Zdarec ,jsem ve foru už od konce léta loňského roku ,nicméně jsem se doteď nepředstavil.
Poznáte mě pod přezdívkou Paci v Karlovarském kraji a je mi 23 let (asi budu jedním z nejmladších majitelů

).Bullďase jsem koupil vloni v Srpnu po 2 letech co jsem po něm doslova prahnul. Vždycky jsem měl moc rád Choppery ,ale cítil jsem se na ten styl příliš mladej ,tak jsem zvolil toto a dal jsem přednost před V - Maxem na kterém bych se asi dosti natrápil v zatáčkách.
V současné době po shruba 7 tis. km zatím žádný závažný problém ,do nynějška jsem pouze vměnil motorák a hypoid a nedávno jsem seřídil ventily.
Co se týče mé motominulosti tak jsem začal jezdit ve čtrnácti letech ,po klasickém vývoji z fichtla přes různý drobný endura ,jsem si v osmnácti udělal noty a koupil ČZ 175/487 cca. 12 tis. km ,poté následovala Kawasaki GPZ 500 S po 15 tis. km parkovačka do pangejtu se dvěma saltama (totál

) .Na zhotavenou jsem si nato pořídil Yamahu XTZ 660 TÉNÉRÉ cca. 12 tis. km ,no a teď jsem skončil u svého

,ale pokračování nejspíš nepřestane ,jako další meta bude nejspíš YAMAHA MT 01 ,Suzuki SV 1000 ,nebo že by možná i ten MAX?

.
Na závěr bych rád poděkoval všem členům kteří mi pomohly vzácnými informacemi v diskuzích
S pozdravem Paci