Autor |
Správa |
Ouklend
|
|

moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
Mirek1 píše: Ja,mladej a Standa Virago taky jedem az v sobotu....tak pokud chalupa jeste nejaka bude k mani....tak jeden flek by se nasel Rado  ... super Miro 
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
Mirec
|
|
Registrovaný: 06 Sep 2010, 20:34 Príspevky: 637 Bydlisko: Šumperk
|
amik píše: No, už aby to bylo. My vyrážíme v pátek po obědě od Vysokého Mýta asi vrchem přes Králíky. Nazpátek Červená voda a Sucháč, ať máme hezké kolo. A vzhledem k tomu, že hodně lidí hlásí pokoje, myslím že místa v chatkách bude habaděj. Hoši hoši,děláte mi čáru přes rozpočet z vyjížďkou ...  na Suchým Vrchu už jste byli?Myslím přímo u rozhledny??
|
|
|
|
|
amik
|
|

|
Za mě : - přímo u rozhledny ne, vždy jen u hospody - plány ti kazit nechci, (osobně si to můžu projet klidně x-krát  ), spíš jen info, pokud by se chtěl někdo přidat . Jen ještě nevím přesný čas, záleží to na kouli, jak se urve z fachy, já mám dovču.
|
|
|
|
|
Mirek1
|
|

|
Miro ...nakopiruj sem prosím trasu z Dolte na Suchý Vrch ... dikec
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
|
Mirek1 píše: Miro ...nakopiruj sem prosím trasu z Dolte na Suchý Vrch ... dikec Míro,tak Suchý vrch to nakonec nebude,je mi jasný,že silnice č. 11 přes tento kopec je motorkářsky až moc profláknutá,navíc tímto směrem dojede několik z vás,tak nakonec jsem vybral jinou trasu víceméně mimo hlavní tahy ... 
|
|
|
|
|
Mirek1
|
|

|
a ta bude kudy ? Ja jen abych se nejak pripravil,bo mladej zrejme urcite pasaze na sedme nebude davat s takovou pruznosti....tudiz s nim pojedu v zavesu za vsema...tak abych nezabloudil 
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
|
Mirek1 píše: a ta bude kudy ? Ja jen abych se nejak pripravil,bo mladej zrejme urcite pasaze na sedme nebude davat s takovou pruznosti....tudiz s nim pojedu v zavesu za vsema...tak abych nezabloudil  Neboj,zatáček bude dost a dost,ale pojede se pomálu,vím,že všichni nejsou stejně vyjetí,pojedou s námi i dámy,budou přestávky,nikam to nepoženem 
|
|
|
|
|
Mirek1
|
|

|
Kolik se nás teda sejde? Za nás JÁ,mladej a Standa VIRAGO = 3ks
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
|
Mirek1 píše: Kolik se nás teda sejde? Za nás JÁ,mladej a Standa VIRAGO = 3ks Tentokrát jsem seznam nedělal,ani nejni z čeho ... víš jak to je,někdo sem vůbec nechodí a dojede,někdo se přihlásí a na poslední chvíli to odřekne ... sám jsem zvědav kolik vás dorazí,ňák to pomálu řídne ... 
|
|
|
|
|
amik
|
|

|
Co vím, kdo se tak nějak ozval tak Bikermanovi s Adrianem, Arachnid, Ouklend, Mirec  , Já s tetkou, snad Tombik , ford, boldrik Tomer a ty . Ostatní dejte vědět , ať má Mirec nástřel
|
|
|
|
|
ford
|
|
|
já dojedu aj s bráchů,enom ně dělá starosti to počasí poslední dobů
|
|
|
|
|
Bastardd
|
|
|
Zdravim chlapci, chci se zeptat jestli někdo z vás pojede z okolí Jížních čech? A jestli je problem když by jel se mnou kámoš ale né na bulldogovi?
|
|
|
|
|
ford
|
|
|
brácha má domíka a jede,bude nás víc,nebudem se bát vlka nic  )
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
|
Bastardd píše: Zdravim chlapci, chci se zeptat jestli někdo z vás pojede z okolí Jížních čech? A jestli je problem když by jel se mnou kámoš ale né na bulldogovi? Už se to tu psalo - jiných strojů bude povíc,tak hlavně koukejte doject 
|
|
|
|
|
Boldrik
|
|
Registrovaný: 10 Jún 2014, 17:09 Príspevky: 25 Bydlisko: Ústí nad Labem
|
Arachnid25 Čago my vyrážíme cca v 10rano z usti a pojedeme pres boleslam vrškama na hradec tak jestli chceš mužeme se někde zčuchnout a dál pokračovat. Nebo kdyby jsi chtěl v 10 hod rano na pumpě v krasném Březne na benzině 
_________________ Zdar a sílu
Boldrik
|
|
|
|
|
|