zdravim...
Stala se mi taková nepříjemná věc,mou nepozorností...Spadla mi nastartovaná motorka z bočního stojanu.Stavim jí na trávě a podepřel jsem si jí prkénkem pod stojanem,no a že si jdu otevřít bránu...samozřejmě prkéko prasklo,motorka lehla a natočená se cca 20sec. plácala v leže,než jsem doběhl chcípla sama...Nechal jsem jí stát,aby stekl olej a zkusil natočit,chytla se,ale šla chvíli na 1válec,pak se chytla,tak jsem to jel kousek projet a musel se vrátit,nešla tak jak má..Můj názor byl,že se to ulilo a odpálil jsem asi svíčku+nasátý bordel od plovák.komory,nebo seklý plovák...Dnes jsem dal jiné svíčky a stejné,nečistý chod předního válce.Rozdělal karbce,žádný viditelný bordel,ale zkoušel jsem odkalovat nejdřív před sundáním karb. a z komory pro přední válec teklo málo benzínu,pak už žádný i po opakovaném spouštění čerpadla,jak kdyby byl bloklý plovák a nešlo napustit.V celém okruhu přívodu paliva je plno vzduchu,ale to mám už od minula,jak jsem měnil paliv.filtr a normálně to jezdilo.Připadá mi to,jako by odešlo čerpadlo,nebo nemůže to nějak ovlivňovat i ta membránka v kohoutu?Nevim,jak palivový okruh pracuje a jestli jde čerpadlo zkoušet bez karbců jen na hadičku,se kouknout jak dáva??No a samozřejmě,že se modlím,jestli jsem to nepřidřel,jak to leželo,tak to určitě nesálo olej...

,ale byla to chvíle,a na volnoběh...