Autor |
Správa |
OZZY
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 02 Apr 2010, 06:34 |
|

spomíname
Registrovaný: 30 Mar 2009, 17:09 Príspevky: 255 Bydlisko: Ovčáry Mělnik
|
Neboooj Mirku 1 dám si pozor  Tak ještě upřesnuji kdyby někdo měl zájem,3.4.zahájení motocyklové sezony,Praha-Poděbrady........ostatní učastníci se připojují na první pumpě Benzina(HUMMER CENTRUM) na Hradecké dálnici,kde bude kolona jen projíždět(krokem) v 11.20-11.35
Nooo a až se budem vracet tak se stavíme v Kersku,známé z kultovního filmu Slavnosti sněženek a dáme si bud šipkovou nebo se zelím  noo a pak hajdy na sever do putyky 
_________________ MEMENTO MORI
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
Zdenek Marciniszyn
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 02 Apr 2010, 07:51 |
|
|
OZZY píše: Neboooj Mirku 1 dám si pozor  Tak ještě upřesnuji kdyby někdo měl zájem,3.4.zahájení motocyklové sezony,Praha-Poděbrady........ostatní učastníci se připojují na první pumpě Benzina(HUMMER CENTRUM) na Hradecké dálnici,kde bude kolona jen projíždět(krokem) v 11.20-11.35 Nooo a až se budem vracet tak se stavíme v Kersku,známé z kultovního filmu Slavnosti sněženek a dáme si bud šipkovou nebo se zelím  noo a pak hajdy na sever do putyky 
Dej si za me jednu se zelim a pajfalskym knedlikem. A bacha at neprijdete o ventilky 
|
|
|
|
|
GumaJ
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 02 Apr 2010, 18:25 |
|

Registrovaný: 27 Feb 2009, 10:47 Príspevky: 294 Bydlisko: Praha 8
|
Sem chtěl vyrazit do Žďáru nad Sázavou na Otevírání silnic.....nevyšlo to,tak se možná vydám alespoň na ty Poděbrady...
Kdy se Ozzy zjevíš na tý benzině,nebo kudy tam pojedeš,že bych se připojil? 
|
|
stonemen
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 02 Apr 2010, 21:09 |
|

Registrovaný: 09 Mar 2009, 12:09 Príspevky: 991 Bydlisko: Lipí - Náchod
|
Tak já jsem zatím v klidu, dnes jsem byl u servismana a karbce z buldy leželi rozebraný na ponku...  Tak snad příští víkend to dopadne někam se projet... 
_________________ A.C.A.B.
|
|
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 02 Apr 2010, 21:10 |
|

|
Tak chlapi něco nafoťte,ať je na co čučet aspoň. 
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 02 Apr 2010, 23:02 |
|

moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
stonemen píše: Tak já jsem zatím v klidu, dnes jsem byl u servismana a karbce z buldy leželi rozebraný na ponku...  Tak snad příští víkend to dopadne někam se projet... 
... jsem na tom bohužel úplně stejně kurňa. pověsit servismany za kou*e do průvanu ... 
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 03 Apr 2010, 17:21 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:40 Príspevky: 880 Bydlisko: Hradec Králové
|
cafe-racer píše: Po dnešku mám vyzvednutou RZ, takže zbývá jen doufat že odstranění AIS nemá neblahý vliv na nastavení karburátorů. Jestli klapne počasí tak pojedu, budu to tu sledovat a případně se připojím. Martin
Tak jsem se strachoval zbytečně, jede to jako ďas. Objednám se ještě na synchronizaci karbeců + přeměření na brzdě, ať máme o čem polemizovat 
|
|
|
|
|
stonemen
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 05 Apr 2010, 15:31 |
|

|
cafe-racer píše: Tak jsem se strachoval zbytečně, jede to jako ďas. Objednám se ještě na synchronizaci karbeců + přeměření na brzdě, ať máme o čem polemizovat 
Tak to čučím  , tak to že mi padal výkon by pak muselo být tím větším sáním na airboxu, protože odstraněním restriktorů bych to snad neovlivnil a nebo to bylo všechno do kupy... 
|
|
|
|
|
stonemen
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 05 Apr 2010, 15:33 |
|

|
Ouklend píše: ... jsem na tom bohužel úplně stejně kurňa. pověsit servismany za kou*e do průvanu ... 
Já už s toho mám nervy, táhne se to už tři týdny a to jsem to domlouval už v lednu. No jo trpělivost růže (buldu) přináší... 
|
|
|
|
|
|