Zobraziť témy bez odpovede
Zobraziť aktívne témy
Aktuálny čas je 01 Máj 2025, 05:23

Moderátor: Moderátor
Autor Správa
Peter BT
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 29 Okt 2009, 14:57
Obrázok užívateľa
administrátor stránky

break13 píše:
Já jsem sváteční jezdec a v dešti stejně radši nevyjíždím, kdo to má pak mejt,.. se pak musí zubním kartáčkem čistit pružící jednotka :wink:
R.

tak to sme kolegovia, tiež najprv pozriem na predpoveď a potom sa rozhodnem, či beriem kľúčik od Bulíka alebo Multivanu :wink2:

Reklama

Landar
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 29 Okt 2009, 22:57
Obrázok užívateľa

break13> Tvoje řešení není špatné ale tohle si myslím bude mít stejný efekt a ještě něco navíc a pro dokonalost krytí pružiny bude možné na konec blatníčku přichytit kousek plachtičky co maji např. auta - podle mě bude stačit kousek co to plně překreje ale i tak to bude podle mě mít menší zasírací efekekt a druhá věc je že když např. pojedu s přítelkyní a chytne nás to tak jak psal Peter tak nebude mít tak zasraný a hlavně mokrý kalhoty. Jinak taky jezdim pokuď možno jen za pěkného počasí ale přeháňku sem tam na cestě si občas nevybereš :)
Přední blatník jsem vzdal, co jsou ty nástavce to mě přijde dost ujetý a oklivý a navíc aby to bylo plně funkční by to muselo být až k zemi skoro. To jediné se mě líbilo co měl někdo snad z jáwky tam daný blatník. Mě nepadlo někde sehnat druhý origo z BTčka a nechat udělat podobný ale prodloužený, v celku - žádné nalepovačky. I jsem si to zhruba nakreslil v Gimpu ale je to jen v hrubém plánu zatím :)

Obrázok

Obrázok

Peter BT
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 29 Okt 2009, 23:03
Obrázok užívateľa
administrátor stránky

Landar, keď ten nalepovací kvalitne nalepíš, pretmelíš a strekneš, tak ho máš :wink2:

lubin
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 31 Okt 2009, 18:15
Obrázok užívateľa

no ono nakresleno to vypada potom stejně uplně jinak než to uděláš a já jsem měl z jawky 555 ale rozříznuto nastaveno a nemůžu si stěžovat ale je to věc názoru

Leoš
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 02 Nov 2009, 20:30

Četl jsem si tady o zadním blatníčku. Mám doma jeden ze staré motorky. Nedalo mě to a zkoušel jsem jej na Bulldoga. Nakonec jsem zjistil, že stačí na něj jen pár malých úprav. Zavolal jsem kamarádovi, který dělá věci s laminátem a ten mě jej upravý. Dokonce by nebyl nechat problém vyrobit větší množstvý. Kdysi jsem jej dostal od kamaráda co měl XJ 900, ale na 600 mě nepasoval tak jsem ho uložil do regálu a zapoměl na něho. Až včera jsem si vzpoměl po přečtení této debaty, že jej někde mám.
Mám pocit že zadní vydle je stejná u XJ900 jak u Bulldoga. Jen uchycení blatníku je jiné. Co jsem se díval tak je skoro stejnej blatníček jako má Peter BT. Jak bude trošku víc času udělám jeho foto a dám jej sem.

Zatím Leoš

NaaR
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 03 Nov 2009, 08:14
Obrázok užívateľa

s fotkama sem at to zhodnotime :)

Leoš
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 03 Nov 2009, 19:31

Jak se k tomu dostanu za světla tak nafotím

Leoš

Landar
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 13 Nov 2009, 23:23
Obrázok užívateľa

Leoš> už jsi měl čas na ty fotky? :)

a jak jinak je to s tím objednáním z FR? to padlo nebo se ještě čeká na zbytek lidu?

Leoš
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 14 Nov 2009, 08:54

Omluva ještě jsem se k tomu nedostal. Nedřív moc práce a pak nemoc. Týden jsem nevytáhl paty z bytu. Nedostal jsem se vůbec k rodičům do garage. Měl bych tam jet na nedělní oběd.

Leoš

Ouklend
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 14 Nov 2009, 10:11
Obrázok užívateľa
moderátor

Landar píše:
...a jak jinak je to s tím objednáním z FR? to padlo nebo se ještě čeká na zbytek lidu?

Domlouvali jsme se, že se to vše objedná tak či tak někdy koncem října, ale je to v rukou Cafe-racera, takže vše záleží a závisí na ňom ...
Nabízeli jsme mu tu zálohu, protože za objednání všech blatníků co jsou objednaný tady u nás, je to celkem ranec, ale nějak se už neozval ... :(

cafe-racer
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 14 Nov 2009, 13:48
Obrázok užívateľa

Takže už? Mně je to fakt buřt, pro sebe ho neberu, stačí říct "TEĎ" a poptám konkrétní podmínky. O záloze atd. se můžeme bavit pak. Třeba u takového množství klapne i lepší cena.

Leoš
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 14 Nov 2009, 14:11

Tak jsem volal taťkovi a on mě ho vyfotil. Jak říkám je na něm třeba udělat jen pár malejch úprav a pak tam sedne jak prdel na hrnec.

Leoš

Obrázok

Obrázok

Ouklend
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 14 Nov 2009, 16:37
Obrázok užívateľa
moderátor

cafe-racer píše:
Takže už? Mně je to fakt buřt, pro sebe ho neberu, stačí říct "TEĎ" a poptám konkrétní podmínky. O záloze atd. se můžeme bavit pak. Třeba u takového množství klapne i lepší cena.

No tak domlouvali jsme se, že počkáme do konce října. Je půlka listopadu s tejně se nikdo jiný nepřidal. Pokud jsem se díval, tak to skončilo na 8 kusech pro tyto zájemce:

Lubin
miki
Simir
Ouklend
Naar
Milan BT
Landar
Miras

Martine můžeš to teda nějak vybavit ? Taky si pak hlavně řekni, jak to chceš zaplatit, záloha atd. ...

Díky

Landar
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 14 Nov 2009, 17:16
Obrázok užívateľa

já bych klidně ještě počkal, teď už to je jedno je po sezóně ale z druhý strany zase když se nepřidal nikdo už do teď tak už asi tím pádem ani dál, no nevím no......ale mohl by ještě někdo :)

lubin
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 14 Nov 2009, 19:55
Obrázok užívateľa

Jo já bych taky klidně počkal ale nechám to na vás času do jara dost ?-)

Verzia pre tlač

Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia