Autor |
Správa |
cafe-racer
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 20 Dec 2009, 23:13 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:40 Príspevky: 880 Bydlisko: Hradec Králové
|
Peter BT píše: no už aby boli hore.... som zvedavý na zvuk ako je riešené prepojenie na povodnú časť? dávajú k tomu kit?
Ahoj Peter, je k tomu kompletní montážní sada včetně svodů, spojovacího a těsnícího materiálu a samozřejmě i alternativní vložka pro "provoz mimo veřejné komunikace", jak tomu říkají  Tu tam samozřejmě dám hned zkraje, abych to s ní měl odladěné a jen do zahraničí si tam dám tu homologovanou.
Zvuk jsem slyšel, když jsem se letos na Sychrově náhodou potkal s Ozzym; na volnoběh je to tak akorát a když se tomu dá pořádně nachlastat, tak celkem nářez  )
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
PitbullLibor74
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Dec 2009, 17:05 |
|

Registrovaný: 09 Mar 2009, 19:02 Príspevky: 200 Bydlisko: Olomouc
|
cafe-racer píše: Tak jsou doma, zvládli to sakra rychle:  Chtěl jsem je bez loga, jen v čistém nerezu. Už se začínám těšit  Martin
Přesně tak jsem to chtěl i já,měl jsem akorát strach že ty krátké nerez jsou jen s tím černym koncem,ale je dobře že se to dá obědnat i takhle..Martin,kupoval si je přez poštu,nebo osobně? kvůli tomu požadavku na logo a zakončení...?
_________________ Pitbulllibor74 - Doggenreiter
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Dec 2009, 20:38 |
|

|
PitbullLibor74 píše: Přesně tak jsem to chtěl i já,měl jsem akorát strach že ty krátké nerez jsou jen s tím černym koncem,ale je dobře že se to dá obědnat i takhle..Martin,kupoval si je přez poštu,nebo osobně? kvůli tomu požadavku na logo a zakončení...?
Nejdřív jsem do RDmoto psal e-mail, pak jsem pro jistotu volal; p. Drašnar je velice ochotný, zhruba za den mi volal zpátky že má z Ixilu potvrzenou možnost výroby bez loga (co se týče barvy tak je jim fuk, zda bude nerezový výfuk s černým nebo duralovým koncem - stačí si vybrat) a do týdne byly doma
Jelikož mám RDmoto skoro za rohem, tak jsem si je vyzvednul; přesněji řečeno mi je dokonce Drašnar vyhodil v Hradci, když pro ně byl na spedici  ale nebál bych se ani pošty, provedení + balení je profi - mrkni na další obrázky, jak jsem je rozbaloval.

|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Dec 2009, 21:14 |
|

moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
to Libor:
Ty chceš na své BT nerezy? O černých jsi nepřemýšlel? No asi je fakt, že ty stříbrný k tomu tvýmu celočernýmu Bullíkovi budou pěkně vynikat ...
to Martin:
Vidím, že máš vše perfektně zdokumentované. Můžeš sem dávat postupně další foto? Z montáže atd. ?
Jak to tak vidím, tak u mě zatím začínají vyhrávat také Ixily. Cena bezkonkurenční a design super. Akorát mám obrovský problém, bo nevím, jaký bych chtěl. Jestli karbon, ten bych bral se stříbrnou koncovkou, nebo nerez. To je dilema jako blázen ... 
|
|
|
|
|
Peter BT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Dec 2009, 21:24 |
|

administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
ouklende, a prečo si nenapísal ježiškovi? možno by priniesol jedni a už by si si nemusel lámať hlavu
Martine, som tiež zvedavý, aké to tam bude. hlavne, ako je riešený prechod zo zvodov do koncovky - či je tam nejaký plynulý prechod ako na originálnom, alebo zjednoduśený prechod "malá trubka-veľká trubka. Neviem sa sám ozhodnúť, či ísť do laďákov - na krátkych cestách je to fajn (to cítim na dorse, ktorý aj v základe je dosť počuť) ale na dlhších výjazdoch sa toho bojím. toť dilema. ale tebe je fajn, už si sa rozhodol 
|
|
|
|
|
Pjotr
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Dec 2009, 21:43 |
|

Registrovaný: 25 Mar 2009, 18:40 Príspevky: 482 Bydlisko: podkrkonoší
|
Ježíškovi jsem psal. Teda přesněji, když se mě někdo ptal co by jsme chtěli k Vánocům, tak jsem říkal že mě pravej a Pavle levej výfuk. Ale nikdo se neptal jakou značku. Tak počítám, že z toho nic nebude  .
Ale v hlavě mi leží taky IXILy. Trochu mě tam štvalo taky to logo, ale jak vidím, není to problém. Víc mě táhnou ty delší. I na originálech se mi líbí, že je to pořádný lauf. Nemáte někdo dlouhý IXILy?
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Dec 2009, 22:24 |
|

moderátor
|
... mě se na těch krátkých líbí jiná koncovka. zajímalo by mě, jak by vypadaly ty dlouhý s koncovkou, jaká je na těch krátkých ... 
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Dec 2009, 22:26 |
|

moderátor
|
... jinak Ježíškovi jsem samozřejmě naznačil, no a zatím to vypadá na trochu delší boj ... 
|
|
|
|
|
MIRAS
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Dec 2009, 22:33 |
|

Registrovaný: 31 Okt 2008, 14:27 Príspevky: 622 Bydlisko: HUMPOLEC
|
Dlouhé Ixily má marwil.senior
|
|
|
|
|
stonemen
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Dec 2009, 22:37 |
|

Registrovaný: 09 Mar 2009, 12:09 Príspevky: 991 Bydlisko: Lipí - Náchod
|
Pjotr píše: Ježíškovi jsem psal. Teda přesněji, když se mě někdo ptal co by jsme chtěli k Vánocům, tak jsem říkal že mě pravej a Pavle levej výfuk. Ale nikdo se neptal jakou značku. Tak počítám, že z toho nic nebude  . Ale v hlavě mi leží taky IXILy. Trochu mě tam štvalo taky to logo, ale jak vidím, není to problém. Víc mě táhnou ty delší. I na originálech se mi líbí, že je to pořádný lauf. Nemáte někdo dlouhý IXILy?
Ty dlouhý Ixily tady na foru někdo má, ale nemůžu si vzpomenout kdo. Na Vranově si je s ním porovnával Ozzy a mají hlubší zvuk než ty shorty...
_________________ A.C.A.B.
|
|
|
|
|
stonemen
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Dec 2009, 22:37 |
|

Registrovaný: 09 Mar 2009, 12:09 Príspevky: 991 Bydlisko: Lipí - Náchod
|
MIRAS píše: Dlouhé Ixily má marwil.senior
Bingo... 
_________________ A.C.A.B.
|
|
|
|
|
MIRAS
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Dec 2009, 22:41 |
|

Registrovaný: 31 Okt 2008, 14:27 Príspevky: 622 Bydlisko: HUMPOLEC
|
Dlouhý mají opravdu o malinko hlubší projev.
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Dec 2009, 22:58 |
|

|
Peter: jak se mi ty laufy celkově líbí, tak s přechodem svod/koncovka jsi se trefil do jedný ze 2 slabých míst: je to bez kónusu, viz foto:
Druhou slabinou je uchycení k motorce, ten stahovací pásek to krapet kazí. Ale je jasný, že kdyby tam ještě měli přesně navařovat nějakej úchyt tak cena bude katastrofická.
Ouklend: určitě to budu dokumentovat, a doufám že to nakonec i změřím na brzdě  (záleží na trpělivosti ženy, jestli mi pomůže s focením - mě většinou po třetí fotce přestane bavit si čistit ruce, než šáhnu na foťák).
Jinak obecně mou motivací byl vzhled laufů na XJR (dokud ještě měla dva), proto jsem do nich šel - jsou takový prima krátký. Jinak bych asi nikdy tenhle nápad nedostal... a dovedu si představit, že je budu provozovat v homologovaným stavu vč. tlumící vložky  No dobrá, kecám, po ČR budou otevřený, ale do zahraničí je utlumím a tam by to mělo být OK.
|
|
|
|
|
Peter BT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 25 Dec 2009, 14:09 |
|

administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
asi to omrknem a hlavne popočúvam na zraze, dúfam, že sa ukážete
|
|
|
|
|
lubin
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 26 Dec 2009, 20:57 |
|

Registrovaný: 04 Okt 2008, 09:32 Príspevky: 187 Bydlisko: králíky okr. Ústí nad Orlicí
|
já hoši musím koupit vatu a výfuky se mi dělají paráááááááda prostě jako originál jenom laděné 
|
|
|
|
|
|