Autor |
Správa |
Kordy
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 13 Jan 2012, 18:17 |
|

Registrovaný: 10 Nov 2009, 16:00 Príspevky: 290 Bydlisko: Humpolec
|
Amatéři  . Dneska se taky dalo.Ještě, že nezazimovávám. Sice se motor snad půl kilometru probíral, aby to trošku jelo, ale nádhera. Neubývaj pneumatiky, nepřehřívá se motor a na asfaltu to hrabe ještě na pětku  .Kdo by v takhle krásném počasí odolal.

|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 13 Jan 2012, 19:52 |
|

|
Konečně zase někdo normalní 
|
|
|
|
|
stonemen
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 15 Jan 2012, 20:14 |
|

Registrovaný: 09 Mar 2009, 12:09 Príspevky: 991 Bydlisko: Lipí - Náchod
|
_________________ A.C.A.B.
|
|
|
|
|
marek2001
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 20 Jan 2012, 22:01 |
|

|
Dnes vecer vyjazd, sice len nejake 2-3 stupne, ale nezamrzli sme cestou do Vidne. Privitat tohto Pana jazdca stalo za to.

_________________ DRUM BUN!
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 20 Jan 2012, 23:39 |
|

moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
Mirek1 píše: Konečně zase někdo normalní  .... no tak já si myslím, asi jako každej normální, že normální je v zimě na motorce nejezdit ... Kordy píše: Amatéři  . Dneska se taky dalo.Ještě, že nezazimovávám. Sice se motor snad půl kilometru probíral, aby to trošku jelo, ale nádhera. Neubývaj pneumatiky, nepřehřívá se motor a na asfaltu to hrabe ještě na pětku  .Kdo by v takhle krásném počasí odolal. 
... no gumy sice neubývaj, ale za to velmi rychle a drasticky ubývají hliníkové a eloxované součástky a šroubky atd. pokud tedy bylo nasoleno. takže pokud si chcete nechat sežrat motorky a na jaro si z nich udělat pěkný olezlý lišky, tak směle do té soli kluci .... 
|
|
|
|
|
Kordy
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Jan 2012, 09:31 |
|

|
I prd velebnosti, Jawka má za sebou už 11 zim (z toho 7 jsem neměl osobák, takže jezdila uplně celou zimu) a kousek rezu na ní nenajdeš, tak snad Japonci vědí co dělají:).Když zase k čemu je člověku motorka která jezdí jenom 6 měsíců v roce???
To bych mohl mít plechovku. Ostatně, kdybych si auto nemusel kupovat, kvuli zaměstnání, tak jsem si ho v životě asi nekoupil. Prostě když Bullda jednou odejde, tak si koupím jinou. Nekoupil jsem si motorku, abych na ní koukal v garáži, vytáhnnul jí jednou za tok, dojel na benzínku dal si kafe a půl dne tam stál a machroval.
|
|
|
|
|
bikerman
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Jan 2012, 12:20 |
|

Registrovaný: 12 Dec 2009, 14:53 Príspevky: 710 Bydlisko: USTI NAD LABEM-Chlumec
|
_________________ LÁSKA NA PRVNÍ POHLED - LÁSKA NA CELÝ ŽIVOT
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Jan 2012, 12:48 |
|

moderátor
|
bikerman píše:
... je ... 
|
|
|
|
|
Zdenek Marciniszyn
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Jan 2012, 14:57 |
|
|
Taky jsem jezdil na Jawě 350 celý rok. Ale časem mě začaly bolet kolena a klouby vůbec, tak jsem toho nechal. Asi jsem slabší jedinec  co už včil....
|
|
|
|
|
Kordy
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Jan 2012, 16:17 |
|

|
Zdeňku, jelikož mám o sebe strach tak jezdím oblečený aby mi nebyla zima - dole: termoprádlo, kožené kalhoty, oteplovačky, tankistické návlaky, nahoře: termoprádlo, tričko, košile, slabý svetr, tlustý svetr, kožená bunda, zimní bunda. Rukavice jsem sehnal co mají na sněžnné skutry, boty kanady s kožíškem, a těch -20 necítíš, ono se to zdá nemožné, ale mnohem horší než pořádný mráz je takový okolo nuly vlhký vzduch....Ale když je suchej mráz, necítíš zimu jenom pořád oškrábuješ budíky a zrcátka a ty pohledy lidí okolo nemají chybu:). Myslím že když v zimě sednu skoro nahej do auta, tak si užiju víc zimy, než se roztopí jak za celou sectu na motorce.
|
|
|
|
|
Kordy
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Jan 2012, 16:20 |
|

|
Jo asi jste si všimli, že jsem vynechal v výčtu trenýrky. To proto že v zimě jezdím zásadně na ostro:).Škoda že nepořádáte sraz v zimě, bych Vám to ukázal.
|
|
|
|
|
bikerman
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Jan 2012, 18:30 |
|

Registrovaný: 12 Dec 2009, 14:53 Príspevky: 710 Bydlisko: USTI NAD LABEM-Chlumec
|
_________________ LÁSKA NA PRVNÍ POHLED - LÁSKA NA CELÝ ŽIVOT
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Jan 2012, 18:48 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:40 Príspevky: 880 Bydlisko: Hradec Králové
|
Kordy píše: Nekoupil jsem si motorku, abych na ní koukal v garáži, vytáhnnul jí jednou za rok, dojel na benzínku dal si kafe a půl dne tam stál a machroval.
... takhle hluboko jsem zatím neklesl, ale v porovnání s tou tvojí fotkou ve sněhu už mi moc nechybí 
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Jan 2012, 18:49 |
|

moderátor
|
KORDY:
Citácia: ... jezdím oblečený aby mi nebyla zima - dole: termoprádlo, kožené kalhoty, oteplovačky, tankistické návlaky, nahoře: termoprádlo, tričko, košile, slabý svetr, tlustý svetr, kožená bunda, zimní bunda. Rukavice jsem sehnal co mají na sněžnné skutry, boty kanady s kožíškem, ...
... kuwa já se po*eru ...  to nemá chybu ...  to bych chtěl fakt vidět teda ... panáček Michellin asi na tebe nemá ...
já než bych tohle všechno musel dát na sebe, tak bych se na to z vysoka a raději skočil do auta, navíc než bych to na sebe všechno nasoukal, tak bych byl určitě zpocený jako kůň a takhle jít pak do -20ti a ještě k tomu na motorku, tak to je celkem troufalost ...
zapomněl jsi na hlavu. co si dáváš na hlavu? tankystickou beranici nebo přímo vojenskou beranici s kožíškem  ... a dáváš si ji na helmu nebo pod helmu ?
né tak já se ptám schválně, protože já ikdyž normálně používám kuklu, tak protože mi do helmy sem tam foukne, tak od +7 dolů je to celkem kosa. teď jsem vezl motorku ( po suché cestě a ještě nebylo nasoleno, zítra si pro ni jedu a odvážím dodávkou, na to ji mám moc rád, abych ji nechal zničit ) tak bylo už nevím cca. +5 a jednak se mi z teplého dechu zamlžovalo a rosilo plexi a druhak mi po dvou kilometrech začalo téct z nosu, tak proto se ptám , jak řešíš totok ? 
|
|
|
|
|
Kordy
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Jan 2012, 22:20 |
|

|
Tak Ouklende to se ani neptej - klasický šátek. Plexi si dát ani nemůžeš, protože jak píšeš dvakrát dýchneš a nevidíš nic:(.To že jsem kdysi neměl integrálu, ani nesmusím asi psát. Je to o zvyku. Ono dodnes nemám rád plexík před ksichtem.Připadám si, že tu jízdu sleduju v televizi a člověk nemá ten požitek a hlavně pud sebezáchovy (i když ten mám teda zachovalej kurva silnej:).Až do minulé havárky jsem si říkal, že bych zrušil povinnost vozit helmu - nikoho tím neohrožuješ jenom sebe. Jezdím tak abych jí nepotřeboval, bohužel ostatní asi ne:(Proto mi zachránila čelist. Pokud bude sraz v Chlumci )MT-BT tak Vám poreferuju, jak jsem chytnul včelí žihadlo do oka, ale to je na dlouho:).
|
|
|
|
|
|