Autor |
Správa |
Landar
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 02 Dec 2010, 18:01 |
|

Registrovaný: 06 Okt 2008, 20:55 Príspevky: 119 Bydlisko: Skoro HK (CZ)
|
pokud by se to dalo dohromady a bylo to nějako rozumný, tak se taky hlasím pro odběr 
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 02 Dec 2010, 19:46 |
|

moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
to Miki:
nene. nezapomněl. právě, že jsem si myslel, že by jsi ho taky chtěl a proto jsem to psal, že mi to bylo divný, že se nehlásíš. tak sorry. s tebou 9 kusů ...
to Peter:
nóóó Peťo tak to vypadá, že si budeš muset udělat sborku a rozborku, nebo spíše naopak. tak to bývá. podal jsi prst a jseš bez ruky
já spíše ale přemýšlím, jak blatníček doručit alespoň k nám na Moravu. Myslíš, že by jsi to nějak vykoumal ??? nebo to necháš celý na nás ...  ?
to Jirka:
super. já mám mít příští týden taky nějaký kontakt i s předběžnou kalkulací na borce, co dělá blatníky. má to být někde ve stejném regionu. Bruntálsko, Jesenicko. dělá tydle věci hlavně z karbonu, což by byla úplná parádička, no ale uvidíme, jak cena. ta bude důležitá, ale snad by to neměl být balík ...
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 02 Dec 2010, 19:48 |
|

moderátor
|
... a s Landarem už 10 ...
|
|
|
|
|
Peter BT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 02 Dec 2010, 22:05 |
|

administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
a ja že keď podám prst a zoberiete mi ruku, takže aspoň plece mi ostane.....
No ale viem doručiť do Brna - Braňo tam študuje, alebo do Ždírca nad Doubravou - máme tam sesterskú firmu, alebo do Chrudimy - tam býva konateľ sesterskej firmy.
Takže máte na výber, páni
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 02 Dec 2010, 22:10 |
|

moderátor
|
Do Brna bych pro to zajel ...
|
|
|
|
|
Peter BT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 02 Dec 2010, 22:33 |
|

administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
tak toto je dohodnuté, keď to budete mať dohodnuté, mladý dostane balíček
držím palce
na zraze nás uź bude tlupa blatníkových 
|
|
|
|
|
Mirec
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 03 Dec 2010, 17:20 |
|
Registrovaný: 06 Sep 2010, 20:34 Príspevky: 637 Bydlisko: Šumperk
|
Obdivuji Petera,že je ochoten svěřit část svého miláčka do cizích rukou,cizí firmě - klobouk dolů.  Možná by bylo vhodné,pokud akce dobře dopadne a cena bude stanovena,dobrovolně ji o dvě nebo i tři,nebo i víc stokorun navýšit,aby se organizátorům a hlavně Peterovi vrátili výdaje (ale i strach ) s tím spojené  Toť můj názor
|
|
|
|
|
NaaR
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 03 Dec 2010, 17:55 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 16:45 Príspevky: 760 Bydlisko: Skoro HK.
|
na strach seru ale zarucene udelat minimalne jeden navic ne dycky se podari z formy dostat original bez poskozeni.
_________________ R.I.P.Rest In Pain
|
|
|
|
|
miki
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 03 Dec 2010, 20:16 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 20:00 Príspevky: 1058 Bydlisko: Uničov
|
Makina jezdí do brna pravidelně tak není problém aby to dovezla,bylo by zbytečné tam jet jen pro blatník,tak když tak se Radku ozvi  Počítám že v té Šťáhli to budu vyřizovat,já už borca viděl i jeho práci jen "ladíme" to tel číslo na něho,šéf ho týden hledá 
_________________ Se stářím by měl přijít rozum,někdy však přichází stáří samo...
|
|
|
|
|
j.em
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 03 Dec 2010, 20:35 |
|
Registrovaný: 22 Nov 2009, 20:23 Príspevky: 72 Bydlisko: Úvaly, okr. Praha východ
|
ok, pokud to číslo seženu dřív, pošlu ho Mikimu...Pokud budete potřebovat nějak pomoct (logistika, odladění - má nabídka platí, jezdím tam tak jako tak....)
Myslím, že Peterovi dlužíme minimálně každý panáka na příštím srazu (ten bude vypadat až se s ním vyrovnáme)
zdravím Jirka
_________________ ridatjedeslip
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 04 Dec 2010, 11:11 |
|

moderátor
|
miki:
je to jedno. já do toho Brna nemusím. kdybych tam jel, tak vezmu moju a spojíme to s nějakými nákupy, tak jestli to vezme Makina, tak tam nepojedu.
teď jde taky o to, domluvit se s Braněm, kdy a kde v tom Brně bude. myslím, že Makina tam jezdí o víkendu ne? a to by tam Braňo zase nemusel být ... jedině by tam zůstal přes víkend.
|
|
|
|
|
miki
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 04 Dec 2010, 18:49 |
|

|
Tak si myslím že to necháme po vánocích a zatím bych to domluvil s podrobnostma ,potom sem dám vědět jak a za kolik.
Vlednu by nám to Peter zapůjčil a mezi tím se mohou přihlásit další 
_________________ Se stářím by měl přijít rozum,někdy však přichází stáří samo...
|
|
|
|
|
j.em
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 07 Dec 2010, 23:14 |
|
Registrovaný: 22 Nov 2009, 20:23 Príspevky: 72 Bydlisko: Úvaly, okr. Praha východ
|
Miki, v emailu máš kontak a nějaké info na toho člověka co by měl dělat ty blatníky... Vypadá to slibně.....
zdravím Jirka
_________________ ridatjedeslip
|
|
|
|
|
miki
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 07 Dec 2010, 23:19 |
|

|
Nějaké nové info,Jirka volal do Šťáhle panu Pláničkovi a samé dobré zprávy.Je to motorkář,blatníčky dělává, origo kusy nepoškozuje bo to dělá dlouho,cena jen tak balioko 500 za kus+ forma.Asi by to bylo v surovém stavu ale to nám právě vyhovuje.Zbytek informací po osobní návštěvě a počítám že ten blatník od Petera tam zrovna nechám.  OBJEDNÁVKY do konce roku,počítám že bych tak 2 ks vzal navíc pro opozdilce 
|
|
|
|
|
Piškot
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 08 Dec 2010, 06:52 |
|

Registrovaný: 15 Feb 2010, 10:20 Príspevky: 30 Bydlisko: Horní Suchá
|