Autor |
Správa |
zdenysrx6
|
|

Registrovaný: 03 Dec 2016, 20:29 Príspevky: 149 Bydlisko: dycky Most
|
ahoj mam dotaz počítadlo KM mi nejspíš počíta v mílích jel sem z Děčína do Mostu což je 71 km,počítadlo mi ukazalo 46 čehosi  da se to nějak přepnout? Nebo proč to takhle brutalně podčítava? najetý kilometry musim vynasobit krat 1,5 aby to souhlasilo
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
amik
|
|

|
Přepnout to jde, jen teď nevím jak. Podrzenim tlačítek při zapnutém zapalování. Ale teď si na tu kombinaci zaboha nemůžu vzpomenout.
|
|
|
|
|
Harry
|
|

|
|
|
|
|
zdenysrx6
|
|

|
díky moc,tak sem si to přepnul sam,když sem vynulovaval hlašení o výmeně oleje,ještě jednou díky všem
|
|
|
|
|
zdenysrx6
|
|

|
ahoj,tak se nezdařilo přepnout počítadlo na KM , mam starší model bulldy 02 a tam se touhle kombinací podle videa štelujou hodiny 
|
|
|
|
|
amik
|
|

|
U novějšího se to dělá přesně tak, jak je na videu. Tedy obě tlačítka stlačíš při vypnutém zapalování, držíš a zapalování zapnes, přičemž podržíš až do přeskočeni km/mil na displeji. Hodiny se steluji stlačením obou tlačítek až při zapnutém zapalování. Myslím že to bude stejně.
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
Registrovaný: 06 Sep 2010, 20:34 Príspevky: 637 Bydlisko: Šumperk
|
Samo že to de,enem přijít na ten fígl 
|
|
|
|
|
zdenysrx6
|
|

|
zkoušel sem to držet a zapnout a skočilo tam štelovaní hodin,potom sem to zkoušel držet při zapnutym zapalovaní a zase tam skočilo štelovaní hodin...... nezkusil by to někdo se staršim buldou.....?
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
|
Ty vo.e,ono to u starších ročníků asi fakt nejde,schválně jsem se s tím mořil a nic,v manuálu taky žádná poznámka,tak jedině autorizovaný servis,pokud to vůbec půjde ...
|
|
|
|
|
amik
|
|

|
To snad jít musí, ono to má občas svoji hlavu a kolikrát jsem bojoval jen s hodinami. Pochybuju, že by se dělala extra verze pro Anglii, to by byl v mílích i tachák. Zkus různé kombinace, třeba držet jen jedno, to se musí provést. Já mám novější, tím jsem z tendru na pokusy vyloučen.
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
|
Tak tak,vy tam máte stupnici i mílích,na starších to nejni!!!
|
|
|
|
|
zdenysrx6
|
|

|
tak nějak to jít musí , tohle sem vyštoural v angl manualu pro staršího buldu
NOTE: Depending on the market where the motorcycle is sold, the speedometer can be set to either mph or km/h. When the speedometer is set to mph, the odometer counts in miles (1 mile = 1.61 km).
google překlad: POZNÁMKA: V závislosti na trhu, kde je motocykl se prodává, rychloměr může nastavte buď na mph nebo km / h. Když rychloměr je nastaven na mph, kilometr počet kilometrů (1 míle = 1,61 km).
|
|
|
|
|
amik
|
|

|
Tak vidíš. Zkus různé kombinace, třeba jen s jedním tlačítkem (typoval bych SET). Je na displayi označení (mil nebo MPH)?
|
|
|
|
|
zdenysrx6
|
|

|
na tachecu je udaj KM/H , a taky vtom angl manualu jsou dva obrazky tachometru , jeden je jenom s km/h a druhej je i s milema jako na novym , a ja mam jenom km/h 
|
|
|
|
|
Mirec
|
|
|
Na starých nejni žádný znak ,,km" či ,,mil",to je ten problém,a tacho je jen v km.
|
|
|
|
|
|