Autor |
Správa |
cafe-racer
|
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:40 Príspevky: 880 Bydlisko: Hradec Králové
|
Za sebe : po 11-ti letech vlastnictví Bulldoga mi minulý víkend došla trpělivost s chodem páčky přední brzdy. Dávkování perfekt, ale zabírala přehnaně daleko od rukojeti , i přes nastavení záběru kolečkem. Tak jsem páčku rozebral, pilkou na železo jsem uříznul ten caplík co se jím páka opírá do pístu v horním válci o 4 mm, zbrousil hrany do hladka a p a r á d a ! Asi jako v případě výfuků, dynojetu a pancéřových hadic si říkám - že já vůl to neudělal dřív 
_________________ '03 - výfuky IXIL - odškrcení - AIS pryč - Dynojet stage1 - KN filtr - panceřové brzdové hadice
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
amik
|
|

|
To jsem řešil stavitelnýma od Trunga. A funguje to už čtyři roky bezchybně na spojce i brzdě
|
|
|
|
|
amik
|
|

|
Jelikož se Ježíšek asi zbláznil, tak se i ten můj mazlík dočkal. Nahazuju první foto po montáži a jak bude trochu lepší počasí, tak udělám lepší. Zvuk je famózní i s homo vložkou a vzhledem tomu, že používám Intercom, tak ji vyndávat nejspíš ani nebudu. S homo https://youtu.be/djWs8kYUF34Bez https://youtu.be/3X6S5uPQkT4 Kvalita nic moc, mikrofon trochu nestíhal    
Naposledy upravil amik dňa 30 Dec 2017, 21:38, celkovo upravené 1
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
Registrovaný: 06 Sep 2010, 20:34 Príspevky: 637 Bydlisko: Šumperk
|
|
|
|
|
Mirek1
|
|

|
|
|
|
|
cafe-racer
|
|

|
Pěkné ! Co je to za výrobce ? Vypadá to jako Ixil, ale ta koncová část je na ně taková hodně uhlazená.
_________________ '03 - výfuky IXIL - odškrcení - AIS pryč - Dynojet stage1 - KN filtr - panceřové brzdové hadice
|
|
|
|
|
amik
|
|

|
Jsou to španělský IXrace, asi nějaká odnož ixilu. Přesně jsem to nezkoumal, kouknu pak na homo-list, co tam píšou.
|
|
|
|
|
Mirek1
|
|

|
No já na BTčku už asi nic nevylepším...tak jsem se jal vylepšit moju druhou lásku SUZUKI GS 750 E z roku 79 Když jsem ju dovezl loni domů,byl na ní sice dobový výfuk se svody 4/1 Sebring ,ale tato mašina je v originále osazaná dvěma výfuky se svody 2/2. Tyto mi majitel i se svodama dal k motorce,že to nevyhodil,at si je vezmu. Z venku krásné chromy,ale uvnitř totálně vyhnilé přepážky,že to v tom štěrchalo. Si říkám,no už to víc zkurvit nemůžu,tak jsem se jal flexy a zezadu jsem je otevřel a kouknul jsem jim na zoubek Takže jsem nakonec po nějakém tom vyvaření,co není vidět pod okrasnejma krytama, vykouzlil dva otevřené výfuky s originálníma obalama a hned je hezčí se dvěma laufama jak s jedním. Kdo bude chtít,tak muže juknout na fotky a video a posoudit...budu rád za reakce Práci zdar fotky: http://mirek111111.rajce.idnes.cz/Uprav ... _GS_750_E/video z dneška: https://www.youtube.com/watch?v=w_NH25fOMxE
|
|
|
|
|
Simir
|
|
Registrovaný: 25 Feb 2009, 20:13 Príspevky: 269 Bydlisko: Jižní Čechy
|
|
|
|
|
amik
|
|

|
Super. Motorka má mít kulatý světlo a dva výfuky. Krásná práce. A sousedi tě budou mít zas o trochu víc rádi 
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
|

|
CO JE TO ZA ZVUK ??? Já pořád čekal , kdy z těch vrat vyjede nějakej klasickej osmiválec  Parádní práce.
|
|
|
|
|
amik
|
|

|
Tak jsem si ještě letos "vylepšil" hodinky  
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
Registrovaný: 06 Sep 2010, 20:34 Príspevky: 637 Bydlisko: Šumperk
|
|
|
|
|
Mirek1
|
|

|
Tos to je mazec...kde sis to nechal udelat?
|
|
|
|
|
amik
|
|

|
Mirek1 píše: Tos to je mazec...kde sis to nechal udelat? To jsou "chytrý" takže jsem si to udělal za 5 sekund sám  (na display)
|
|
|
|
|
|