Autor |
Správa |
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 10 Nov 2011, 21:37 |
|

|
Myslím,že to má Remonte doma zmáklý,bych to nechal na něm at vybere ten dobrej v dobrým prostředí.....víš jak to chodí....
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
remote
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 10 Nov 2011, 21:53 |
|

|
Jo, znám to tady dost dobře, ale v kempech jsem tu samo nebyl  . Taky v každejch nejsou chatky - zatím nástřel Sedmihorky a Jinolice. U nás "za barákem" je kemp místních hasičů, ale jen stany. Mám těch nápadů víc, ale musím to trochu "dohledat". Remote
|
|
|
|
|
bikerman
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 10 Nov 2011, 22:52 |
|

Registrovaný: 12 Dec 2009, 14:53 Príspevky: 710 Bydlisko: USTI NAD LABEM-Chlumec
|
Já osobně bych se přikláněl k těm Sedmihorkám  ty se mě zamlouvaj
_________________ LÁSKA NA PRVNÍ POHLED - LÁSKA NA CELÝ ŽIVOT
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 11 Nov 2011, 12:50 |
|

moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
Sraz ??? No špica .... !!!!
Český ráj SUPER. Kupodivu, tam jsem ještě nebyl, takže už teď se těším !!!
Jinak souhlasím s Bikermanem, že by nebylo od věci dát sem ze 2-3 kempy abychom se dohodli, kde by se nám to líbilo nejvíce i z hlediska dostupnosti nějakého programu, vyjížďky atd. Ale to by nám už musel poradil Remote, jaký který kemp jaký skýtá možnosti, takže to stejně dopadne tak, že dáme na místně znalého a zkušeného  . Myslím, že takhle nějak podobně to proběhlo i naposledy při organizaci srazu v SR.
Kluci a taky nezapomínejte na to, že někteří zdejší Bikeři se svýma manželkama do stanu nebo do chatky nepůjdou a raději by volili pevný zdi. Osobně bych byl tedy pro takový kemp, kde je krom možnosti spaní pod širákem, ve stanu a v chatce taky třeba i nějaký penzion ... Alespoň ve všech dosavadních srazech to takhle bylo ...
Ale jinak přijedu kamkoliv a budu spát třeba pod Bulldokem ... 
|
|
|
|
|
samotář47
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 11 Nov 2011, 14:56 |
|
|
Český ráj nemá chybu.Paráda že našel aktivní organizátor.Teď už je třeba nechat vše ostatní na něm.Ze zkušenosti je opravdu třeba volit tak aby bylo ubytování i jinak nž ve stanu.
Jinak se těším na setkání v nové sezoně.
_________________ samotář 47
|
|
|
|
|
Felix
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 11 Nov 2011, 15:52 |
|

|
Souhlasím s Igorescem v tom, že fandí každému, kdo je ochoten sraz zorganizovat. Kdo něco takového někdy pořádal, ví o čem mluvím. Byl jsem spoluorganizátorem 5-ti celovíkendových motosrazů v Bohušově, které pořádal náš Krnovský motoklub. Srazy byly velmi úspěšné, přesto už jsme s jejich organizací skončili. Je to práce a starosti na půl roku dopředu a nikomu se už do toho nechce a nemá na to čas. Ve finále pak ještě většinou přijdou chytráci, kteří sami nehnou ani prstem s poznámkami typu "proč se to udělalo tak a ne tak" a "mělo by se". Jsou dokonce i tací, co pořadateli dávají za vinu i špatné počasí se slovy: "proč jste to neudělali minulý víkend". To pak člověka dokáže pořádně nasrat.
Takže ještě jednou díky organizátorům předchozích srazů a Tobě Remote, že jsi ochoten pro ostatní sraz připravit. Budu se těšit ! 
|
|
|
|
|
remote
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 11 Nov 2011, 17:18 |
|

|
Chlapi, ještě jednou - moje aktivita bude spočívat v tom, že vám seženu ( dle přání většiny ) ubytování. Do určitého datumu dáte vědět, kdo kam chce - stan, chatka, penzión. Zajištění stravování vyplyne z ubytování. Většina kempů má přilehlé hospůdky atd. kde se dá jíst celý den ( např. v Jinolicích na hrázi je otevřeno několik stravovacích zařízeních až do noci  ). Pak se dohodneme na datumu - předpokládám že to budou dvě noci, pátek a sobota.
Potud to nejhlavnější. Doufám že nebudete chtít koncert Kabátů  .
O program se vám postarám dle vašich požadavků sám. Je tu fakt dost možností od hradů až po rozhledny a pěkný silničky.
Dodatečně bych podle zájmu moh nechat u šikovnýho kluka co dělá reklmamy nějaku nálepku. Toť vše. Pokud souhlasíte, jdu do toho. Remote
|
|
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 11 Nov 2011, 17:40 |
|

|
To je snad málo???  Pohoda 
|
|
|
|
|
bikerman
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 12 Nov 2011, 10:10 |
|

Registrovaný: 12 Dec 2009, 14:53 Príspevky: 710 Bydlisko: USTI NAD LABEM-Chlumec
|
remote naprosto supr co víc si přát,
už jen to ať se nás tam sejde co nejvíc a vyjde počasí 
_________________ LÁSKA NA PRVNÍ POHLED - LÁSKA NA CELÝ ŽIVOT
|
|
|
|
|
rotta
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 12 Nov 2011, 11:28 |
|

|
Ahojky všichni!!!!Český ráj je super a už se moc těšíme
ROTTAa MARTA
|
|
|
|
|
miki
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 12 Nov 2011, 12:13 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 20:00 Príspevky: 1058 Bydlisko: Uničov
|
přijedu i kdyby trakaře padaly 
_________________ Se stářím by měl přijít rozum,někdy však přichází stáří samo...
|
|
|
|
|
Tomer
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 12 Nov 2011, 18:29 |
|

Registrovaný: 16 Okt 2010, 20:12 Príspevky: 87 Bydlisko: Velké Opatovice
|
Český ráj je parádní, určitě jsem pro a každopádně dojedu ať se bude dít cokoliv.
|
|
|
|
|
Mirec
|
 |
Predmet príspevku: Mirec | Napísal: 12 Nov 2011, 18:48 |
|
Registrovaný: 06 Sep 2010, 20:34 Príspevky: 637 Bydlisko: Šumperk
|
Skvělý návrh a odhodlání,Remote  určitě přijedu,se těším už teď 
|
|
|
|
|
remote
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 12 Nov 2011, 19:12 |
|

|
Chlapci ,chlapci, nečekal jsem takovou radost...  .
Takže : za prvé bych to chtěl pojmout jako klubovou akci Bulldoků. Příležitostí pro ostatní motorkáře je v okolí za celý rok dost ( např. Lužany u Jičína ). Pokud mě učarovala tahle motoobluda jako vám ostatním, tak bych to rád uspořádal jen pro Buldokáře. Samo že na vyjížďku se může přidat i někdo jiný, ale mám v plánu i nějakou "tajnou " akci, kde možná budu dopředu potřebovat počet strojů a SPZ...
K těm penziónům - to bude asi trošku problém. Pokud přijede 20 strojů, bude to přibližně 20 pokojů, když se daj dva tři dohromady,tak možná sedum pokojů. A to by musel být už zabukovanej dóst velkej penzión a dost "nafest". Proto mi připadaj chatky jako nejlepší řešení. Nevím jestli jsem to psal, mám i dost známejch sportovních aktivistů ( lyžaři ..) a u nich nějaké to zázemí také bývá.
Takže přes zimu si nějak pokecáme (pokecáte) co, jak a kam, a ještě v předjaří uděláme nějakej soupis kolik lidí a hlavně TERMÍN, že?
Tak zatím....Remote ( nepíšu náhodou furt takže?  ).
|
|
|
|
|
GumaJ
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 13 Nov 2011, 19:07 |
|

Registrovaný: 27 Feb 2009, 10:47 Príspevky: 294 Bydlisko: Praha 8
|