Zobraziť témy bez odpovede
Zobraziť aktívne témy
Aktuálny čas je 30 Apr 2025, 21:27

Moderátor: Moderátor
Autor Správa
durinkos
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 29 Sep 2010, 13:59

takze ja sa chystam dat opravit nadrz, predny blatnik a ten podsedadlovy drziak.(po mojom" zahajeni" sezony)
pojdem si dat zostelovat motor k&n + sanie a trysky. vyrobit zadny blatnicek a jak ostanu peniazky tak tam napracem tu zlatu usd vidlu. ak sa mi cosi z toho podari tak budem rad. drzte palce! a este som zabudol: nieco mi huci v prevodovke tak neviem co to bude a kolko tu vypita peniazkov!

Reklama

Mirek1
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 29 Sep 2010, 18:26
Obrázok užívateľa

Nebudu dělat nic. Už mám všechno,co jsem chtěl a co jsem od psa čekal.

....akorát mladymu zgenerálkuju Mustanga :lol:

palo
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 29 Sep 2010, 18:37

teď nevím jestli už proběhlo tvoje aktuální foto a hlavně dojmy s výfuky, teda myslím žes to byl ty, kdo koupil letos? jinak leštěné ráfky a svody dost dobré :shock:

Zdenek Marciniszyn
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 13 Okt 2010, 19:05

Kromě výměny oleje v BT asi nic. Eventuálně dám na Kawu laďák Remus nebo Leo Vince v karbonu, ten trabantový zvuk mi už pije krev.

Ouklend
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 13 Okt 2010, 21:42
Obrázok užívateľa
moderátor

Zdenek Marciniszyn píše:
Kromě výměny oleje v BT asi nic. Eventuálně dám na Kawu laďák Remus nebo Leo Vince v karbonu, ten trabantový zvuk mi už pije krev.

:lol: :thumbup2:

no já už stejně jako vy s Mirou taky nic. jedině nové pneu, ale to není žádný vylepšení. akorát bych asi rád zkusil, ale jenom zkusil, jiný řídítka. no a pak by se vidělo. jinak už můj bulík dostal víc než dost. teda asi snad všechno, ale víc než moje kapsa (manželka ??? :roll:) dovolí ... :roll::lol::wink:

Zdenek Marciniszyn
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 14 Okt 2010, 08:31

Nové pneu je sakra vylepšení :D

svela
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 20 Okt 2010, 20:13
Obrázok užívateľa

Hafan dostal už teraz pred zimným ustajnením zásuvku na ,,zapaľovač". Mám takú nabíjačku, čo sa dá napojiť a nemusím baterku ani vyberať. Zásuvku som namontoval na pravú stranu skoro do takej pozície ako je na ľavej strane zámok sedla. Zásuvka ma stála celé3€. Má kryt takže je chránená aj proti vode. Gumy Roadsmarty dostal nové asi pred dvoma mesiacmi. Za tým účelom dostal aj hlavný stojan, aby som nemusel robiť cirkusové predstavenie z tými kadejakými trubkami do krku a do zadku. Úplne to stačí. Teraz ešte dostane padáky od pala. Spomínate koleno? Za hoďku bolo jak psí.. no teda Bulldogove oné.. Handrička a starý dobrý Silichrom. Až som bol prekvapkaný ako to dobre ide. On súce trochu zožltne časom ale to mi nevadí. Vadili mi na ňom hnusné hnedé fľaky.Obrázok

Asi takto. A to ešte medzitým dostal nové pleštisklo asi o 10cm vyššie. No a uvidíme keď nebude čo robiť v zime...

Ouklend
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 20 Okt 2010, 21:03
Obrázok užívateľa
moderátor

Pěknej hafík.

Ten silichrom jsem si taky před časem zakoupil a při dlouhých zimních večerech jej chci taky na výfukový kolena zkusit. Tak ještě ten hadřík a jedu ... :wink:

Tomer
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 21 Okt 2010, 08:16
Obrázok užívateľa

Já se chystám namontovat kufr s držákem (kufr určitě Givi Maxia), zásuvku pod sedlo a možná stříbrný proužky na ráfky abych trochu oživil celkově tmavej podvozek Bullíka. Ale věřím že během dlouhé zimy přibudou další nápady :-D

svela
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 24 Okt 2010, 19:14
Obrázok užívateľa

Neviem čo budem robiť cez zimu, keďže dnes som už namontoval padací rám, nahodil teplomer oleja a na seba som si Obrázok obstaral tričko z Bulldogom. Už aby bol budúci rok a teplo!!! Určite vyrazím na nejaké stretko. Pokiaľ sa nevyskytnú iné problémy.

palo
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 25 Okt 2010, 16:08

jsi rychlík :) , já zatím jen vyleštil svody, teď se objednávám na výfuky, buď krátký Ixil jestli teda slevněj(16000Kč nedám) a nebo na zakázku, tvar podle XJR 1300, tam je to bez homologace, ale cca 10000Kč a ještě lepší vzhled, s výfuky Dyno a KN to bych chtěl stihnout dokud se dá přejet na moto. No a přes zimu jsem objednán na airbrasch :D

Mirec
Poslať  Predmet príspevku: Mirec  |  Napísal: 25 Okt 2010, 16:30

Tak to já mám teprve všechno před sebou.Bulldoga mám teprve měsíc,je stále v originál strohém stavu,takže paradoxně čekám na ukončení sezóny a vrhnu se do toho :lol: :fing: :lol: jiný tvar řidítek (zkusím porovnat původní),přepákování (asi si udělám sám),kufr (52 litrů) už mám kdesi objednaný (držák si svařím z jeklu),koupím padáky,protektory od Alexe už mám,proužky na ráfky,přešít sedlo,co půjde vyleštit,odmontovat přisávání vzduchu,spousta jiných drobností,prostě všechno to,co máte Vy už většinou hotové :fing: :army:

Ouklend
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 25 Okt 2010, 17:07
Obrázok užívateľa
moderátor

palo píše:
... No a přes zimu jsem objednán na airbrasch :D

můžeš to rozvést? jakou máš představu? kde na motorce a co by jsi chtěl nechat udělat? kdo ti to bude dělat?

palo
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 25 Okt 2010, 18:12

Ouklend píše:
můžeš to rozvést? jakou máš představu? kde na motorce a co by jsi chtěl nechat udělat? kdo ti to bude dělat?

dělat mně to bude bratranec za barvu a něco na kafe :D , přestava je něco jednoduchého, nějaká černá linka na nádrž na oddělení barev, to stejné na přední blatník a asi aji na záď za sedlo, no a nějaký hezký nápis Bulldog na nádrž, samozřejmě sundat nálepky a loga 8)

OZZY
Poslať  Predmet príspevku:   |  Napísal: 25 Okt 2010, 20:25
Obrázok užívateľa
spomíname

palo píše:
dělat mně to bude bratranec za barvu a něco na kafe :D , přestava je něco jednoduchého, nějaká černá linka na nádrž na oddělení barev, to stejné na přední blatník a asi aji na záď za sedlo, no a nějaký hezký nápis Bulldog na nádrž, samozřejmě sundat nálepky a loga 8)

Skus místo linky ostnatej drát :wink:

Verzia pre tlač

Kto je on-line
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia