Autor |
Správa |
miki
|
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 20:00 Príspevky: 1058 Bydlisko: Uničov
|
Nejel by někdo-ubytování v pensionu U starej mamy 8 euráčů za noc 
_________________ Se stářím by měl přijít rozum,někdy však přichází stáří samo...
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
MilanBT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 12 Jún 2009, 08:59 |
|
Registrovaný: 17 Okt 2008, 10:35 Príspevky: 271 Bydlisko: Mikulovice, okres Pardubice
|
Nezní to vůbec špatně. Jenomže v pátek 19.6. musím být v práci  .
|
|
|
|
|
samotář47
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 12 Jún 2009, 09:14 |
|
|
Líbí se mi.Prosím trošku podrobnější info.
_________________ samotář 47
|
|
|
|
|
miki
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 12 Jún 2009, 21:24 |
|

|
Zdravim,kamaradi,19.6.do 21.6.jedu do Tater,nepřida se někdo?Přenocovani je zajištěno http://ustarejmamy.wz.cz/ od 6 do 8 eček, motorky v garaži :salut
V spominanom termine ti mozem izbu rezervovat, zial cena pre jedneho a na
tak kratke obdobie
je dost vysoka 8.-Eur os/noc, ak vas bude viac cena bude samozrejme nizsia
podla
poctu osob a prenocovani as do 6.-Eur os/noc, parkovanie moto je v garazi
nic sa nedoplaca .
Izby su s TV sat, v pripade zaujmu je mozne na dvore grilovat.
Tak toto mi napsal kámoš,jsme tam dva jistí a dva se rozhodují,on to tam v okolí zná ale program jsme nedomlouvali protože se chceme domluvit až těsně před odjezdem aby to vyhovovalo všem.Chce to pojat tak nějak volně,ničím se nevázat
Tak Schark mi dnes dorazil a už je prověřený a velká spokojenost,jen ta dodávka trvala 3 měsíce 
_________________ Se stářím by měl přijít rozum,někdy však přichází stáří samo...
|
|
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 12 Jún 2009, 21:39 |
|

|
Hm,toto je už třetí forum,kde to čtu
To jsem myslel,že ,,Tygři,, jsou větší kabrňáci.  ale vlastně se ani moc nedivím,že se nikomu nechce protože dva dny procestuješ a ten jeden budeš odpočívat. 
|
|
|
|
|
miki
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 12 Jún 2009, 22:33 |
|

|
A ty jezdíš na motorce proč?Snad proto aby jsi cestoval, Ne? A neboj se mi starší vydržíme i ten třetí den jezdit  Jinak to není "Tygří akce" jen to s Rokym honíme na poslední chvíli.Ono je lepší když jede dobrá parta 5-6 lidí aby byla trochu prča-to ale dobře víš  A že se zmiňujem na třech Fórech? no a proč ne? skutečným motorkářům na nějakém škatulkování nezáleží,koneckonců proč je všechny navštěvuješ?  Pojeď s náma 
|
|
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 12 Jún 2009, 23:03 |
|

|
Citácia: koneckonců proč je všechny navštěvuješ? ............bo na dvou dělám moderátora a na to Vaše třetí,jsi tam dal odkaz,tak proto. Citácia: Pojeď s náma
..............to bych nedal,jsem jiný. Je mi vcelku jedno kam jedu,ale záleží mi na tom hlavně s kým jedu a já spíš s OBF a Psíkama,než bych měl jet vašim rozvážným tempem s Tygrama,na to se necítím ještě,nezlob se  at Vám vyjde počasí a nespadne nějaká lavina 
|
|
|
|
|
miki
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 13 Jún 2009, 10:27 |
|

|
Ale dyť ti píšu že to není Tygří akce  to že snima jezdím jindy neznamená že rychleji neumím,právě proto tam mám jisté problémy
jinak jsi četl od Rokyho že to bude volná jízda-žádné kolony 
|
|
|
|
|
|