Autor |
Správa |
Mirec
|
|
Registrovaný: 06 Sep 2010, 20:34 Príspevky: 637 Bydlisko: Šumperk
|
Se mnou,teda s náma počítat samozřejmě taky můžete,jenom čekám,co kdo vymyslí 
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
Kordy
|
|

Registrovaný: 10 Nov 2009, 16:00 Príspevky: 290 Bydlisko: Humpolec
|
amik píše: Termín by byl super, jen jestli ho někdo zabukuje. Pokud se tedy někdo neurve a nedá jinou lokalitu. Já pokud na to vylezu, přijedu kamkoli.
Odesláno z mého Redmi 3S pomocí Tapatalk Erekce je svině co???????
|
|
|
|
|
ford
|
|
|
termín bych nechal 2 - 4 června,dovolená nahlášená,eště kerý dobračisko se tam otočí a zamluví,že by mirec ?  ) děkujeme
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
Registrovaný: 06 Sep 2010, 20:34 Príspevky: 637 Bydlisko: Šumperk
|
Cožééé,zase Dolte??Já se chci taky někám podívat 
|
|
|
|
|
Mirek1
|
|

|
Taky bych jel rád i nekam dál jak za humna....ale zatím nevycházejí nikde víc vstříc jak na Dolte. Proste Bikers hotel Na druhou stranu nevěřím,že v celé ČR není nic podobného.
|
|
|
|
|
remote
|
|

|
..takže si píšu do deníčku 2 - 4 červen a do navigace zadávám Dolte... kde to kurňa vlastně je ? Už se na vás všechny těším! remote
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:40 Príspevky: 880 Bydlisko: Hradec Králové
|
remote : začátek Jeseníků (Šumperk), je to tam moc pěkné svezení.
_________________ '03 - výfuky IXIL - odškrcení - AIS pryč - Dynojet stage1 - KN filtr - panceřové brzdové hadice
|
|
|
|
|
remote
|
|

|
cafe-racer píše: remote : začátek Jeseníků (Šumperk), je to tam moc pěkné svezení. Však to byla Martine jen taková vtipná narážka, jako že jsem srandista  (psst - byl jsem tam už 2x  ) remote
|
|
|
|
|
Arachnid25
|
|

Registrovaný: 03 Feb 2012, 10:50 Príspevky: 190 Bydlisko: Markvartice (okr. Děčín), ČR
|
Ahoj kamarádi! Tak mám taky v práci zamluvenej první víkend v červnu. Pokud se nevymyslí do té doby jinej bojovej plán, klidně zase rád přijedu do Dolte - těch 350km jsem si minule fakt krásně užil!  Moc se těším!
|
|
|
|
|
Boldrik
|
|
Registrovaný: 10 Jún 2014, 17:09 Príspevky: 25 Bydlisko: Ústí nad Labem
|
Zdarec sice 2-4 mam dení ale pokusím se si zařídit volno a Dolte mě osobně nevadí hned si zabukuju pokoj  a aspoň delší vyjížďka vyzkouším jak se pojede na ty suzuki tak 2-4 červen
_________________ Zdar a sílu
Boldrik
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:40 Príspevky: 880 Bydlisko: Hradec Králové
|
remote píše: Však to byla Martine jen taková vtipná narážka, jako že jsem srandista  (psst - byl jsem tam už 2x  )remote ... tak toto mi úplně nevyšlo  Já to termínově nezvládnu, ale dám si to do kalendáře a kdybych měl možnost tak se zase přijedu podívat na vyjížďku.
_________________ '03 - výfuky IXIL - odškrcení - AIS pryč - Dynojet stage1 - KN filtr - panceřové brzdové hadice
|
|
|
|
|
Boldrik
|
|
Registrovaný: 10 Jún 2014, 17:09 Príspevky: 25 Bydlisko: Ústí nad Labem
|
Koukal jsem i na jine hotely kde maji misto na zaparkovani motorek ale cena za noc od 900 po 1500 takze dolte urco za tu cenu pohodli a zajem asi nej a muzem naplanovat vyjizdku nekam dal mrknout na nejako pamatku trebas
_________________ Zdar a sílu
Boldrik
|
|
|
|
|
tombik
|
|

Registrovaný: 20 Okt 2013, 23:36 Príspevky: 250 Bydlisko: skoro Kladno
|
Já bych byl pro něco nového, ale jelikož jsem kuře, tak jen hlásím, že se zúčastním ať to bude kdekoliv [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
_________________ Absolutní začátečník a motorkový analfabet, který propadl bulldočí kráse a pořídil BT 1100 z roku 2002 a z donucení okolnostmi musel upgradovat na BT1100 z roku 2006 
|
|
|
|
|
Tomer
|
|

Registrovaný: 16 Okt 2010, 20:12 Príspevky: 87 Bydlisko: Velké Opatovice
|
Určitě dorazím kamkoliv 
|
|
|
|
|
Mirek1
|
|

|
Mirec píše: Se mnou,teda s náma počítat samozřejmě taky můžete,jenom čekám,co kdo vymyslí  zřejmě si uděláš nedělní vycházku....nebo nebude nikde nic 
|
|
|
|
|
|