Autor |
Správa |
ford
|
|
|
neděla 19 června kolem 16 hodiny benzinka žarošice stříbrný bullda + jeden chopper k temu  )
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
remote
|
|

|
Dneska kolem 15:00 - Mladá Boleslav - Kosmonosy - dvojitej kruháč,tmavě červený Bullda, směr dálnice, facelift, jezdec a baťoh Kdo to byl ? Já stál se svým u Benziny a mával.... remote
|
|
|
|
|
Kordy
|
|

Registrovaný: 10 Nov 2009, 16:00 Príspevky: 290 Bydlisko: Humpolec
|
Včera jsem se jel vykoupat do Přelouče. Drobovicích směrem na Horky Bullda (tuším červený) týpek se s tím nesral. Měl jen tričko a kraťasy. Cestou zpět přímo v Horkách zelený Bulldog tak se přiznejte, koho jsem to včera potkával.
|
|
|
|
|
ford
|
|
|
dneska stříbrný bullda s baťůžkem přes kyjov
|
|
|
|
|
alesalias
|
|
|
Dneska v Jablonci nad Nisou. Směr Černá Studnice v 14:48. Nevím jaká barva ale měl kufr který měl červené odrazky. A jinak jsem letos byl na dovče kde jsem poprvé uviděl bulldoga. V roce 2011 a letos tam byl taky a na stejném místě. Jezdí tam Slovinec asi každý rok. Chorvatsko ostrov Rab 
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
Registrovaný: 06 Sep 2010, 20:34 Príspevky: 637 Bydlisko: Šumperk
|
Jedu si tak městem v autě,najednou v boční ulici u motokrámu (kde jsem se kdysi pěkně nasral  ),vidím stát Bulldoga  po sto metrech to konečně otáčím zpátky,borec už nasedá,troubím na něj ať ještě neodjíždí,týpek kolem padesátky,Buldu teprve půl roku,zvu ho na naše fórum,dávám nálepku,kterou mám náhodou u sebe,tak snad se chytne ...
|
|
|
|
|
faksik
|
|
|
Dnes cca 13:30 černej bulda v Hanušovicích u hospody Lidový dům...
|
|
|
|
|
Jiří Berka
|
|
Registrovaný: 18 Aug 2016, 20:29 Príspevky: 42 Bydlisko: Mohelnice
|
Viděl mě Chytil sem se.Díky Za Nálepku
|
|
|
|
|
Harry
|
|

|
Poprvé v životě jsem potkal jinyho Buldu  . V sobotu mezi Mikulovem a Novosedly. Světle modrá. Byl to někdo z vás??
_________________ A komu tím prospějete? Co? Druhé straně?
|
|
|
|
|
remote
|
|

|
Stříbrný Bulda dnes v 15:00 u nás v Semilech před Penáčem ! Hradecká SPZ, přilba pod síťkou na sedle. Kdo mi to jezdí v rajónu ? remote
|
|
|
|
|
Arachnid25
|
|

Registrovaný: 03 Feb 2012, 10:50 Príspevky: 190 Bydlisko: Markvartice (okr. Děčín), ČR
|
remote píše: Stříbrný Bulda dnes v 15:00 u nás v Semilech před Penáčem ! Hradecká SPZ, přilba pod síťkou na sedle. Kdo mi to jezdí v rajónu ? remote Tak popis skoro jako můj Bullda, až na tu hradeckou značku, ale já jel těsně před Semilama spíš na Vrchlabí a Liberec. Byl jsem se dneska podívat na Sněžku z polské strany. Po cestě jsem já jinýho Bulldoga nepotkal.
|
|
|
|
|
remote
|
|

|
Arachnid25 píše: remote píše: Stříbrný Bulda dnes v 15:00 u nás v Semilech před Penáčem ! Hradecká SPZ, přilba pod síťkou na sedle. Kdo mi to jezdí v rajónu ? remote Tak popis skoro jako můj Bullda, až na tu hradeckou značku, ale já jel těsně před Semilama spíš na Vrchlabí a Liberec. Byl jsem se dneska podívat na Sněžku z polské strany. Po cestě jsem já jinýho Bulldoga nepotkal. Ahoj, napsal jsi to trochu zmateně ,ale i já v cizích krajích trochu tápu - pokud jedeš na Semily, máš Liberec za zády a Vrchlabí před sebou... Jinak na Sněžku z druhé ( Polské ) strany : přechod Harrachov, před Jelení Gorou směr Karpacsz a pak přechod Pomezní Boudy. Nic jiného není. Sněžku budeš mít stále po pravé ruce a sjedeš do Čech před Pecí... Popisuji trasu od tebe : Č. Lípa , Liberec, Harrachov... Jinak jsi to měl docela pěknou štreku - kolem 350 ? remote
|
|
|
|
|
Kordy
|
|

Registrovaný: 10 Nov 2009, 16:00 Príspevky: 290 Bydlisko: Humpolec
|
V neděli jsem potkal Bulldu v Horkách u Čáslavi... Někdo odsud?
|
|
|
|
|
amik
|
|

|
|
|
|