Autor |
Správa |
marek2001
|
|

|
Nazdar,
som zo slovenska a chcel by som svoju dalsiu moto bulldoga. Nasiel som dobru ponuku v jednom bazare v Cechach
http://bazar.natysmoto.cz/?p=productsMo ... 00-Bulldog
Je to dobra kupa? Ak mozte, napiste mi nedostatky, ktore vidite z fotiek, predsa viacej poznate tento stroj.
Marek
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
marwil.senior
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 30 Sep 2009, 09:30 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:04 Príspevky: 208 Bydlisko: praha 5
|
Je to rok výroby 2005.Nevím kolik má najeto, ale cena podle mě není špatná.
_________________ Kdo ji nepoložil,jako by jí neměl.
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 30 Sep 2009, 09:32 |
|

moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
Zdar.
Těžko posuzovat podle fotek. Chtělo by to vidět. Mě se akorát zdá, že na levé polovině motoru je omletý šroub na rozvody. Za 1. je to hnusný a za 2. je otázka proč jej někdo tak ohobloval ... ? V serise by si to asi nedovolili. Kryt vypadá lehce odřený.
Také je to hodně o vkusu každého. Barevná kombinace je podle mě pěkná. Na víc to má pouze nosič zadního kufru. Vypadá to na Givi ale kufr asi Givi nebude, nebo je to nějaký starý model a mě se teda vůbec nelíbí. velkej kufr Givi by tě vyšel cca. kolem 5000,- Kč. Taky to nemá origo zadní blinkry, ale jaké si pidi blikačky, které se mě taky nelíbí. Když už jiné blinkry, tak k této barevné kombinaci bych dal bílé a ne oranžové ...
Jinak k tomu nic víc nepíšou. Původ, kilometry, rok výroby atd. Nic. Rok výroby bude od 2005, bo je to už ten poslední model.
Cena asi odpovídající stavu, výbavě atd. Nevím, jak se to teď pohybuje ...
|
|
|
|
|
marek2001
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 30 Sep 2009, 09:35 |
|

|
najeto 59000km, r.v. 05
Ved ta cena sa mi dost pozdava oproti ostatnym ponukam je velmi dobra. Neviem ci je taka cena koli tomu poctu km, preto sa vas radsej pytam.
Osobne ma ten pocet km neodradzuje, teraz mam motorku, ktora ma zachvilu najazdene 100tis a nemam s nou vacsi problem.
|
|
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 30 Sep 2009, 15:31 |
|

|
Myslím,že je položená. Pokud ji ale projedeš a zjistíš jízdní vlastnosti(jízda bez držení,házivost kol atd.) tak by byla cena dobrá.
Z fotek poznáš prd. 
|
|
|
|
|
stonemen
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 30 Sep 2009, 20:33 |
|

Registrovaný: 09 Mar 2009, 12:09 Príspevky: 991 Bydlisko: Lipí - Náchod
|
|
|
|
|
Simir
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 30 Sep 2009, 21:26 |
|
Registrovaný: 25 Feb 2009, 20:13 Príspevky: 269 Bydlisko: Jižní Čechy
|
Cena je zdánlivě dobrá,ale ty zadní směrovky a zrcátka taky nejsou origo,takže jistě padla.Jde o to ,jestli hodně nebo málo.Já bych doporučil někoho kdo se alespoň drobet vyzná.Hodně štěstí.
|
|
|
|
|
Peter BT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 30 Sep 2009, 21:46 |
|

administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
Tie škrabance na ľavej strane sú zo zvalenia sa na mieste, nie počas jazdy (mám ich tiež, aj keď menšie, keď som sa v maďarsku aj manželkou zvalil na parkovisku
to čo nechápem, je foto z pravej strany pod motorom - trubka medzi zvodom a výfukom - prečo je čierna? u mňa má farbu zvodov
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 30 Sep 2009, 22:04 |
|

moderátor
|
Peter BT píše: ... to čo nechápem, je foto z pravej strany pod motorom - trubka medzi zvodom a výfukom - prečo je čierna? u mňa má farbu zvodov
Peter. Tak tohodle jsem si taky všimnul a přišlo mi to taky dost hodně divný, ale nějak jsem to vypustil. Chtěl jsem se jít podívat, jak to mám já, ale protože nestřílím od pasu a nezbyl mi čas na Buldu mrknout, tak jsem to nechal. Čím to, že to koleno je černé, by mě taky zajímalo ... 
|
|
|
|
|
Denys
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 01 Okt 2009, 19:08 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 08:06 Príspevky: 132 Bydlisko: Roztoky u Prahy
|
Ouklend píše: Peter. Tak tohodle jsem si taky všimnul a přišlo mi to taky dost hodně divný, ale nějak jsem to vypustil. Chtěl jsem se jít podívat, jak to mám já, ale protože nestřílím od pasu a nezbyl mi čas na Buldu mrknout, tak jsem to nechal. Čím to, že to koleno je černé, by mě taky zajímalo ... 
Myslím že je jen víc zašpiněná.I mě tmavne rychleji než svody.Brusná pasta a trocha trpělivosti to dá dopořádku.Holt ne každý čistí moto i ze spodu.
_________________ žít a nechat žít
|
|
|
|
|
miki
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 01 Okt 2009, 20:40 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 20:00 Príspevky: 1058 Bydlisko: Uničov
|
Ta cena je tak malá že je tam dost nalítáno,jinak je tam vše v normě,i ty oděrky,svod má každý tmavší jelikož se to tam blbě leští a navíc nebývá vidět.Je tam aspoň jistota že nikdo nepřetáčel tacho! Klidně bych to vzal. 
_________________ Se stářím by měl přijít rozum,někdy však přichází stáří samo...
|
|
|
|
|
Gapa
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 01 Okt 2009, 21:02 |
|

|
....viděli jsme jej osobně....Hynek tam kupoval to MT....měl ho nějaký dědeček nad hrobem a když se s ním vrátil z HR, tak si vzal na protiúčet Virágo. bo z BT byl vyklepaný. Asi se s ní pořád válel po zemi. Motorka je údajně motorově v pořádku, dle majitele vlastně zánovní.Horší je to po vizuální stránce.....když si ji koupíš, budeš mít na srazu největšího obouchánka.  Ale zase......majitel Natys je velice solidní.....motorkám rozumí a nepustí do oběhu, co sám neotestuje!....Rád by se ho zbavil, tutově Ti udělá cenu a za ušetřené penízky si koupíš laky a leštěnky...  Doporučuji Ti, napiš mu maila.....opravdu solidní týpos....
|
|
|
|
|
Peter BT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 01 Okt 2009, 21:56 |
|

administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
pokiaľ je to tak, tak by to malo byť OK
To že je otlčený - ide zima, rozhodiť ho, niečo preleštiť, iné prebrúsiť, pretmeliť a streknúť a bude krajší ako naše
Dôležité je, aby mechanicky bol OK, vizuál sa dá spraviť pri troche šikovnosti za pár drobných a do zrazu bude ako lusk
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 01 Okt 2009, 22:08 |
|

moderátor
|
to marek2001:
no tak myslím, že lepší rozhřešení jsi už snad dostat ani nemohl ... 
|
|
|
|
|
Gapa
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 01 Okt 2009, 22:28 |
|

|
|