Autor |
Správa |
NaaR
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 20 Jún 2010, 20:05 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 16:45 Príspevky: 760 Bydlisko: Skoro HK.
|
sem slysel ze sem vam odjezdem trosku ztizil test  ani zvazit ani mrknout na laufy ste nemohii  :Dpriste zustanu dyl 
_________________ R.I.P.Rest In Pain
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 20 Jún 2010, 20:09 |
|

|
|
|
|
|
miki
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 20 Jún 2010, 20:19 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 20:00 Príspevky: 1058 Bydlisko: Uničov
|
Marko píše: no jasně Mirku. Nebylo mi fakt dvakrát dobře, ale po té tatrance - horalce už to bylo jedno:). Takže dobrej tým!! Doufám, že vyjde ten Transpublik, tak se když tak sejdem v kempu.
Člověče, teprv po tésoutěži jsi byl konečně zábavný 
_________________ Se stářím by měl přijít rozum,někdy však přichází stáří samo...
|
|
|
|
|
miki
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 20 Jún 2010, 20:30 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 20:00 Príspevky: 1058 Bydlisko: Uničov
|
Díky do Chlumce všem co setkání organizovali za příjemně strávený víkend a za zajištění kouzelného ubytování v ještě kouzelnějším penzionu Alvin 
_________________ Se stářím by měl přijít rozum,někdy však přichází stáří samo...
|
|
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 20 Jún 2010, 20:44 |
|

|
|
|
|
|
Bondyna
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Jún 2010, 08:25 |
|

Registrovaný: 13 Nov 2009, 13:28 Príspevky: 108 Bydlisko: Chlumec nad Cidlinou
|
To Mirek1 - vzkaz předán na MT-series  .
Jinak jsem ráda, že jste dorazili v tak hojném počtu, a všichni se skvěle bavili.
Fotky jsou super, jen mi tady chybí jedna...s tím nešikou co vzteky švihá motorkou o zem  )
|
|
|
|
|
break13
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Jún 2010, 10:04 |
|
Registrovaný: 11 Aug 2009, 12:50 Príspevky: 822 Bydlisko: Praha 4
|
Bondyna píše: To Mirek1 - vzkaz předán na MT-series  . Jinak jsem ráda, že jste dorazili v tak hojném počtu, a všichni se skvěle bavili. Fotky jsou super, jen mi tady chybí jedna...s tím nešikou co vzteky švihá motorkou o zem  )
No ona je kardinální otázka, kdo s kým o tu zem vlastně švihl
Jinak, jsem byl asi nejblíž, ale byl jsem tak unešen uměleckým dojmem akce ,
že jsem jen zíral a nestačil ani vytáhnout foťák.
Každopádně to bylo mazácké - naprosto to zapadlo do scénáře akce,
ale hlavně že to dopadlo nakonec šťastně .......
R.
|
|
|
|
|
Bondyna
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Jún 2010, 11:01 |
|

Registrovaný: 13 Nov 2009, 13:28 Príspevky: 108 Bydlisko: Chlumec nad Cidlinou
|
break13 píše: No ona je kardinální otázka, kdo s kým o tu zem vlastně švihl Jinak, jsem byl asi nejblíž, ale byl jsem tak unešen uměleckým dojmem akce , že jsem jen zíral a nestačil ani vytáhnout foťák. Každopádně to bylo mazácké - naprosto to zapadlo do scénáře akce, ale hlavně že to dopadlo nakonec šťastně ....... R.
Tak já měla pocit, že MTčko švihlo se mnou ale třeba bikerman to viděl naopak  ...
Jinak to samozřejmě bylo v rámci programu, taková kulturní vložka, aby jste se nenudili  a taky aby jste si Bondynu pořádně zapamatovali  víš jak dlouho mi trvalo než jsem to vypilovala to takové elegance? 
|
|
|
|
|
NaaR
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Jún 2010, 11:24 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 16:45 Príspevky: 760 Bydlisko: Skoro HK.
|
no verim tomu ze si tomu dala aspon pul sekundy 
_________________ R.I.P.Rest In Pain
|
|
|
|
|
MilanBT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Jún 2010, 13:10 |
|
Registrovaný: 17 Okt 2008, 10:35 Príspevky: 271 Bydlisko: Mikulovice, okres Pardubice
|
Díky organizátorům za uspořádání příjemného srazíku se zábavným programem.  Doufám, že v tomto případě šlo o 1.ročník a budou následovat další. 
|
|
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Jún 2010, 15:29 |
|

|
Bondyna píše: To Mirek1 - vzkaz předán na MT-series  . Jinak jsem ráda, že jste dorazili v tak hojném počtu, a všichni se skvěle bavili. Fotky jsou super, jen mi tady chybí jedna...s tím nešikou co vzteky švihá motorkou o zem  )
Dik moc za předání,ale su Mirek1 a ne Milan,ale to neva  stejně každé prd ví,jak se kdo jmenoval 
|
|
|
|
|
MilanBT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Jún 2010, 15:47 |
|
Registrovaný: 17 Okt 2008, 10:35 Príspevky: 271 Bydlisko: Mikulovice, okres Pardubice
|
Mirek1 píše:
Miro díky, už jsem fotky z edisku stáhnul. Doufám, že na edisk nebo ulož to (www. edisk.cz; www.uloz.to) uloží své fotografie také ostatní fotografové. Rajče, picasaweb, upnito a další weby jsou dobré k prohlížení ale stáhnout hromadně fotky v plné kvalitě se z těchto prohlížečů nedá!
P.S.: dodatečně Ti Miro děkuji za pomoc v nouzi.  Nějak jsem to v té rychlosti nestihl osobně. 
|
|
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Jún 2010, 16:47 |
|

|
To jako myslíš,jak jsme tě se Standou drcli,misto tvojí kaput baterky?
Tak to je snad samozřejmost,za to se neděkuje
....a všem co fotili,hoďte ty fotky na ty weby,co Milan psal,bo potřebuje stáhnout kvalitu,aby z toho od nás ode všech něco vyčaroval a přidal k videu.
Dělá to pro nás pro všechny 
|
|
|
|
|
Marko
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Jún 2010, 20:45 |
|

Registrovaný: 25 Feb 2010, 10:24 Príspevky: 111 Bydlisko: Chlumec nad Cidlinou
|
_________________ Hammer-Bulldog/'s courage
|
|
|
|
|
mt-berry
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Jún 2010, 21:09 |
|
Registrovaný: 21 Jún 2010, 20:51 Príspevky: 12 Bydlisko: Chlumec nad Cidlinou
|
Tak Vás všechny zdravím , jelikož jsem kdysi vlastnil stroj který sedláte, dovolil jsem se k Vám přihlásit a zapadnout do smečky divokých psů. Chtěl jsem Vám vážně poděkovat, že jste se zúčastnili mého prvního MT-BT srazu. Byli jste naprosto skvělí a snad je to tím že sedláme stroje ze stejného vrhu se zábava myslím povedla. Doufám že další srazík který již pomalu chystám dorazí o pár štěňat navíc. Slibuju že v dalším testu nebude zmínka o trapičích nízkých kubatůr a že budu Marka trénovat v požírání Tatranek (horalek) aby Vám zase neuřízl ostudu,protože oproti Mirkovi1 který ty Horalky polykal celé naštorc se loudal. Zdravím Vaše baby , pro Vránu objednám samo více pepermintky aby nežíznila a Bikermanovi JÁ dám přístě za neutuchající smích. Mějte se hezky . Budu Vám dodávat info o dalších akcičkách a žranicích 
_________________ brutal machine & lokomotive power
|
|
|
|
|
|