Felix píše:
Možná teď spoustu lidí naseru, ale dobře to vystihl kámoš, který se mě nedávno zeptal: "Felixi, nezdá se ti, že dneska už má motorku kdejaká p..a ?" I když je to vyjádřeno pěkně natvrdo, myslím, že má pravdu.

souhlasím má, naštěstí Buldoga nemá každá. V tom mě utvrdil sraz na Vranově.
na výstavě jsem nebyl (zase jsem byl v zahraničí) a vždy si jen přečtu jak to stálo za ho..o

nejlepší stánek měl pán s čističem na zrcadla
strašně se mi mlží zrcátka a ten sajrajt by to vyřešilo navždy
od výstavy bych očekával že to bude tak nějak pohromadě a člověk se podívá na novinky od všech značek a přitom si dotáhne nějakou věc za výstavní cenu (helmu, rukavice, slevu na gumy ...)
já bych to rozdělení na 2 výstavy sabotoval a nechodil bych (což vlastně dělám od toho rozdělení)
no jestli není lepší si objet (nejlépe na moto) moto salóny a v klidu si to prohlídnout a osedlat.
Já tak objel několik prodejců v UK a koukal zároveň po klahotách a vždy vyzkoušel. No koupil jsem super kalhoty, který mě přesně padnou.
Jako nejlepší prodejnu co jsem měl možnost kdy vidět byla v USA na HD, což se nedá srovnávat (a nemůže)
Takže bych navrhoval nějakou celodenní motovyjížďku za hezkýho počasí po nějakých motosalonech.