Autor |
Správa |
zwaw
|
|
Registrovaný: 05 Okt 2013, 18:37 Príspevky: 20 Bydlisko: Luhačovice
|
Díky za upozornění Miro, tak 2x pokoj...
2 + 4... 2x pokoj
Ale stejně ta kapacita stačit nebude...
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
amik
|
|

|
Klid chlapi. Znáte to, nakonec někdo nedorazí. Ale tombik třeba ještě něco vymyslí. Ta předpokládaná účast je supeeeer.
|
|
|
|
|
Ouklend
|
|

moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
zwaw píše: Díky za upozornění Miro, tak 2x pokoj...
2 + 4... 2x pokoj
Ale stejně ta kapacita stačit nebude... ... pokoje jsou pro 4, takže jestli jedete 4, tak asi jeden pokoj ne ? Amiku: Já teda moc klidný nejsem, protože pokud už nejsou chatky a pokoje jsou po 4, což je pro mě nevyhovující, tak se prakticky nemám kde ubytovat, čímž teda asi nebudu moci přijet, což mě teda pěkně sere ! Klidný může být akorát ten, kdo si tu chatku už zabookoval ...
|
|
|
|
|
tombik
|
|

Registrovaný: 20 Okt 2013, 23:36 Príspevky: 250 Bydlisko: skoro Kladno
|
mno zkusím mu zítra zavolat a promluvit do duše. Náhradní řešení moc není. mrknu ještě po něčem větším ale je fakt že chatek i pokojů není mnoho. Doku se mluvilo o 40 lidech tak při skládání do chatek tak abychom se vešli to vypadalo reálně, ale teď se začínáme hromadit ve větším počtu  Třeba s ním bude nějaké rozumné pojednání když mu teď řeknu přesný počet lidu. Mimochodem, už jsme tu nahlášení všichni? Nebo myslíte že se ještě někdo nevyjádřil? Sám se asi v rámci zachování míst v chatkách hlásím do stanu Tak situace se má tak. Máme 10 plných chatek, 2 pokoje a já s kamarády nebo přítelkyní buď stan nebo zbývající pokoje. Jinými slovy jsme naplnili kemp. Pokud by přijel někdo nehlášený, je problém. pokud ne tak není. Pak je tu palčivá otázka. Chatky jsou po 3 postelích a pokoje po 4. Takže pokud by nám nevadilo se zahustit, tak nebude problém ještě pojmout nějakých 10 lidí. Ale vzhledem k tomu že mašiny po dvou budou většinou páry, tak asi nechceme a měl bych zkusit ještě najít jiný kemp co? (Jinak pán si vydělává nejvíc asi na karavanech hádám...)
_________________ Absolutní začátečník a motorkový analfabet, který propadl bulldočí kráse a pořídil BT 1100 z roku 2002 a z donucení okolnostmi musel upgradovat na BT1100 z roku 2006 
|
|
|
|
|
Mirek1
|
|

|
Rezervu mít musíš...protože ještě spousta lidí,co jezdí pravidelně tu napsana není....asi moc na forum nechodí...ale jezdí na srazy
|
|
|
|
|
amik
|
|

|
Tak tak, třeba "odpadlík" Ouklend se chystá, dobře- li jsem pochopil 
|
|
|
|
|
Mirek1
|
|

|
No toho jsem zrovna nemyslel  a odpadlík není  Třeba Miras s tató,Guma s přítulkou a jiní
|
|
|
|
|
amik
|
|

|
Bonmot, vtip. Kvůli motoru.
|
|
|
|
|
Ouklend
|
|

moderátor
|
Přesně tak Tombiku. Proto to píšu. Ta situace se nakonec vyhrotila tak, že kemp je nám zdá se nedostatečný, proto si myslím, že aby se vlezli všichni, kteří by chtěli přijet, tak nezbývá, než se podívat po větším zařízení. Těch lidí bude pravděpodobně ještě více, jak píše Mira. Co vím, tak já s Dášou, možná Mira s Makinou, Feki říkal že by taky přijel, není tu zatím Mirec s tátou, Gumaj s holkou, Marwil, Milan BT atd atd atd ... Kapacita kempu na počet lidí je sice 30 + 16, ale to by musely být chatky naplněny po třech a pokoje po čtyřech, což asi těžko dáš do kupy, aby jsi nějak trhal páry, nebo naopak je nějak seskládával k sobě do pokojů ... 
|
|
|
|
|
tombik
|
|

Registrovaný: 20 Okt 2013, 23:36 Príspevky: 250 Bydlisko: skoro Kladno
|
to je jasný, říkal jsem že to moc nepřichází v úvahu. Jdu teda ještě prolézt mapu a snad něco vymyslím....Začíná se nám to trochu sypat :-/ Nejspíš zítra zavolám sem. http://www.aa.cz/campplesivec/index2cz.htm
_________________ Absolutní začátečník a motorkový analfabet, který propadl bulldočí kráse a pořídil BT 1100 z roku 2002 a z donucení okolnostmi musel upgradovat na BT1100 z roku 2006 
Naposledy upravil tombik dňa 15 Feb 2015, 17:42, celkovo upravené 1
|
|
|
|
|
Ouklend
|
|

moderátor
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:40 Príspevky: 880 Bydlisko: Hradec Králové
|
Já s tím pořád počátím, ale "jen" na sobotní výlet.
_________________ '03 - výfuky IXIL - odškrcení - AIS pryč - Dynojet stage1 - KN filtr - panceřové brzdové hadice
|
|
|
|
|
marwil.senior
|
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:04 Príspevky: 208 Bydlisko: praha 5
|
tak přeběžně hlásím 1 + 1 (možná 2... uvidím) s tím, že spíše beru stan  mám rád přírodu... jinak na Plešivec mám dobré reference od kamarádů  edit: písmenka 
_________________ Kdo ji nepoložil,jako by jí neměl.
|
|
|
|
|
marry
|
|
|
....,a když Ouklend říka, že je to v pohodě, tak 1+2 - chatka ... 
|
|
|
|
|
Ouklend
|
|

moderátor
|
marry píše: ....,a když Ouklend říka, že je to v pohodě, tak 1+2 - chatka ...  jasně  přeci nebudeme omezovat počty účastníků na sraz podle ubytovacích kapacit. kempů je mraky ne ?  vypadá to, že to bude pěkná slezina. tak já už se teda raději taky oficiálně hlásím ... Ouklend 1+2 - pokoj
|
|
|
|
|
|