Zobraziť témy bez odpovede
Zobraziť aktívne témy
Aktuálny čas je 30 Apr 2025, 21:25

Moderátor: Moderátor
Autor Správa
bikerman
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 26 Okt 2010, 06:10
Obrázok užívateľa

OZZY píše:
Skus místo linky ostnatej drát :wink:

A nebude mít od toho drátu paškrábanou nádrž :lol2: :lol2: :lol2:

Reklama

palo
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 26 Okt 2010, 15:57

teprve se dělaj návrhy, ale chtěl bych něco lehkého ať to ladí. Myslím že ten drát je spíš divočina, jinak ty Ozzy bomba vzhled mašiny :thumbup2: až na ty polepy na nádrži :thumbdown: teda aspoň pro mne. Jo teda nevím jak vypadá teď, vím že jsi psal o tom světle a zrcátkách do konců řidítek, to jsem neviděl na foto, naposled tady jak jsi nasadil ty lakované kola :thumbup3: . Tak jestli máš aktuální foto tak sem s ním. :D

GumaJ
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 26 Okt 2010, 16:50
Obrázok užívateľa

Hmmm... tak já akurát zakoupím novou přední Gumu,bo ta co tam momentálně je má 22tis,no a budu jezdit co to půjde.... :lol: :shock: :lol: :army:

Mirec
Poslať  Predmet príspevku: Mirec  |  Napísal: 26 Okt 2010, 17:05

Už se mi doma pomalu schází objednané věci na Bullíka :fing: :thumbup2: už bych chtěl začít montovat :wink3: byl jsem to dnes projet asi jenom 20 km :D :D :D a zjišťuji,že budu mít do jara absťák jak prase ... :sad2: :crying:

palo
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 29 Okt 2010, 18:21

tak jsem začal :thumbup2: včera jsem ho odvez na výfuky, nakonec to budou RaaS vzor dle XJR, dostali poveli že na brzdu a další co bude potřeba. Jsem se divil při zjišťování výfuků jaký jsou různý info od různých mechošů, někteří nechcou ani dávat Dynojet, někteří zas bez KN a tak, tak jsem zvědav :?: :!:

Ouklend
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 29 Okt 2010, 22:34
Obrázok užívateľa
moderátor

palo píše:
tak jsem začal :thumbup2: včera jsem ho odvez na výfuky, nakonec to budou RaaS vzor dle XJR, dostali poveli že na brzdu a další co bude potřeba. Jsem se divil při zjišťování výfuků jaký jsou různý info od různých mechošů, někteří nechcou ani dávat Dynojet, někteří zas bez KN a tak, tak jsem zvědav :?: :!:

... tak nějak to skutečně funguje. každý některý mechanik má naučené svoje a přes to mu bohužel nejede vlak. mohli bychom tady o tom diskutovat jak dlouho, ale ve finále jde o to, čemu uvěříš a jaký to bude mít pro tebe pocit. takže si to hlavně naplno užij a dej sem časem foto těch tvých RaaS výfuků, protože o tom jsem snad ještě ani neslyšel ... :?: :wink:

palo
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 01 Nov 2010, 17:05

výfuky RaaS dělá hlavně na krosky, ale na zakázku cokoli, je u Brna a ceny dohodou :D taky svoje výfuky chodí odbrzdit :!: tak uvidím a pak hodím foto

marek2001
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 01 Nov 2010, 21:12
Obrázok užívateľa

Tak ja uz som na tohtorocnu zimu vylepsil o vyhrievane rukovate. Takze uz ma v tomto obdobi pekne hreju.
Obrázok

igorescu
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 10 Nov 2010, 20:57

marek2001 píše:
Tak ja uz som na tohtorocnu zimu vylepsil o vyhrievane rukovate. Takze uz ma v tomto obdobi pekne hreju.

fuuha, aky luxus, gratulujem :) Ja mam zatial na zimu len goratexove rukavice co mam na snowboard ale mam problemy davat blinkre :)

Ja chcem do jari odstranit ten AIS system ale asi to dam spravit aj tak servisu kedze treba znova nastavit karburatory ale chcel som sa opytat ako je to s STK po odstraneni alebo na to vobec nepozeraju?

A este ked som si daval prezerat moto po kupe tak sa chalan v servise opytal ci ju nechcem dat odskrtit...hmm. Popravde som sa ho len opytal ako je priskrtena a povedal mi, ze mam len ciastocne zablokovany privod, takze asi len co sa zmesi tyka. Ale nechal som to tak, kedze to bola moja prva sezona na velkej moto, tak sa nemusim hned zabit.

Teraz neviem ci si ju mam dat odskrtit alebo nie. Je to priskrtenie od vyroby? Nemam to ako resp. scim porovnat ale na tej motorke som siel vpoho +/- 190 km/h a aj zadok mi slusne odstreluje ked vychadzam prudsie zo zakruty co sedi na technicky popis. Co si o tom odskrteni myslite vy podla mojich chabych info co som poskytol :)? Bude to mat velky vplyv na spotrebu a hlavne zivotnost motora? Kludne aj typujte. Urcite podskoci trochu aj vykon aj spotreba ale hlavne ma zaujima ci si to casom neodnesie motor.

miki
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 10 Nov 2010, 21:10
Obrázok užívateľa

Asi ten mechoš měl na mysli dorazy na šoupátkách v karburátoru-ty si klidně vyhoď ,někdy se to hodí víc zakroutit heftem a spotřebu ti to rozhodně nezvýší jelikož to použiješ jen občas. Na STK o nějakém systému AIS nemají ani potuchy a na emise přece s moto nechodíš. :wink:

cafe-racer
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 11 Nov 2010, 11:09
Obrázok užívateľa

igorescu píše:
fuuha, aky luxus, gratulujem :) Ja mam zatial na zimu len goratexove rukavice co mam na snowboard ale mam problemy davat blinkre :)

Ja chcem do jari odstranit ten AIS system ale asi to dam spravit aj tak servisu kedze treba znova nastavit karburatory ale chcel som sa opytat ako je to s STK po odstraneni alebo na to vobec nepozeraju?

A este ked som si daval prezerat moto po kupe tak sa chalan v servise opytal ci ju nechcem dat odskrtit...hmm. Popravde som sa ho len opytal ako je priskrtena a povedal mi, ze mam len ciastocne zablokovany privod, takze asi len co sa zmesi tyka. Ale nechal som to tak, kedze to bola moja prva sezona na velkej moto, tak sa nemusim hned zabit.

Teraz neviem ci si ju mam dat odskrtit alebo nie. Je to priskrtenie od vyroby? Nemam to ako resp. scim porovnat ale na tej motorke som siel vpoho +/- 190 km/h a aj zadok mi slusne odstreluje ked vychadzam prudsie zo zakruty co sedi na technicky popis. Co si o tom odskrteni myslite vy podla mojich chabych info co som poskytol :)? Bude to mat velky vplyv na spotrebu a hlavne zivotnost motora? Kludne aj typujte. Urcite podskoci trochu aj vykon aj spotreba ale hlavne ma zaujima ci si to casom neodnesie motor.

Čau, projdi fórum, už k tomu bylo řečeno asi vše. Z výroby je bulldog zaškrcený kvůli emisím prachsprostým omezením zdvihu šoupátek v karburátorech a přidáním restriktoru (snížení průřezu) před vzduchový filtr. Odstraněním dostaneš motor na jeho původně zamýšlený potenciál, tak se žádného vlivu na životnost bát nemusíš. Naopak se můžeš těšit na zlepšení parametrů pod plným plynem, dával jsem k dispozici i graf z brzdy před / po. Je potřeba vyměnit i hlavní trysky (trochu překvapivě za menší), což můžeš po poradě s mechanikem využít i pro zvýšení výkonu montáží větších - to už tě ale z "odškrcení" posouvá do "zvyšování výkonu" :)

Trochu info je zde: http://motoborgo.net/yamaha_bulldog.htm#Odskrceni

AIS dej pryč, je tam naprosto zbytečně.

Martin

break13
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 11 Nov 2010, 16:46

for igorescu :
projdi si vlákno o tuningu a půjde ti z toho hlava kolem,
rozhodně se ale nemusíš bát nějakého extrémního navýšení výkonu
nebo snížení životnosti :lol:
R.

Ouklend
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 11 Nov 2010, 18:23
Obrázok užívateľa
moderátor

cafe-racer píše:
... Je potřeba vyměnit i hlavní trysky (trochu překvapivě za menší), ...

Tak tohle snad tady slyším prvně :shock:. I originál Dinojet sada pro Bulldu má větší trysky než jsou původní ...

stonemen
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 11 Nov 2010, 19:24
Obrázok užívateľa

Ouklend píše:
Tak tohle snad tady slyším prvně :shock:. I originál Dinojet sada pro Bulldu má větší trysky než jsou původní ...

Jo už jsem to tady zmiňoval i já, dle doporučení návodu v sadě Dynojet na originál výfukový systém doporučují trysky 124 a svoje jehly. Původní trysky na bulíkoj r.výr.2004 jsou 125! :wink:

miki
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 11 Nov 2010, 22:02
Obrázok užívateľa

Jo chlapci,u 05 tek je to zase jinak,tam jsou větší :wink:

Verzia pre tlač

Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia