Autor |
Správa |
Lof87
|
|
|
Zdravím Buldokáři,
neměl by někdo k odprodeji origo koncovky výfuků v nějakém ucházejícím stavu?
Předem díky za nabídky
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
cafe-racer
|
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:40 Príspevky: 880 Bydlisko: Hradec Králové
|
Mám je stále původní (po montáží IXILů), stav 100%, válí se mi už pár roků v garáži a nemyslím, že bych je tam dával zpátky. Nahoď představu, co za ně chceš dát - nevím jak se tohle pohybuje (a je mi to jedno  )
_________________ '03 - výfuky IXIL - odškrcení - AIS pryč - Dynojet stage1 - KN filtr - panceřové brzdové hadice
|
|
|
|
|
Lof87
|
|
|
Tak to je super, ideál by byla cena 3-4 tis. Je to pro tebe akceptovatelné? Případně napiš jakou cenu by sis představoval.
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
|

|
Ahoj, za 4 tis ti je nechám, ať mam trochu místa v garáži. Jsou pěkný, pravidelne leštěný než jsem je vyměnil. Odkud jsi a jak to vidíš časově?
_________________ '03 - výfuky IXIL - odškrcení - AIS pryč - Dynojet stage1 - KN filtr - panceřové brzdové hadice
|
|
|
|
|
Lof87
|
|
|
Doufám, že 4 tis za oba  . Jsem z Brna tzn. bylo by možný je poslat poštou? Můžu tě poprosit o nějaký foto?
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
|

|
Jasne ze za oba [THUMBS UP SIGN]
Fotky udělám snad dneska nebo zítra ráno. Teoreticky bych ti je v neděli mohl výrazně přiblížit, jedu na vysočinu. Kdyby to neklaplo tak pošta, netuším kolik toto může stát (hadam kolem 3 stovek)
|
|
|
|
|
Lof87
|
|
|
Bohužel nemám auto a nemám možnost si ho ani nikde půjčit, tzn. pokud memáš cestu do Brna tak jedině ta pošta.
|
|
|
|
|
|