Autor |
Správa |
Peter BT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 27 Dec 2009, 16:35 |
|

administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
Leoś, máš pravdu.
tiež myslím, že triedením sa stráca zrozumiteľnosť vlákna. Podľa mňa by mali byť odstraňované len príspevky priečiace sa slušnému správaniu
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
BranoB
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 27 Dec 2009, 16:35 |
|

administrátor stránky
|
Ta tema bola premazana, pretoze tie prispevky v nej nemali nic spolocne s nou. Je to bezny postup na udrzanie prehladnosti vo fore.
Prispevky si ale viete dohladat, su na smetisku.. Nevidim v nich ale nic podstatne a smerovane k vranovskemu zrazu..
Mirek1: zmazane boli aj na tvoje poziadanie, tak neviem co tu teraz vytahujes "s tím nic nenaděláš"
_________________ Aprilia SMV 750 Dorsoduro
|
|
|
|
|
NaaR
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 27 Dec 2009, 16:50 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 16:45 Príspevky: 760 Bydlisko: Skoro HK.
|
leos
nevim jak ostatnim ale treba me osobne je to u zadniho otvoru bo dulezityho nebylo smazanyho temer nic.az na par vyjimek asi nevim nezkoumal sem to.
z druhy strany ja osobne sem taky proti mazani stacil by lock.
_________________ R.I.P.Rest In Pain
|
|
|
|
|
BranoB
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 27 Dec 2009, 17:00 |
|

administrátor stránky
|
Ano, LOCK to tiez obcas riesi.. Ale nezablokujem temu o nejakom zraze len preto, ze tam par ludi riesi svoje osobne problemy. Je lepsie ich presunut alebo zmazat aby bola tema o tom, o com je.. Keby sa to nerobilo, tak by forum nemuselo byt clenene, ale vsetko by sme pisali rad radom za sebou..
|
|
|
|
|
MIRAS
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 27 Dec 2009, 17:47 |
|

Registrovaný: 31 Okt 2008, 14:27 Príspevky: 622 Bydlisko: HUMPOLEC
|
Sakra pánové, vždyť se tady řeší furt ten samý problém kvůli kterému se to tady celý posralo  .
|
|
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 27 Dec 2009, 18:15 |
|

|
Blackshadow píše: Ta tema bola premazana, pretoze tie prispevky v nej nemali nic spolocne s nou. Je to bezny postup na udrzanie prehladnosti vo fore.
Prispevky si ale viete dohladat, su na smetisku.. Nevidim v nich ale nic podstatne a smerovane k vranovskemu zrazu..
Mirek1: zmazane boli aj na tvoje poziadanie, tak neviem co tu teraz vytahujes "s tím nic nenaděláš"
Já to myslel všeobecně.....dle pravidel....ne k danému...prostě jsem jenom ocitoval pravidla.
Jsem rád za promazání,ale tak jak mi bylo už mockrát řečeno,tak to nemusíte nikomu zdůvodňovat,či na požádání někoho, něco mazat. Je to jenom vaše vůle.
|
|
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 27 Dec 2009, 18:38 |
|

|
Blackshadow píše: Ano, LOCK to tiez obcas riesi.. Ale nezablokujem temu o nejakom zraze len preto, ze tam par ludi riesi svoje osobne problemy. Je lepsie ich presunut alebo zmazat aby bola tema o tom, o com je.. Keby sa to nerobilo, tak by forum nemuselo byt clenene, ale vsetko by sme pisali rad radom za sebou..
Přesně tak jak píšeš,tak to je.
|
|
|
|
|
NaaR
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 27 Dec 2009, 19:33 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 16:45 Príspevky: 760 Bydlisko: Skoro HK.
|
jo je fakt ze tohle uz probehlo nekolikrat.a mam za to ze to este parkrat probehne.ale to nema cenu ani komentovat jen obcas se clovek neudrzi holt...
_________________ R.I.P.Rest In Pain
|
|
|
|
|
bikerman
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 27 Dec 2009, 19:53 |
|

Registrovaný: 12 Dec 2009, 14:53 Príspevky: 710 Bydlisko: USTI NAD LABEM-Chlumec
|
jsem tady sice noví, ale proti mazání jsem taky. Teď my noví se nedozvíme kuli čemu se to tady hádá, jsem tu deně a jsem čím dál tím víc zmatenější. 
|
|
|
|
|
BranoB
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 27 Dec 2009, 20:02 |
|

administrátor stránky
|
NaaR píše: jo je fakt ze tohle uz probehlo nekolikrat.a mam za to ze to este parkrat probehne.ale to nema cenu ani komentovat jen obcas se clovek neudrzi holt... si to vystihol bikerman píše: jsem tady sice noví, ale proti mazání jsem taky. Teď my noví se nedozvíme kuli čemu se to tady hádá, jsem tu deně a jsem čím dál tím víc zmatenější. 
zopar ludi sa tu navzajom moc nema rado, to je jediny problem
|
|
|
|
|
bikerman
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 27 Dec 2009, 20:16 |
|

Registrovaný: 12 Dec 2009, 14:53 Príspevky: 710 Bydlisko: USTI NAD LABEM-Chlumec
|
je to škoda, je nás tu pár. nejvíc mě mrzi, že se ty srazi dělaj v jednom termínu 
|
|
|
|
|
|