Zobraziť témy bez odpovede
Zobraziť aktívne témy
Aktuálny čas je 30 Apr 2025, 18:33

Moderátor: Moderátor
Autor Správa
cafe-racer
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 20 Dec 2009, 23:13
Obrázok užívateľa

Peter BT píše:
no už aby boli hore.... som zvedavý na zvuk
ako je riešené prepojenie na povodnú časť? dávajú k tomu kit?

Ahoj Peter, je k tomu kompletní montážní sada včetně svodů, spojovacího a těsnícího materiálu a samozřejmě i alternativní vložka pro "provoz mimo veřejné komunikace", jak tomu říkají :lol: Tu tam samozřejmě dám hned zkraje, abych to s ní měl odladěné a jen do zahraničí si tam dám tu homologovanou.

Zvuk jsem slyšel, když jsem se letos na Sychrově náhodou potkal s Ozzym; na volnoběh je to tak akorát a když se tomu dá pořádně nachlastat, tak celkem nářez :-))

Reklama

PitbullLibor74
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 23 Dec 2009, 17:05
Obrázok užívateľa

cafe-racer píše:
Tak jsou doma, zvládli to sakra rychle:

Obrázok

Chtěl jsem je bez loga, jen v čistém nerezu. Už se začínám těšit :-)

Martin

Přesně tak jsem to chtěl i já,měl jsem akorát strach že ty krátké nerez jsou jen s tím černym koncem,ale je dobře že se to dá obědnat i takhle..Martin,kupoval si je přez poštu,nebo osobně? kvůli tomu požadavku na logo a zakončení...?

cafe-racer
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 23 Dec 2009, 20:38
Obrázok užívateľa

PitbullLibor74 píše:
Přesně tak jsem to chtěl i já,měl jsem akorát strach že ty krátké nerez jsou jen s tím černym koncem,ale je dobře že se to dá obědnat i takhle..Martin,kupoval si je přez poštu,nebo osobně? kvůli tomu požadavku na logo a zakončení...?

Nejdřív jsem do RDmoto psal e-mail, pak jsem pro jistotu volal; p. Drašnar je velice ochotný, zhruba za den mi volal zpátky že má z Ixilu potvrzenou možnost výroby bez loga (co se týče barvy tak je jim fuk, zda bude nerezový výfuk s černým nebo duralovým koncem - stačí si vybrat) a do týdne byly doma :-)
Jelikož mám RDmoto skoro za rohem, tak jsem si je vyzvednul; přesněji řečeno mi je dokonce Drašnar vyhodil v Hradci, když pro ně byl na spedici :-) ale nebál bych se ani pošty, provedení + balení je profi - mrkni na další obrázky, jak jsem je rozbaloval.

Obrázok Obrázok Obrázok

Ouklend
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 23 Dec 2009, 21:14
Obrázok užívateľa
moderátor

to Libor:

Ty chceš na své BT nerezy? O černých jsi nepřemýšlel? No asi je fakt, že ty stříbrný k tomu tvýmu celočernýmu Bullíkovi budou pěkně vynikat ...

to Martin:

Vidím, že máš vše perfektně zdokumentované. Můžeš sem dávat postupně další foto? Z montáže atd. ?

Jak to tak vidím, tak u mě zatím začínají vyhrávat také Ixily. Cena bezkonkurenční a design super. Akorát mám obrovský problém, bo nevím, jaký bych chtěl. Jestli karbon, ten bych bral se stříbrnou koncovkou, nebo nerez. To je dilema jako blázen ... :sad2:

Peter BT
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 23 Dec 2009, 21:24
Obrázok užívateľa
administrátor stránky

ouklende, a prečo si nenapísal ježiškovi? možno by priniesol jedni a už by si si nemusel lámať hlavu :D

Martine, som tiež zvedavý, aké to tam bude. hlavne, ako je riešený prechod zo zvodov do koncovky - či je tam nejaký plynulý prechod ako na originálnom, alebo zjednoduśený prechod "malá trubka-veľká trubka. Neviem sa sám ozhodnúť, či ísť do laďákov - na krátkych cestách je to fajn (to cítim na dorse, ktorý aj v základe je dosť počuť) ale na dlhších výjazdoch sa toho bojím. toť dilema. ale tebe je fajn, už si sa rozhodol :D

Pjotr
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 23 Dec 2009, 21:43
Obrázok užívateľa

Ježíškovi jsem psal. Teda přesněji, když se mě někdo ptal co by jsme chtěli k Vánocům, tak jsem říkal že mě pravej a Pavle levej výfuk. Ale nikdo se neptal jakou značku. Tak počítám, že z toho nic nebude :-(.

Ale v hlavě mi leží taky IXILy. Trochu mě tam štvalo taky to logo, ale jak vidím, není to problém. Víc mě táhnou ty delší. I na originálech se mi líbí, že je to pořádný lauf. Nemáte někdo dlouhý IXILy?

Ouklend
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 23 Dec 2009, 22:24
Obrázok užívateľa
moderátor

... mě se na těch krátkých líbí jiná koncovka. zajímalo by mě, jak by vypadaly ty dlouhý s koncovkou, jaká je na těch krátkých ... :?: :rolleyes2:

Ouklend
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 23 Dec 2009, 22:26
Obrázok užívateľa
moderátor

... jinak Ježíškovi jsem samozřejmě naznačil, no a zatím to vypadá na trochu delší boj ... :D

MIRAS
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 23 Dec 2009, 22:33
Obrázok užívateľa

Dlouhé Ixily má marwil.senior

stonemen
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 23 Dec 2009, 22:37
Obrázok užívateľa

Pjotr píše:
Ježíškovi jsem psal. Teda přesněji, když se mě někdo ptal co by jsme chtěli k Vánocům, tak jsem říkal že mě pravej a Pavle levej výfuk. Ale nikdo se neptal jakou značku. Tak počítám, že z toho nic nebude :-(.

Ale v hlavě mi leží taky IXILy. Trochu mě tam štvalo taky to logo, ale jak vidím, není to problém. Víc mě táhnou ty delší. I na originálech se mi líbí, že je to pořádný lauf. Nemáte někdo dlouhý IXILy?

Ty dlouhý Ixily tady na foru někdo má, ale nemůžu si vzpomenout kdo. Na Vranově si je s ním porovnával Ozzy a mají hlubší zvuk než ty shorty...

stonemen
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 23 Dec 2009, 22:37
Obrázok užívateľa

MIRAS píše:
Dlouhé Ixily má marwil.senior

Bingo... :lol:

MIRAS
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 23 Dec 2009, 22:41
Obrázok užívateľa

Dlouhý mají opravdu o malinko hlubší projev.

cafe-racer
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 23 Dec 2009, 22:58
Obrázok užívateľa

Peter: jak se mi ty laufy celkově líbí, tak s přechodem svod/koncovka jsi se trefil do jedný ze 2 slabých míst: je to bez kónusu, viz foto:
Obrázok

Druhou slabinou je uchycení k motorce, ten stahovací pásek to krapet kazí. Ale je jasný, že kdyby tam ještě měli přesně navařovat nějakej úchyt tak cena bude katastrofická.

Ouklend: určitě to budu dokumentovat, a doufám že to nakonec i změřím na brzdě :-) (záleží na trpělivosti ženy, jestli mi pomůže s focením - mě většinou po třetí fotce přestane bavit si čistit ruce, než šáhnu na foťák).

Jinak obecně mou motivací byl vzhled laufů na XJR (dokud ještě měla dva), proto jsem do nich šel - jsou takový prima krátký. Jinak bych asi nikdy tenhle nápad nedostal... a dovedu si představit, že je budu provozovat v homologovaným stavu vč. tlumící vložky ;-) No dobrá, kecám, po ČR budou otevřený, ale do zahraničí je utlumím a tam by to mělo být OK.

Peter BT
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 25 Dec 2009, 14:09
Obrázok užívateľa
administrátor stránky

asi to omrknem a hlavne popočúvam na zraze, dúfam, že sa ukážete

lubin
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 26 Dec 2009, 20:57
Obrázok užívateľa

já hoši musím koupit vatu a výfuky se mi dělají paráááááááda prostě jako originál jenom laděné :-)

Verzia pre tlač

Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia