Autor |
Správa |
GumaJ
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 25 Jún 2010, 20:38 |
|

Registrovaný: 27 Feb 2009, 10:47 Príspevky: 294 Bydlisko: Praha 8
|
Sou tak dobrý,bo jsem ještě nelehnul,a ještě vydržej,mám na nich 14 tauznů a právě jsem atakoval policajta 
|
|
Reklama
|
|
|
helmi
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 26 Jún 2010, 22:58 |
|

Registrovaný: 01 Mar 2009, 19:01 Príspevky: 367 Bydlisko: Galanta
|
Nemôžem sa zatiaľ vyjadriť koľko km ROADSMART vydržia, lebo som zatiaľ najazdil na nich cca 1000 km. No z kvalitatívneho hľadiska som spokojný. Celkom dobre držali aj na mokrej vozovke horských ciest v Jeseníkoch počas výjazdu na Mohelnickom zraze. Citlivo dávali najavo, ak som príliš klopil. . .
_________________ Ride Free
|
|
|
|
|
NaaR
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 10 Júl 2010, 15:21 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 16:45 Príspevky: 760 Bydlisko: Skoro HK.
|
tak panove vratil sem se ze slovace a muzu rict ze gumiste z6 interact se po cca 16000 km odebraly do gumoveho nebe. po celou dobu slouzili perfektne bez ustreleni a jinejch neplech. veprdu mam spici vzadu trochu plochu na bokach je materialu dost ale holt nemam okruh za prdeli:( takze ja osobne objednavam opet. pokud by ste chteli foto tak nejak vecer mrsknu..
este abych upresnil sem prave na znackach zadny platno.
_________________ R.I.P.Rest In Pain
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 11 Júl 2010, 08:51 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:40 Príspevky: 880 Bydlisko: Hradec Králové
|
Mám už druhou sadu Roadsmartů. Spokojenost obrovská, 2směsovky netrpí špičatěním vpředu ani placatěním vzadu, i ke konci životnosti mají jízdní vlastnosti jako nové. Ted jsem prohnal Bulldoga kolem Salzburgu a na tamních silnicích mi při lehce sportovní jízdě začaly boky lepit a žmolkovatět, takže tím si mě tyhle pneu definitivně omotaly kolem prstu. Chtěl jsem pro srovnání vyzkoušet Michelinky PR2, ale peču na to 
|
|
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 11 Júl 2010, 10:50 |
|

|
Po Transpubliku 2010 a něco doma cca 1.500km úbytek 0,5 mm.
Držela dobře a byl jsem až na krajíčku. Vypadá,že je opravdu dobrá.
|
|
|
|
|
Landar
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 12 Júl 2010, 21:10 |
|

Registrovaný: 06 Okt 2008, 20:55 Príspevky: 119 Bydlisko: Skoro HK (CZ)
|
mam ji na zadku a najeto ted po motodovolene na Slovensku tak celkem 5tis km ted ma a je tak nejak jen snad lehce ojeta takze parada
mam teda jen na zadku ale predek je po dovolene asi uz mimo hru takze pujde i na predek....myslim ze dobra guma pro nas stroj......vydrzi, podrzi a peniz taky rozumnej jeste....
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 13 Júl 2010, 07:36 |
|

moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
... budu muset přehodit předek, tak jste mě asi přesvědčili. na zadku mám ale ještě dobrou Michelinku, tak doufám, že to půjde nějak k sobě dohromady ...
|
|
|
|
|
Peter BT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 13 Júl 2010, 09:41 |
|

administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
ouklende, ísť sa na tom urćite bude dať, aj keď to motorkáry moc neodporúčajú. ja keď som kupoval svojho, mal som vpredu origo metzeler a vzadu uź menenú Avon Viper a v zákrutách to bolo také zvláštne - v istom naklone sa motorka tak čudne vlnila, ako by nevedela, čo má robiť. potom mi to servisák vysvetloval, źe je dôležitý tvar pneu - teda jeho prierez - musí pasovať predok a zadok.
tak som avona predal a kúpil novú sadu MetzelerSportecM3 - a motorka ako vymenenná
takže by som ti odporučil to isté - použiteľnú predať za par drobných a nahodiť komplet sadu
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 13 Júl 2010, 22:15 |
|

moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
Peter BT píše: ouklende, ísť sa na tom urćite bude dať, aj keď to motorkáry moc neodporúčajú. ja keď som kupoval svojho, mal som vpredu origo metzeler a vzadu uź menenú Avon Viper a v zákrutách to bolo také zvláštne - v istom naklone sa motorka tak čudne vlnila, ako by nevedela, čo má robiť. potom mi to servisák vysvetloval, źe je dôležitý tvar pneu - teda jeho prierez - musí pasovať predok a zadok.
tak som avona predal a kúpil novú sadu MetzelerSportecM3 - a motorka ako vymenenná
takže by som ti odporučil to isté - použiteľnú predať za par drobných a nahodiť komplet sadu
právě něco podobného jsem slyšel ... potom je ještě další možnost, zůstat u Michelin a k dobré zadní koupit novou přední ... tím pádem mi tahle značka zůstane asi na věky ... 
|
|
|
|
|
Zdenek Marciniszyn
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 14 Júl 2010, 17:01 |
|
|
Já bych ty Dunlopy klidně obul, jenže zadní Metzeller M880 má skoro 12000 km a vypadá,že těch 20000 vydrží,sjíždí se rovnoměrně,žádná placka vprostředku. Přední má 7000 km a vypadá jak zrovna namontovaná. Měl jsem trochu obavy z chování na mokru, ale drží OK. A to Metzeler označuje tyhle gumy jako měkké 
|
|
|
|
|
|