Autor |
Správa |
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 15 Okt 2009, 09:58 |
|

moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
myslíš? tuto nabídku jsem sem dával už 26.9. tj. skoro 3 týdny a od té doby se více zájemců, než kteří jsou tu uvedení, stejně neozvalo nebo jednoznačně nevyjádřilo a pokud je to s Frantíkama v této chvíli emailem nějak dojednáno, tak nemyslím, že by bylo vhodné to objednávat třeba až za 3 měsíce ...
ale jinak na to samozřejmě nespěchám. zima je dlouhá. jen se snažím opět podat pomocnou ruku, aby se věc dotáhla konečně do konce a pokud není zájem, jen si ušetřím starosti a peníze ... 
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
MilanBT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 15 Okt 2009, 15:03 |
|
Registrovaný: 17 Okt 2008, 10:35 Príspevky: 271 Bydlisko: Mikulovice, okres Pardubice
|
Ouklend píše: K objednávce z Francie: Pokud je podmínkou cenové nabídky odebrání min. 10 ks a pokud by měla naše objednávka delší dobu vyset a čekat na zájemce o dva blatníky, tak klidně koupím o ty 2 blatníky více. Nemám vůbec strach, že bych je následně u nás v ČSR neprodal. Co bych pro dobro věci neudělal, že jo ... 
Tak jestli jsem si odpověď z Francie správně přeložil, tak tam není podmínka na minimální odběr uvedena. Pouze je tam uvedeno, že v případě balíčku do 10 kg si účtují poštovné ve výši € 46.25. V praxi to znamená, že by se každému mírně zvedlo poštovné, ale pouze o desetikoruny, takže bych to neřešil a objednával. 
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 15 Okt 2009, 16:04 |
|

moderátor
|
tak to je jiná. pokud není podmínka min. 10 kusů, tak jsem si to asi nějak blbě vysvětlil  . ještě teda asi chvíli počkáme, jestli se neozvou nějací poslední ospalci ...
navrhoval bych počkat max. nejpozději do 26.10. a pak by se mohlo vše objednat. celkem je to měsíc od první zmínky o blatníku a to je myslím dostatečná doba, aby si to každý rozmyslel jestli jej chce nebo ne ... navíc Frantíci se taky ozvali až za 14 dní, tak je to na objednávku ještě asi v normě.
|
|
|
|
|
Landar
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 15 Okt 2009, 17:42 |
|

Registrovaný: 06 Okt 2008, 20:55 Príspevky: 119 Bydlisko: Skoro HK (CZ)
|
Zdar chlapi.
Jak psal už kolega Naar, tak já bych si jeden taky vzal. Byl jsem v podstatě mimo net teď dva dny....
Diky
|
|
|
|
|
MIRAS
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 15 Okt 2009, 17:44 |
|

Registrovaný: 31 Okt 2008, 14:27 Príspevky: 622 Bydlisko: HUMPOLEC
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 15 Okt 2009, 19:25 |
|

moderátor
|
Tak s váma dvěma se určitě ještě počítalo  .
Takže jsme momentálně na 9ti kusech:
Lubin
miki
Simir
Ouklend
Naar
cafe-racer
Milan BT
Landar
Miras
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 15 Okt 2009, 19:58 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:40 Príspevky: 880 Bydlisko: Hradec Králové
|
Já to tady s dovolením budu jen tak z povzdálí sledovat, a po cimrnanovsku řečeno - v pravou chvíli se do věci vložím. Tzn. až už se vám nebude chtít dál čekat, domluvím s nima konkrétní dodací podmínky na konkrétní počet kusů.
OK?
Martin
_________________ '03 - výfuky IXIL - odškrcení - AIS pryč - Dynojet stage1 - KN filtr - panceřové brzdové hadice
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 15 Okt 2009, 20:13 |
|

moderátor
|
Martine, bez tebe by jsme s tím asi nehli. Ty jsi ten nejdůležitější článek v tomhle řetězu takže klidně vyčkávej, pokud teda chceš a pokud ti to teda neva ...
Jinak je to ale hlavně na tobě, takže jak sám uznáš za vhodné ...
Radek
|
|
|
|
|
igorescu
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 19 Okt 2009, 14:43 |
|
Registrovaný: 13 Okt 2009, 12:47 Príspevky: 138 Bydlisko: Bratislava
|
Moto vyzera krajsie bez blatniku, ale ten blatnik by fakt pomohol ked tak pozeram na ten bordel vzadu po jazde na mokrom. A aspon by mi to nehadzalo kamienky na tlmic a pod.
Na tej foto je ten blatnik dost natesno a ja mam gumu 180 a nie origo 170, tak neviem ci sa tam pomestim.
------------------
Ina moznost:
http://ride-in.de/xtc/product_info.php/ ... tml/XTCsid
Tento sa mi popravde paci viac a da sa objednat aj farebne ale stoji 2x tolko (170 Euro blatnik + 35 za farbu):
|
|
|
|
|
NaaR
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 19 Okt 2009, 14:53 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 16:45 Príspevky: 760 Bydlisko: Skoro HK.
|
igor o ride in vime ale tam je cenovka trochu nekde jinde.
proto sme tady resily anglany a ted talose
_________________ R.I.P.Rest In Pain
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 19 Okt 2009, 21:14 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:40 Príspevky: 880 Bydlisko: Hradec Králové
|
Ouklend: teprve teď když dávám dohromady seznam jsem se v něm našel; po pravdě já na tyhle věci moc nejsem a do blatníku nejdu. To jsem se jen chytil na tu francouzštinu, že bych mohl pomoct.
Takže upřesňuju:
blatník ze skelných vláken od francouzské firmy MIT tuning ( www.mittuning.fr)
Cena: €93 / ks bez laku (cca 2400 Kč)
Doprava: jednorázový poplatek €46,25 (cca 1200 Kč)
Vážní zájemci:
Lubin
miki
Simir
Ouklend
Naar
Milan BT
Landar
Miras
=== SUMA 8 ks --> cena vč. dopravy za kus je 2.550 Kč.
Nepředpokládám, že by jich tolik bylo skladem takže po objednávce to bude chvilku trvat. Můžeme čekat např. do konce října a pokud se nikdo nepřidá, objednáme?
Martin
|
|
|
|
|
Simir
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 19 Okt 2009, 21:23 |
|
Registrovaný: 25 Feb 2009, 20:13 Príspevky: 269 Bydlisko: Jižní Čechy
|
Možná bych ještě na nějaký váhavce počkal.A co prachy?Možná by to chtělo nějakou zálohu,protože až to dojde bude to dost velká částka.
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 19 Okt 2009, 21:25 |
|

moderátor
|
cafe-racer píše: Ouklend:teprve teď když dávám dohromady seznam jsem se v něm našel; po pravdě já na tyhle věci moc nejsem a do blatníku nejdu. To jsem se jen chytil na tu francouzštinu, že bych mohl pomoct ...
... Můžeme čekat např. do konce října a pokud se nikdo nepřidá, objednáme?
Martin
Martine tak to sorry. Myslel jsem, že jdeš do toho s náma, tak to se omlouvám a o to více si cením pomoci s objednávkou ...
S tím termínem myslím, že je to v pohodě. Klidně můžeme počkat do konce října a pak můžeme objednat - no vlastně ty můžeš objednat
Přemýšlel jsi nad tím, jak to chceš provést s placením a s následnou distribucí k nám ? Dohromady je to přes 20 litrů ... 
|
|
|
|
|
Jindra
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 19 Okt 2009, 21:42 |
|

|
Kurnik,blatnik se mi taky líbí a jsem na vážkách,zda do toho jít s váma.
Na jednu stranu dobrá cena,ale na druhou stranu nevím jak vypadá opravdu v realu v surovém stavu a kolik na něm bude ještě práce,jak je pevný a tak.
Navíc je to ze zahraničí a není to za 5 korun.
Nechám si to ještě rozležet a dám včas vědět.
Kolik tak počítáte to nechat stříknout do kvalitního laku? 1000,-kč  ,nebo víc? Nemám představu o lakování plastů,vlastně laminátu.
|
|
|
|
|
Simir
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 19 Okt 2009, 21:47 |
|
Registrovaný: 25 Feb 2009, 20:13 Príspevky: 269 Bydlisko: Jižní Čechy
|