Autor |
Správa |
miki
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Feb 2009, 19:22 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 20:00 Príspevky: 1058 Bydlisko: Uničov
|
Martine,mi Vám ten sprcháč na chvíli půjčíme na ty věci jak psal někde Peter  Teď vážně,jsou tam i 4 lůžkáče,snad by nebyl problém to obsadit 2 lidma když jim děláme dobrej kšeft 
_________________ Se stářím by měl přijít rozum,někdy však přichází stáří samo...
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Feb 2009, 20:01 |
|

|
To jste motorkáři? Děláte,jako by jste jeli na dovolenou do Chorvatska
Jsme spali už na různých místech a nejlepší to bylo na statku na půdě na seně. Bylo nás tam asi 10 na jedné hromadě a na to nejraději vzpomínáme.
Zajda to zařídil suprově a prostě barák jenom s dvoulůžkama asi není.
Pro mě je i chatka luxus,hlavně že neprší za krk.Díky za to 
|
|
|
|
|
Peter BT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Feb 2009, 20:32 |
|

administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
miki píše: Martine,mi Vám ten sprcháč na chvíli půjčíme na ty věci jak psal někde Peter  Teď vážně,jsou tam i 4 lůžkáče,snad by nebyl problém to obsadit 2 lidma když jim děláme dobrej kšeft 
ja si tiež myslím, že pri tom počte by nám mali dať aj tie ostatné izby, aj keď len pre dvoch. A keď budú sviňuchy a nebudú chcieť, tak im priplatím a pomyslím si o nich svoje
a Martine, tú sprchu ti prípadne požičiame. Aj na tie veci 
|
|
|
|
|
Peter BT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Feb 2009, 20:34 |
|

administrátor stránky
|
Mirek1 píše: To jste motorkáři? Děláte,jako by jste jeli na dovolenou do Chorvatska Jsme spali už na různých místech a nejlepší to bylo na statku na půdě na seně. Bylo nás tam asi 10 na jedné hromadě a na to nejraději vzpomínáme. Zajda to zařídil suprově a prostě barák jenom s dvoulůžkama asi není. Pro mě je i chatka luxus,hlavně že neprší za krk.Díky za to 
no, to ti verím, na hromade v sene to nemusí byť špatné 
|
|
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Feb 2009, 20:49 |
|

|
Zajda1 napísal:
Došlo tady k tomu čeho jsem se obávaval. V penzionu je jen 6 dvoulůžkových pokojů. A tady je jich objednaných 7. Marwil byl poslední a asi to nečetl. Budeme ho muset ubytovat buď ve 4 lůžkovém nebo chatka. Tímto ho vyzívám aby změnil kde chce být uložen ke spánku
Peter BT napísal:
a myslíš, že keď nás tam bude toľko, nedajú nám 4-lôžko pre dvoch? to ho budú mať radšej prázdne?
Peťo,tam kde jsi to napsal má Zajda počty,tak jsem ti to hodil sem,aby se dopočítal
|
|
|
|
|
Zajda1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Feb 2009, 21:21 |
|

|
Každopádně je zamluvenej celej penzion dopředu. Takže i ty 4 lůžkáče. Příští týden zavolám do toho campu a zkusím se zeptat jestly můžou spát i jen dvě osoby v penzionu atd. prostě zjistím víc info.
Chlapy zkuste se pro jednou trošku uskromnit, nejedeme na dovolenou do 4hnězdičkového hotelu, ale na moto sraz. Dělám co můžu i když vím že se všem nezavděčím. To v tom asi ani nejde. A pokud by mě někdo chtěl vystřídat tak prosím rád to přenechám.
|
|
|
|
|
Peter BT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Feb 2009, 22:01 |
|

administrátor stránky
|
Zajda1 píše: Každopádně je zamluvenej celej penzion dopředu. Takže i ty 4 lůžkáče. Příští týden zavolám do toho campu a zkusím se zeptat jestly můžou spát i jen dvě osoby v penzionu atd. prostě zjistím víc info. Chlapy zkuste se pro jednou trošku uskromnit, nejedeme na dovolenou do 4hnězdičkového hotelu, ale na moto sraz. Dělám co můžu i když vím že se všem nezavděčím. To v tom asi ani nejde. A pokud by mě někdo chtěl vystřídat tak prosím rád to přenechám.
klídek Zajdo  robíš to dobre. A môžeme byť len radi, že sa medzi nami našiel niekto, kto je ochotný a schopný obetovať čas a sily pre ostatných. Za to ti ostávame dlžný. Keby si nebol, len by sme tu tláchali o tom, čo by sme chceli, a ostalo by pri tom. A to ubytovanie tiež nie je problém, keď budem mať dvojlôžko, budem rád, keď mám zaplatiť štvorlôžko, tiež nemám problém. A keď ostane chatka, tiež sa nič nedeje. Máme za sebou aj s manželkou niekoľko ročníkov modelárskeho stretnutia vo Vysokých Tatrách, vždy 1. májový týždeň, ráno sme sa viac krát zobudili do čerstvého snehu a tiež nebol problém. A nebude ani teraz 
|
|
|
|
|
Pavel68
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 22 Feb 2009, 01:19 |
|
|
Za mě,ale myslím si že i zaostatni platí co píše Peter,snad jen s tím rozdílem těch zkušeností ,protože to bude s baťůžkem náš první motosraz.
_________________ Hlavně v klidu,kam nevidím tam nejedu?!
|
|
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 22 Feb 2009, 08:33 |
|

|
|
|
|
|
Zajda1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 22 Feb 2009, 19:22 |
|

|
Tak mám nové info co se týče ubytování. Ubytování se platí za osobu a noc. Tak že pokud bude jen jeden ve 4 lůžkovém pokoji tak platí jen za sebe ne za celý pokoj.
|
|
|
|
|
Čiko
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Feb 2009, 11:56 |
|

Registrovaný: 17 Dec 2008, 20:05 Príspevky: 31 Bydlisko: Brno-Bystrc
|
Tak to ja si hned zamlouvám dva pokoje  jeden pro mě a druhy pro ženu  dělám si srandu,pro mě platí ta chatka co sem psal  ...jen mi to nedalo a musel sem trošku popichnout ten přepich co Zajda nabízí  Tolik komfortu a prostoru pro vymýšlení sem ještě na žádným srazu či setkání  nezažil...myslím že teď si mužou vybrat všichni
Zajdo seš borec v zařizování  a to myslím vážně!!!
|
|
|
|
|
marwil.senior
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Feb 2009, 16:51 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:04 Príspevky: 208 Bydlisko: praha 5
|
Takže kdyby zbyl nějaký pokoj , tak ho beru, ale s tou chatkou jsem taky smířený.
_________________ Kdo ji nepoložil,jako by jí neměl.
|
|
|
|
|
Simir
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 25 Feb 2009, 23:39 |
|
Registrovaný: 25 Feb 2009, 20:13 Príspevky: 269 Bydlisko: Jižní Čechy
|
Potvrzuju ůčast na srazu.Jeden maník a jeden bulda.Přijel bych už v pátek.Jedu z jižních čech,tak jestli je někdo poblíž můžem jet případně společně. 
|
|
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 26 Feb 2009, 15:23 |
|

|
To Simir:
To je od tebe hezky,ale není z tvého profilu zřejmé odkud to vlastně jsi?
Zkus si ho doplnit
Třeba budeme mít stejnou cestu 
|
|
|
|
|
Simir
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 26 Feb 2009, 20:21 |
|
Registrovaný: 25 Feb 2009, 20:13 Príspevky: 269 Bydlisko: Jižní Čechy
|
Pro Mirek1 Jsem od Kaplice,je to kousek od Nových Hradů kde jsi už jezdil.S počítačem se teprve učím tak se mi nepodařilo dát tam vše co bych si přál. 
|
|
|
|
|
|