|
Autor |
Správa |
suta
|
 |
Predmet príspevku: Suta z Brna | Napísal: 23 Nov 2008, 17:16 |
|

Registrovaný: 23 Nov 2008, 16:56 Príspevky: 34 Bydlisko: Brno - Bystrc
|
Nazdar, jsem 40- ti letý fanoušek dvouválů a tak jsem po dlouhém hledání koupil a dovezl BT. Jel jsem na něm až do Chorvatska a zpět, ve dvou a velká spokojenost. Horní kufr GIVI Maxia, bočáky SW Motech a vše O.K. Funguje to. Teď jsem objednal turistický sklo z Francie.
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
lacikeBT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Nov 2008, 20:03 |
|

Registrovaný: 19 Okt 2008, 10:19 Príspevky: 49 Bydlisko: Nove Zamky,SR
|
Ahoj Suta!
vitaj medzi nami 
|
|
|
|
|
Peter BT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Nov 2008, 23:15 |
|

administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
vitaj medzi nami  ,
a hneď ťa prepadnem pár otázkami
- neviem sa rozhodnúť medzi bočnými taškami a kuframi. čo si použil ty? od Givi?
- z francúzska si objednal MRA vario touring, alebo si našiel niečo iné?
ak sa dá, odpovedz v sekcii skúsenosti, tam už sú založené tieto témy
díky
|
|
|
|
|
marwil.senior
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 24 Nov 2008, 11:31 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:04 Príspevky: 208 Bydlisko: praha 5
|
Zdravím a vítám Tě  doma
_________________ Kdo ji nepoložil,jako by jí neměl.
|
|
|
|
|
suta
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 11 Jan 2009, 19:30 |
|

Registrovaný: 23 Nov 2008, 16:56 Príspevky: 34 Bydlisko: Brno - Bystrc
|
Peter BT píše: vitaj medzi nami  , a hneď ťa prepadnem pár otázkami - neviem sa rozhodnúť medzi bočnými taškami a kuframi. čo si použil ty? od Givi? - z francúzska si objednal MRA vario touring, alebo si našiel niečo iné? ak sa dá, odpovedz v sekcii skúsenosti, tam už sú založené tieto témy díky
Tak sice pozdě, ale přece. Horní kufr od GIVI, včetně origo držáku cena cca 10.000,- Kč komplet, Boční jsem nejdřív zkoušel tašky a nic moc - nemá to žádnou oporu, tak jsem vzal kufry včetně držáků od SW-MOTECH - QUICK-LOCK Kofferträger. cena bočních držáků asi 6.000 a kufry jsou na tobě. Mě komplet vyšel na cca 22000,- Kč. Je potřeba si stím trochu pohrát, ale je to tam a plní bezva funkci. Jel jsem s tím do Chorvatska a zpět, vešlo se tam úplně vše a včetně spolujezdce jsem byl hodně spokojenej. Někdy pošlu fotky.
Sklo jsem zatím dal Bullster secdem - http://www.bullster.com/en/catalogue-pr ... erche=moto
tak se mrkni - cena přes Rakousko 119 eček včetně poštovného, sedne perfekt a vypadá super. Ještě jsem ho nejel, tak nevím jak chrání, ale už se těším
|
|
|
|
|
Zajda1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 11 Jan 2009, 19:36 |
|

|
suta píše: Peter BT píše: vitaj medzi nami  , a hneď ťa prepadnem pár otázkami - neviem sa rozhodnúť medzi bočnými taškami a kuframi. čo si použil ty? od Givi? - z francúzska si objednal MRA vario touring, alebo si našiel niečo iné? ak sa dá, odpovedz v sekcii skúsenosti, tam už sú založené tieto témy díky Tak sice pozdě, ale přece. Horní kufr od GIVI, včetně origo držáku cena cca 10.000,- Kč komplet, Boční jsem nejdřív zkoušel tašky a nic moc - nemá to žádnou oporu, tak jsem vzal kufry včetně držáků od SW-MOTECH - QUICK-LOCK Kofferträger. cena bočních držáků asi 6.000 a kufry jsou na tobě. Mě komplet vyšel na cca 22000,- Kč. Je potřeba si stím trochu pohrát, ale je to tam a plní bezva funkci. Jel jsem s tím do Chorvatska a zpět, vešlo se tam úplně vše a včetně spolujezdce jsem byl hodně spokojenej. Někdy pošlu fotky. Sklo jsem zatím dal Bullster secdem - http://www.bullster.com/en/catalogue-pr ... erche=moto tak se mrkni - cena přes Rakousko 119 eček včetně poštovného, sedne perfekt a vypadá super. Ještě jsem ho nejel, tak nevím jak chrání, ale už se těším
Vypadá to opravdu zajímavě. Jen škoda že mám dva štítky.
|
|
|
|
|
Peter BT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 11 Jan 2009, 19:55 |
|

administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
díky za odpoveď, som zvedavý, aké to bude. To moje MRA vario asi v origo prevedení nie je úplne to, čo som predpokladal, ale len raz som na ňom vybehol, tak uvidíme. dúfam, že tvoje bude lepšie. však porovnáme na zraze. tie bočné som sa zatiaľ nerozhodol, našťastie ešte mrzne, tak mám čas 
|
|
|
|
|
|
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia |
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
|