Autor |
Správa |
miki
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 16 Okt 2009, 18:10 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 20:00 Príspevky: 1058 Bydlisko: Uničov
|
Ahoj,já letos prodal dva bulíky,jednoho super a druhého průměrně protože sezóna už končila.Cenu nasaď trochu vyšší protože každý kupec počítá že to o 5-10 tis usmlouvá,s tím je třeba kalkulovat.Inzeráty rozhoď do co nejvíce možností a to v četně aukra a potom čekej,čekej,čekej....on se někdo ozve  Já bych u nás začal asi na 90 000,-To mi připadá reálné a prodejné  Je fakt že když spěcháš tak musíš výrazně pod cenu 
_________________ Se stářím by měl přijít rozum,někdy však přichází stáří samo...
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 16 Okt 2009, 21:07 |
|

moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
Miki.
Něco mi ušlo? Pokud vím, tak jsi prodal jednoho Bulldu - stříbrnýho. Ty jsi prodal i svýho červenýho  ?
|
|
|
|
|
helmi
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 16 Okt 2009, 23:22 |
|

Registrovaný: 01 Mar 2009, 19:01 Príspevky: 367 Bydlisko: Galanta
|
Môj tip do inzerátu: Farebné foto + Približná cena a slogan: ,,Dohoda istá". Príp.,, Rýchle jednanie zlava"... To máš ako keď ideš na ryby. Musíš dosiahnuť súhru návnady a ďalších okolností...
_________________ Ride Free
|
|
|
|
|
miki
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 17 Okt 2009, 09:25 |
|

|
Ouklend píše: Miki. Něco mi ušlo? Pokud vím, tak jsi prodal jednoho Bulldu - stříbrnýho. Ty jsi prodal i svýho červenýho  ?
No já měl ještě v květnu 03 zlaté barvy  Letos jsem zažil s moto docela harakiri  Červená 05 už z domu nepůjde 
_________________ Se stářím by měl přijít rozum,někdy však přichází stáří samo...
|
|
|
|
|
MIRAS
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 17 Okt 2009, 10:13 |
|

Registrovaný: 31 Okt 2008, 14:27 Príspevky: 622 Bydlisko: HUMPOLEC
|
Jo jo je to tak, všechny jsem viděl.
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 17 Okt 2009, 20:41 |
|

moderátor
|
miki píše: No já měl ještě v květnu 03 zlaté barvy  Letos jsem zažil s moto docela harakiri  Červená 05 už z domu nepůjde 

|
|
|
|
|
j.em
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Nov 2009, 21:54 |
|
Registrovaný: 22 Nov 2009, 20:23 Príspevky: 72 Bydlisko: Úvaly, okr. Praha východ
|
miki píše: Ahoj,já letos prodal dva bulíky,jednoho super a druhého průměrně protože sezóna už končila.Cenu nasaď trochu vyšší protože každý kupec počítá že to o 5-10 tis usmlouvá,s tím je třeba kalkulovat.Inzeráty rozhoď do co nejvíce možností a to v četně aukra a potom čekej,čekej,čekej....on se někdo ozve  Já bych u nás začal asi na 90 000,-To mi připadá reálné a prodejné  Je fakt že když spěcháš tak musíš výrazně pod cenu 
Tak jenom doufám, že spadám do toho druhého
(nechal jsem ho prohlídnout v yamaze - takový menší rodinný servis a potvrdili mi dobrý stav, jak jsi deklaroval.... Zatím nelituju
Jirka
_________________ ridatjedeslip
|
|
|
|
|
miki
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Nov 2009, 22:29 |
|

|
Jo jo na tobě sme trochu prodělali ale nelitujeme,za zkušenost to stálo
Ono se to vyrovnalo ,-ER 5 tku od Mirka jsem prodal zase se ziskem 
|
|
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Nov 2009, 22:53 |
|

|
|
|
|
|
Peter BT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Nov 2009, 23:28 |
|

administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
Mirku, ale s bulíkom je to ako s kofolou
Keď ju miluješ, nie je čo rieśiť
to žiadna ER5 nespraví
|
|
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 24 Nov 2009, 15:30 |
|

|
Peter BT píše: Mirku, ale s bulíkom je to ako s kofolou Keď ju miluješ, nie je čo rieśiť  to žiadna ER5 nespraví
JJ máš pravdu, pak je logické,že Bulldoga prodá a zase koupí jiného.Nechápu nic. Nebo měl ten od Čika taky nějakou vadu jako ten první zlatej? Jinak to celkem nechápu,proč prodám tak vymazleného,milovaného,hýčkaného psa,se kterým se nemůže rozloučit a zase budu shánět jiného na jaře. Podivné,to by mě nenapadlo
Peťo,ER5 je dobrá učitelka,hodně mě naučila a já tolik sebevědomí neměl,abych šel hned do litra.Nejsem takový frajer.
|
|
|
|
|
OZZY
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 24 Nov 2009, 21:11 |
|

spomíname
Registrovaný: 30 Mar 2009, 17:09 Príspevky: 255 Bydlisko: Ovčáry Mělnik
|
KUURVAAAA ZLATEJ je jenom jeden a ten nenííína prodej,nebo jsem nalitej?
_________________ MEMENTO MORI
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 24 Nov 2009, 22:05 |
|

moderátor
|
OZZY píše: KUURVAAAA ZLATEJ je jenom jeden a ten nenííína prodej,nebo jsem nalitej?
vylitej? ... ty neee, ale někdo jiný určitě ... 
|
|
|
|
|
miki
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 24 Nov 2009, 22:09 |
|

|
Tak za prvé Miro ,co ty víš o tom jestli tu pětku zvládla,to že s ní upadla u benzínky při stání při své první jízdě o ničem nevypovídá  prostě odhalila nestabilnost této hračičky kterou někteří musí jezdit aby se odvážily na něco většího a protože to srovnala s bulďou nebylo co řešit. Specielně pro tebe,od čika jsem bral moto pouze na léto,můžeš se ho zeptat,chtěl jsem umožnit synátorovi i makině aby si trochu zajezdily na něčem lepšim a ženuška to zvládla a najela přes 2000 km bez jakýchkoli problémů a zatím nic jiného nechce.TU MOTORKU JSEM PRODAL,JELIKOŽ JSEM KUPOVAL NOVÉ AUTO  Jinak tam žádné skryté vady nebyly a motoricky byl nejlepší z těch 3 co jsem vyzkoušel  Svého prvního jsem vyměnil po té co se mi naskytla super příležitost koupit téměř funglovku za super cenu.Žádná vada na něm při prodeji nebyla a pokud vím tak není do dnes .  Můžeš mi tedy seriozně vysvětlit do čeho reješ ?Mimochodem ER 5 tka byla téměř zrušena klukem co ji koupil asi měsíc po prodeji a ten měl nalítáno pěkných pár tisíc km na všem možném  Dle mně je ubohé navážet se do ženské  a schopen toho může být pouze zamindrákovaný idiot
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 24 Nov 2009, 22:18 |
|

moderátor
|
Nechápu, proč tady na tomhle fóru musí pořád dokola někdo někomu ( jeden člověk) něco zdůvodňovat?
Zvlášť pokud se jedná o jeho finanční situaci, rodinu, soukromí atd.
Vykašleme se už jednou pro vždy na rypáky ... 
|
|
|
|
|
|