Autor |
Správa |
amik
|
|

|
To me sice napadlo, ale jak je přesně změřit? Už byly zdeformovane. Jinak samo darda, 86,- Jinak teda jedno vezmu a zkusím se zeptat napříště, jestli si s tím baby poradi Amik
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
ford
|
|
|
změř venkovní průměr v karteru,průměr hřídele a silu gufera
|
|
|
|
|
amik
|
|

|
Jsou osazené do drážky a tvarované do oválu. Jinak by mi to bylo jasný. Rozstrihnu starý, změřím obvod a pak to už dopocitam. A uvidíme.
Amik
|
|
|
|
|
Tomer
|
|

Registrovaný: 16 Okt 2010, 20:12 Príspevky: 87 Bydlisko: Velké Opatovice
|
Mě prolínal taky jen zadní válec...jen trochu při delším odstavení. Neřešil jsem to a odjezdil dalších 5 sezon...ne že by mě to bylo jedno, ale při pravidelným ježdění to už nebylo vidět. Jinak 86kč za kus je sranda, na to že je vyměníš jen ty venkovní jednou za 10 let 
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:40 Príspevky: 880 Bydlisko: Hradec Králové
|
Pěkný kluci , taky to mám. Po dlouhým stání si to chvíli pokape, začoudí z výfukovýho svodu a vyřešeno  Díky Amiku za tip.
_________________ '03 - výfuky IXIL - odškrcení - AIS pryč - Dynojet stage1 - KN filtr - panceřové brzdové hadice
|
|
|
|
|
amik
|
|

|
Tak aby nebyl dlouho pokoj, chčije mi těsnění pro změnu pod levým víkem. Takže už bude skoro vše přetěsněno.  . Příští týden naleštím Suzu a dám jí s těžkým srdcem na bazar a budu shánět k bulldovi ještě jeden stroj na ostřejší svezení.
|
|
|
|
|
amik
|
|

|
Průběžné info. Dnes návštěva servisu a po konzultaci diagnostikován pravděpodobně problém s odvětráním motoru. Proto pukají těsnění jak na běžícím pásu. Objednané díly (těsnění, gufero) , 12 tého mám termín. Pak dám vědět, kde přesně byl problém a jak to dopadlo.
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
Registrovaný: 06 Sep 2010, 20:34 Príspevky: 637 Bydlisko: Šumperk
|
To jsou věci,to jsou věci ... 
|
|
|
|
|
amik
|
|

|
Tak opraveno, pouze výměna těsnění a gufera (pro jistotu), odvětrání v pohodě. Těsnění prý bylo zkřehlý, asi stářím. Možná je to daň za to, že u původního majitele dlouho jen stál. Ale to už je přeci jen, tak dáaaaaaaaavno.
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
Registrovaný: 06 Sep 2010, 20:34 Príspevky: 637 Bydlisko: Šumperk
|
Tak to abysme pomalu přetěsňovali všeci ... 
|
|
|
|
|
amik
|
|

|
Chápu že narážíš na stáří, ale preventivně zbytečný, asi by s tím šlo i chvíli jezdit. V obou případech jsem dojel bez velké ztráty oleje. Ale na Bulldu jsem punťa, i malá "rýmička" se musí hnedka řešit.
|
|
|
|
|
|