pak vytáhnout?? 
Naposledy upravil Mirec dňa 30 Apr 2018, 10:58, celkovo upravené 1
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:40 Príspevky: 880 Bydlisko: Hradec Králové
|
Miro, to se neokouká. Jak to tam nedáš aspoň dvakrát, tak nebudeme spokojení 
_________________ '03 - výfuky IXIL - odškrcení - AIS pryč - Dynojet stage1 - KN filtr - panceřové brzdové hadice
|
|
|
|
|
amik
|
|

|
|
|
|
|
tombik
|
|

Registrovaný: 20 Okt 2013, 23:36 Príspevky: 250 Bydlisko: skoro Kladno
|
Mirec píše: Hoši hoši,děláte mi čáru přes rozpočet s vyjížďkou  nejdřív že chcete vyzkoušet novou cestu na Č.sedlo,a pak to máte všichni nedávno projeto?!?!  tak kam vás mám pak vytáhnout??  Neboj Mirec, mě se stejně furt budou trepat řídítka 
_________________ Absolutní začátečník a motorkový analfabet, který propadl bulldočí kráse a pořídil BT 1100 z roku 2002 a z donucení okolnostmi musel upgradovat na BT1100 z roku 2006 
|
|
|
|
|
amik
|
|

|
Mirec píše: Hoši hoši,děláte mi čáru přes rozpočet s vyjížďkou  nejdřív že chcete vyzkoušet novou cestu na Č.sedlo,a pak to máte všichni nedávno projeto?!?!  tak kam vás mám pak vytáhnout??  To víš, musíme si to najet, aby jsme ti pak stačili 
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
|
amik píše: Mirec píše: Hoši hoši,děláte mi čáru přes rozpočet s vyjížďkou  nejdřív že chcete vyzkoušet novou cestu na Č.sedlo,a pak to máte všichni nedávno projeto?!?!  tak kam vás mám pak vytáhnout??  To víš, musíme si to najet, aby jsme ti pak stačili  Nic nic,žádný kvalty,Kordy by to zase vzdal  V sobotu jsem tudy vedl jistou partu motorkářů,dole jsem dal ,,rozchod",ať si Sedlo dá každý podle svého,ve mě ,,opět" buchly saze,nestačilo mi ani GéeSo,ani Varan 
|
|
|
|
|
zdenysrx6
|
|

Registrovaný: 03 Dec 2016, 20:29 Príspevky: 149 Bydlisko: dycky Most
|
čau všichni ,dá se tam stanovat? bo u nás se neda nic planovat dopředu , děláme změny za pochodu a přizpusobujeme se pružně , tudíž chtěl bych jet ALE .......
|
|
|
|
|
|