Autor |
Správa |
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 09 Jan 2013, 15:55 |
|

moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
bikerman píše: ...určitě Jethro a já myslím že o tom ví, bavili jsme se sním o tom na tom posledním Moravském malém srazu co si já pamatuju ....... a nebylo to Peter v pivnic ale ve sklípku..... 
určitě Jethro? ... no sice jsme se o tom bavili, ale dnes je dnes a včera bylo včera, takže dokud to nepotvrdí a sám neřekne a nenabídne, co je schopen pro nás všechny udělat, tak ho asi úkolovat nebudem že ne?
Nebo se mu to dá befelem?
Slovo "Určitě" bych použil v tom směru, že bychom byli určitě všichni rádi, kdyby se toho Jethro ujal. Ale zatím se tu bavíme o něm bez něj ...  ,tak si raději počkáme na jeho vyjádření ... 
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
miki
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 09 Jan 2013, 21:09 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 20:00 Príspevky: 1058 Bydlisko: Uničov
|
_________________ Se stářím by měl přijít rozum,někdy však přichází stáří samo...
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 09 Jan 2013, 21:33 |
|

moderátor
|
... super práce Miki !!!
... a Vendo taky díky za odkaz !!!
Když budeme uvažovat postupně, tak to vychází takhle:
1) Po srazu v Čechách je na řadě Morava.
2) Po srazu na střední (severní) Moravě je na řadě Morava jižní.
3) A když Jižní Morava, tak podle mého
tohle
http://atc.lucina.sweb.cz//
+
tohle
http://www.hotel-radejov.cz/cz/redakce/uvod/r9
Vzhledem k tomu, že se nám tam všem, co jsme tam byli, líbilo, tak myslím, že tohle by mohlo být rozhodnuté, pokud ovšem samozřejmě někdo nepřijde s výrazně lepším nápadem
A pokud se Jethro zhostí organizace, tak mu určitě taky budu k nápomoci ... 
|
|
|
|
|
miki
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 09 Jan 2013, 21:44 |
|

|
No a tombolu uděláme taky nééééé ???  Radku ,založ na to oficiální "Srazové" vlákno a přesuŇ vše tam........
_________________ Se stářím by měl přijít rozum,někdy však přichází stáří samo...
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 09 Jan 2013, 22:01 |
|

moderátor
|
OKI.
A jak jsem navrhoval už na posledním srázku, dáme i rychlojízdu na okruhu v kempu 
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 09 Jan 2013, 22:49 |
|

moderátor
|
Miki hlavní téma na první straně musí udělat administrátor ...
Peter prosím udělej na hlavní straně nové téma, podle tohoto, které jsem tu přejmenoval:
6. Bulldog sraz - JM - Lučina 2013
Ještě vyhodím další vlákna, tak zatím piště v klidu všichni sem. Pak se to přehází do toho nově vytvořeného... 
|
|
|
|
|
Peter BT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 09 Jan 2013, 22:51 |
|

administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
to ste našli camp aj s okruhom????
no to bude prća
ináč pochvala predbeźnému organizačnému výboru, že myslí aj na nás postarších a pohodlnejśích 
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 09 Jan 2013, 23:12 |
|

moderátor
|
jj. peter. přímo okruh to není, ale taková asfaltová housenka kolem které parkují karavany ...  tak snad nám nebudou zavazet ...  je to tak max. na dvojku rychlost, ale mě se to moc líbilo ....  na takovej pohoda závodek ideální ...
hele kukej tu: http://www.mapy.cz/s/61Q9
a hotel je poblíž krátkou procházkou ... vzdáleně asi jako v Banské Bystrici, jinak já jsem v něm nebyl, tak snad bude v pohodě ...
hele tu: vpravo hotel, vlevo kemp, uprostřed HOSPODA !!!  IDEÁLNÍ !!!
http://www.mapy.cz/s/61Qd
|
|
|
|
|
igorescu
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 10 Jan 2013, 15:10 |
|
Registrovaný: 13 Okt 2009, 12:47 Príspevky: 138 Bydlisko: Bratislava
|
Ouklend píše: jj. peter. přímo okruh to není, ale taková asfaltová housenka kolem které parkují karavany ...  tak snad nám nebudou zavazet ...  je to tak max. na dvojku rychlost, ale mě se to moc líbilo ....  na takovej pohoda závodek ideální ... hele kukej tu: http://www.mapy.cz/s/61Q9
Pozeram na tu mapu a vidim to, ze zas skoncim medzi stromami. Uz sa tesim  .
|
|
|
|
|
Jethro53
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 10 Jan 2013, 17:09 |
|
|
Ahoj, zdravím celou bulldočí rodinu a přeju do toho nového roku vše nejlepši, hodně štěstí, zdraví a spoustu km bez nehod. Jak tak koukám na příspěvky, tak je vlastně rozhodnuto, takže během víkendu dám vědět co a jak. Doufám, že Zdeněk M. mi s tím pomůže. Čau
|
|
|
|
|
Peter BT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 10 Jan 2013, 17:17 |
|

administrátor stránky
|
Igorescu, hovoríš, źe by som mal nahodiť aj vyprośťovací navyják na mazdičku?? 
|
|
|
|
|
Zdenek Marciniszyn
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 10 Jan 2013, 17:58 |
|
|
Jethro53 píše: Ahoj, zdravím celou bulldočí rodinu a přeju do toho nového roku vše nejlepši, hodně štěstí, zdraví a spoustu km bez nehod. Jak tak koukám na příspěvky, tak je vlastně rozhodnuto, takže během víkendu dám vědět co a jak. Doufám, že Zdeněk M. mi s tím pomůže. Čau
Jasně dem do toho 
|
|
|
|
|
Jethro53
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 13 Jan 2013, 20:10 |
|
|
Ahoj, termín 7. -9. 6. se mi zdá ideální, protože později bývá v autokempu Lučina dost plno. Pokud s termínem budete souhlasit, tak bych potřeboval přibližně kdo by chtěl chatku kdo stan a kdo hotel Radějov. Program bych nechal stejný jako na podzim, (jen trochu pozměněná trasa a místo na oběd) to zn. v pátek příjezd, sobota vyjížďka( asi 145km) zastávka zámek Milotice, oběd Bukovanský mlýn, Nové mlýny- hráz kouřová, a přejezd do Penzionu Šardice - ubytování , ochutnávka vín, taneční zábava. V neděli odjezd domů. Takže čekám na připomínky. Čau
|
|
|
|
|
Peter BT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 14 Jan 2013, 01:10 |
|

administrátor stránky
|
taakže ak dobre chápem... jedna noc v Tvarožné lhote a jedna v Šardiciach?
|
|
|
|
|
miki
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 14 Jan 2013, 11:08 |
|

|
Byl bych pro obě noci na jednom místě- nesnáším balení  Taky na motce se projedu raději bez bagáže.Osobně si myslím že sklep by se dal udělat samostatně v jiném termínu  Našlo by si také dost příznivců......
Vyjádřete se k tomuto problému také ostatní 
|
|
|
|
|
|