Autor |
Správa |
Aleš
|
|
Registrovaný: 26 Feb 2014, 10:00 Príspevky: 13 Bydlisko: Benetice
|
Ahoj,
jmenuju se Aleš,jsem z Vysočiny,přesněji z vesnice poblíž Třebíče.
Bulldoga jsem si vybral pro jeho "jednoduchost" a snad i nenáročnost.
Měřím 197cm,takže i výška hrála při výběru roli.
Pokukoval jsem po něm už hodně dlouho jenže stále nezbývali penízky.
O to víc jsem se věnoval jeho "studiu" na Vašem foru,takže motorku teoreticky znám velmi dobře.S praxí už to je horší a určitě Vás budu několikrát otravovat a prosit o rady
Koupil jsem jej před měsícem za podpory mé ženy která koupi sama zařídila čímž mne mile překvapila.Je pravda že už před tím párkrát prohlásila "Prosímtě už si tu motorku kup a neotravuj mě s tím pořád"  Poptával jsem v nedalekém MotoTrade Čihalín jenže ani po půl roce nic nesehnali a ani se neozvali.Začal jsem pročítat inzeráty a narazil na kousek z Motocentra Tass Rabštejnská Lhota.Ženě jsem jej ukázal se slovy že by se mi zrovna takovej líbyl a druhý den už na mě čekalo již zmíněné překvapení že mi to domluvila a mám se na něj jet podívat.
Měl to být kousek z roku 2003 po prvním majiteli v super stavu s vyměněnou volnoběžkou,27tkm.Prý má karburátory po seřízení a vyčištění u odborníka.
Stav(vzhledem k věku) je opravdu solidní jen při placení zálohy vyšlo najevo že majitele už měl 4,což mě ale vzhledem ke stavu neodradilo.
Plácli jsme si a po nezbytných ouřadových úkonech stojí v garáži.
Zatím šlape jak má (asi) jen po studeném startu nějakou chvíli "prská" a kolem 1800 otáček se dusí i po 5-8 minutách po nastartování a stažení sytiče.Rád si vyslechnu Vaše názory a nechám poradit.
Předem díky a jsem rád že jsem konečně mezi Vámi
Aleš
|
|
|
|
|
Reklama
|
|
|
Mirec
|
 |
Predmet príspevku: mirec | Napísal: 20 Apr 2014, 19:37 |
|
Registrovaný: 06 Sep 2010, 20:34 Príspevky: 637 Bydlisko: Šumperk
|
Vítám Tě mezi náma
Nevěř řečem o nějakém seřízení a vyčištění u odborníka  Všechno projdi sám - vzduchový filtr,olejový,náplně,karburátory a ventily si nech seřídit u solidního mechanika ... když mu dáš péči,odvděčí se Ti službou ... 
|
|
|
|
|
tombik
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 20 Apr 2014, 19:41 |
|

Registrovaný: 20 Okt 2013, 23:36 Príspevky: 250 Bydlisko: skoro Kladno
|
Krasavec, taky jsem chtěl původně černého ale vzhledem k peňezům a lokaci zvítězil stříbrný. Hodně šťastných kilometrů a snad se někdy potkáme 
_________________ Absolutní začátečník a motorkový analfabet, který propadl bulldočí kráse a pořídil BT 1100 z roku 2002 a z donucení okolnostmi musel upgradovat na BT1100 z roku 2006 
|
|
|
|
|
cafe-racer
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 20 Apr 2014, 19:46 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 19:40 Príspevky: 880 Bydlisko: Hradec Králové
|
Ahoj, vítej na foru a rovnou pogratuluju ke koupi zachovalého stroje. Ať dlouho slouží, nech si ho znova seřídit ať máš jistotu a pošlape jako hodinky !
_________________ '03 - výfuky IXIL - odškrcení - AIS pryč - Dynojet stage1 - KN filtr - panceřové brzdové hadice
|
|
|
|
|
Geoo
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Apr 2014, 05:54 |
|

Registrovaný: 10 Júl 2013, 17:17 Príspevky: 81 Bydlisko: Vysočina
|
Nazdarek Aleši, tak vitej tady na foru a vitej mezi majiteli psíků. Motorka je moc hezka:-) mam stejnou
Jsem z Havlíčkova Brodu tak az pojedes na projížďku tak se dohodneme na minisrazu a pokecame 
|
|
|
|
|
Arachnid25
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Apr 2014, 07:31 |
|

Registrovaný: 03 Feb 2012, 10:50 Príspevky: 190 Bydlisko: Markvartice (okr. Děčín), ČR
|
Taky zdravím a preju Ti s Bulldou plno stastnejch kilometrů  Můj příběh s nákupem motorky byl hooodne podobnej (..manželka už to fnukani taky nemohla vydržet..)  Servis na Bulldovi je fakt jednoduchej a většinu věci si uděláš sam - jen se toho nebat. 
|
|
|
|
|
Aleš
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Apr 2014, 13:27 |
|
Registrovaný: 26 Feb 2014, 10:00 Príspevky: 13 Bydlisko: Benetice
|
Děkuji Vám za přijetí
Pokud by někdo věděl o solidním servisu tady na Vysočině budu jen rád  Už mi byl doporučený Filipenský v Jihlavě ale kdyby byl i jiný nápad sem s ním.
Oleje, ol.filtr a brzdovku mám vyměněný.Včetně zkušenosti s problikáváním mazání při vyšších otáčkách a jízdě do kopce.Naštěstí vyřešeno dolitím 2dcl a zatím dobrý.
Do budoucna plánuju rozšíření zrcátek,nějakej ten padák a kufřík.Prozatím mi ale bude stačit když bude šlapat jak má.
Geoo:Studoval jsem ve Světlé nad Sázavou a občas se tam zajedu podívat a zavzpomínat tak se třeba někdy potkáme
Arachnid:Sám se do toho prozatím pouštět nebudu,na to ji už teď mám příliš rád 
|
|
|
|
|
stonemen
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Apr 2014, 13:59 |
|

Registrovaný: 09 Mar 2009, 12:09 Príspevky: 991 Bydlisko: Lipí - Náchod
|
Vítej v psinci... 
_________________ A.C.A.B.
|
|
|
|
|
Ouklend
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Apr 2014, 14:29 |
|

moderátor
Registrovaný: 22 Jún 2009, 20:05 Príspevky: 1957 Bydlisko: Olomouc a okolí
|
... zdarec ! 
|
|
|
|
|
Peter BT
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 21 Apr 2014, 17:23 |
|

administrátor stránky
Registrovaný: 27 Sep 2008, 15:32 Príspevky: 1351 Bydlisko: Nové Zámky
|
vitaj medzi chovateľmi
a skôr ako začneš vymýšľať čo s ním ďalej, prídi na náš zraz a tam pokukáš mašinky a popočúvaš o všetkom možnom... naberieš skúsenosti a vyberieš, čo sa ti páči 
|
|
|
|
|
Mirek1
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 22 Apr 2014, 06:26 |
|

|
zdarec palec....snad te neomrzí 
|
|
|
|
|
Simir
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 22 Apr 2014, 13:34 |
|
Registrovaný: 25 Feb 2009, 20:13 Príspevky: 269 Bydlisko: Jižní Čechy
|
|
|
|
|
bikerman
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 22 Apr 2014, 14:49 |
|

Registrovaný: 12 Dec 2009, 14:53 Príspevky: 710 Bydlisko: USTI NAD LABEM-Chlumec
|
_________________ LÁSKA NA PRVNÍ POHLED - LÁSKA NA CELÝ ŽIVOT
|
|
|
|
|
ferro
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 22 Apr 2014, 19:05 |
|

Registrovaný: 15 Aug 2011, 09:29 Príspevky: 114 Bydlisko: Snina, SR
|
Veľa radosti z venčenia...
|
|
|
|
|
NaaR
|
 |
Predmet príspevku: | Napísal: 23 Apr 2014, 09:44 |
|

Registrovaný: 28 Sep 2008, 16:45 Príspevky: 760 Bydlisko: Skoro HK.
|
na tasse sou posledni dobou docela stiznosti. takze komplet servis bych doporucil.
_________________ R.I.P.Rest In Pain
|
|
|
|
|
|