Autor |
Správa |
NaaR
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 06 Okt 2008, 17:08 |
|
Registrovaný: 28 Sep 2008, 16:45 Príspevky: 760 Bydlisko: Skoro HK.
|
ja ne ale co sem tak pohledal tak to tak nejak sichni tvrdily. jinak ted tim prochazi kamos a prvni odhad byl taky 8
_________________ R.I.P.Rest In Pain
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
Landar
|
|
Predmet príspevku: cvakani... | Napísal: 06 Okt 2008, 21:18 |
|
Registrovaný: 06 Okt 2008, 20:55 Príspevky: 119 Bydlisko: Skoro HK (CZ)
|
Zdravim.
Nebyl cas resit kdo je kdo eeeee se taj nejako regnout
Takze k volnobezce:
Uz kdyz jsem si bulldocka poridil to bylo takovy divny, pri startu a vypinani se dost casto ozyval takovy nepekny kovovy zvuk jako kdyz neco o neco cinkne-prasti. Nejdriv jsem si rikal ok baterka ale to uz pak po nabiti a par desitek km se zustalo tak bylo jasne, ze to baterka nebude. Prolezl jsem par for a nejvic me poradili na k1400.cz kde to resili pro dragstar tedy motor skoro na chlup stejny jako BTcko. Uplne presny projevy a typek tam pak daval novou volnobezku a bylo to tim a pak uz ok. Jenze jemu uz to vubec nestartovalo to me to po druhem zmacknuti chyti tak nejak vzdy a nekdy i na prvni a i ta rana neni vzdy. Takze ja to mam jeste asi celkem ok a po delsi diskuzi a radeni se tam kde jsem BTcko poridl jsme se dohodli ze kdyz by neslo startovani mam hned dat vedet a jinak na konci sezony se na to mrknou a pulku uhradi. Navic jak jsem tak prolezal fora a bavil se o tom tak to vypada, ze ja mam vadny jen jeden dil te volnobezky tu nejcasteji menenou cast. Cela se meni spise ojedinele a co se meni je tzv. pastorek volnobezky. Tedy ta hridelka. Pritlacne kolo a lamely by mely byt ok pripadne by se mely dat porovnat-poopravit. Ted to mam na tom servise tak na konci tydne budu vedet co presne se bude menit ale jinak nova volnobezka stoji cca 8tis cela, pastorek 2tis a pastorek s castma tech lamel 4tis. Takze zase nic tak hrozneho to neni Holt to tady trosku kuci japonsky s tim starterem poddimenzovali a cca 30tis km dle zachazeni, poctu startu a tak se neco z toho vymeni.....no znam i drazsi vymeny
Na konci tydne pak poreferuju jak a co bylo.....
|
|
|
|
|
Mirek1
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 06 Okt 2008, 21:27 |
|
|
No mě zase dneska v servise řikal mechoš,že se vysere ta lamela a tím pádem vyskáčou ty pružinky a válečky v té volnoběžce.
Taky uvidim,jsem taky v servise a taky mám 30.000km.
Nic platit nebudu,je to reklamačka po 3 týdnech a jenom 300km provozu.
|
|
|
|
|
Landar
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 14 Okt 2008, 20:17 |
|
|
No tak jsem si v patek motorku vyzvednul a zadna volnobezka ani zadna jeji cast se nemenila bo to pry bylo vse ok a na vymenu rozhodne ne. Kluci to meli rozdelany a zadny vylamany zuby nebo nejake jine poskozeni na ni pry nebylo. A rozdelany to bylo pac na vane je videt cerstva tesnici vrstva gelu. Co se opravovalo byl starter. Tedy jen se rozdelal a vycistil - byl pry docela zaranej a to i vevnitr. Pak se dal samozrejme novy olej + svicky co jsem chtel a vzduchac. Vysledek je takovy ze ty starty jsou o mnohem lepsi nez co to bylo a ten kovadlinovy zvuk se temer vytratil, rikam temer bo kdyz jsem 10x nastartoval a vypnul tak se tam dvakrat objevil a to pri startu trochu a pak vice pri vypinani. Kluci z Motobikesu jeste rikali, ze to take dost dela baterka. No nevim ma 4roky tak na novou sezonu dam novou ale jeste se podivam po o neco vetsi kapacite bo tohle roztaci silenou paku ale hlavne pak o vikendu zkusim od kolegy Naara tu jeho protoze jemu to nedela vubec tak jen abych vedel jak moc to ma cenu honit ikdyt na jare bude nova jasna vec asi.....
|
|
|
|
|
NaaR
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 15 Okt 2008, 06:27 |
|
Registrovaný: 28 Sep 2008, 16:45 Príspevky: 760 Bydlisko: Skoro HK.
|
_________________ R.I.P.Rest In Pain
|
|
|
|
|
Mirek1
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 16 Okt 2008, 17:54 |
|
|
|
|
|
|
Mirek1
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 17 Okt 2008, 16:27 |
|
|
JAK TADY NĚKTEŘÍ víte,tak Bullík se asi po 14-ti dnech posral. Totálně se rozbila volnoběžka na starteru.
Volnoběžka stála 8.000,- + těsnění 3OO,- + práca.
Rozhodl jsem to reklamovat a udělal jsem dobře. Všechno mi bez úhrady opravili a světe div se,BYLI NA MĚ I MILÍ.
PROTO BYCH CHTĚL TÍMTO I PODĚKOVAT KLUKŮM V AD-MOTO v Chvalkovicích na Hané ,že to tak dopadlo a jen budu doufat,že s takovým jednáním se ještě někdy v budoucnu setkám.
Moto už je ode dneška zase ve své garage a pré už by se nic posrat nemělo
|
|
|
|
|
Landar
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 20 Okt 2008, 08:42 |
|
|
jj tu cenu me rikali take takze to sedi
no a jak se moto chova ted? byl jsi to projet a co starty a tak?
|
|
|
|
|
Mirek1
|
|
Predmet príspevku: | Napísal: 20 Okt 2008, 13:56 |
|
|
Startuje krásně na poprve a při vypínání to cvakne jen tak sametově ne jak kladivem do kovadliny
Jezdil jsem v sobotu a v nedělu a super pocity.
Tedka jsem šťastný
|
|
|
|
|
|