Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
Než se pustím do rozborky, nemáte někdo nějaký nápad, co s tím může být? Jestli se vám to někomu taky už nestalo.
Přestalo mi svítit přední světlo a to tak, že obě žárovky. Na budících problikává a svítí modrá kontrolka dálkového světla. Světlo nereaguje na přepínač dálkových a potkávacích. Prostě tma. Tipnul bych to na pojistku nebo na problém v kabeláži. Co myslíte? Asi těžko mohly odejít obě dvě žárovky současně co?
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
Díky za rady. Naštěstí vše zdárně a snadno vyřešeno. Šel jsem prvně do pojistek a ty byly v pořádku. No a pak po kabeláži, kde jsem zjistil, že je úplně normálně a jednoduše pouze rozpojený konektor. Jsem si teda oddychl. Když už jsem tam byl, tak jsem pro jistotu porozpojoval všechny konektory prostříkal a znovu pečlivě nasadil.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre