Autor |
Správa |
miki
|
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 20:00 Príspevky: 1058 Bydlisko: Uničov
|
Znáte určo ten pocit, když vás začne po 300 km v sedle pálit zadek a nevíte jak se na motorce poskládat,zvláště pokud nemáte gelové sedlo.Mně se loni tento problém podařil vyřešit díky cyklistyckým krátkým spoďárum s polstrováním za 2 stovky.  Proč to píši,protože 15.3. v Lídlu běží opět tato akce(nezaměnit s akcí na motodoplňky která je dřív)
Mám to otestované loni z cesty Rumunskem a po Německých dálnicích a za výsledek ručím

_________________ Se stářím by měl přijít rozum,někdy však přichází stáří samo...
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
Arachnid25
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 07 Mar 2012, 21:58 |
|

Registrovaný: 03 Feb 2012, 10:50 Príspevky: 190 Bydlisko: Markvartice (okr. Děčín), ČR
|
Fakt hustý téma
Ale co se týče toho Lidelu - nemáte někdo zkušenost s tou jejich motoplachtou, co mají mít zase v akci? A co to jejich slavný termoprádlo? Na plakátu to nevypadalo zle, ale přece jenom je to Lidel.. 
|
|
|
|
|
miki
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 07 Mar 2012, 22:46 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 20:00 Príspevky: 1058 Bydlisko: Uničov
|
Termoprádlo je špičkový téměř na všechny sporty,jezdím v tom a lyžuji 2 roky a to nové je ještě vylepšené  Plachtu ti přenechám za polovinu jelikož mám 2 ale upozorňuji že je neprodyšná  a je dost těžká-na druhou stranu ale téměř nezničitelná 
_________________ Se stářím by měl přijít rozum,někdy však přichází stáří samo...
|
|
|
|
|
remote
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 08 Mar 2012, 18:28 |
|

|
K tomu spodnímu prádlu z Lídlu. Mám to, co se prodávalo předloni. Musím kriticky říct, že žádná sláva. Sice ho vozím, na Buldoj se člověk tolik nezpotí, ale žádnou multifunkci a termo od něj nečekejte. Mám dost bohatou zkušenost z cyklistiky - nejlíp se osvědčila česká Moira. Zkoušel jsem i Craft a i třeba stařičkého Climatexe. Craft je drahej a moc nefungoval ( spodní prádlo ). Moira se prodává v několika barevnejch verzích a každá je na něco jinýho - bílý spodní prádlo saje pot a odevzdává ho do vyšších pater prádla. Dříve označované micro je zase do zimy.... No chce to vyzkoušet.
Jak říkám na motku docela fajn ( za ty prachy - značkový komplet spodek vršek v dlouhým rukávu je i za 7 litrů!!!).
Ty cyklistický kalhotky ( opravdu se jim tak říká - jinak slangově pemprsky ) jsou taky podle ceny. Resp podle klvality tý vložky. Já jsem v tom běhal i duatlony, ale na motku bych to nevzal. Mě se osvědčily na Buldu boxerky - maj dlouhou nohavici a proti slipům ne nezařezávaj kolem...šak víte.
Děkuji za pozornost ( asi jsem se moc rozepsal  ).
remote
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 08 Mar 2012, 20:22 |
|

moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
... no tak spoďáry ať si nosí každý jaký chce ne ? každýmu se může zařezávat něco jinýho do něčeho jiého
ale Miki, by mě zajímalo, proč jsme si kupovali ty gelový sedla z Mohelna? já teda hlavně proto, abych vydržel déle v sedle. jestli by jsi tohle neměl spíše napsat právě tomu borcovi do Mohelna, ať k těm svým "gelovým" sedlům dává i pemrsky na prdel, bo se na tom nedá normálně víc než 100 km v klidu vydržet ... 
|
|
|
|
|
Mirec
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 08 Mar 2012, 20:39 |
|
Registrovaný: 06 Sep 2010, 20:34 Príspevky: 637 Bydlisko: Šumperk
|
Ouklend píše: ... no tak spoďáry ať si nosí každý jaký chce ne ? každýmu se může zařezávat něco jinýho do něčeho jiého ale Miki, by mě zajímalo, proč jsme si kupovali ty gelový sedla z Mohelna? já teda hlavně proto, abych vydržel déle v sedle. jestli by jsi tohle neměl spíše napsat právě tomu borcovi do Mohelna, ať k těm svým "gelovým" sedlům dává i pemrsky na prdel, bo se na tom nedá normálně víc než 100 km v klidu vydržet ... 
a to jsem chtěl do Mohelna taky 
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 08 Mar 2012, 20:42 |
|

moderátor
|
... no je to pěkný ale jinak na prd. ale myslím že Ozzy má zase opačný zkušenosti ... 
|
|
|
|
|
Jirka78
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 08 Mar 2012, 20:55 |
|

|
mě bolí hlavně po feferonkách
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 08 Mar 2012, 21:00 |
|

moderátor
|
... tak rozhodně lepší po feferonkách - ostrej kluk - než po sousedovi - kluk jak buk - 
|
|
|
|
|
OZZY
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 09 Mar 2012, 08:31 |
|

spomíname
Registrovaný: 30 Mar 2009, 17:09 Príspevky: 255 Bydlisko: Ovčáry Mělnik
|
Ouklend píše: ... no je to pěkný ale jinak na prd. ale myslím že Ozzy má zase opačný zkušenosti ... 
No jasně že po víc jak 200km mam tu prdel taky vomačkanou ale oproti originálu se to fakt srovnat nedá  ale na ty pamprsky v lídlu asi juknu neb se mi občas stává že v některých situacích už neudržím stolici 
_________________ MEMENTO MORI
|
|
|
|
|
break13
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 12 Mar 2012, 09:50 |
|
Registrovaný: 11 Aug 2009, 12:50 Príspevky: 822 Bydlisko: Praha 4